2118-ból érkezett időutazó üzenete borzolja a kedélyeket!

2017. november 24., péntek
Valósak lehetnek az általa elmondottak, és saját története?

Egyre több időutazó jelenik meg a jelenünkben, és próbál minket figyelmeztetni a jövőben bekövetkező dolgokra.

Legalábbis erre is következtethetnénk, ugyanis nemrég megjelent korábban egy időutazó, aki 2028-ból érkezett állítása szerint, egy mostani férfi pedig azt mondja, 2118-ból jött vissza a múltba, hogy beszámoljon arról, amit látott.

A középkorú, ismeretlen férfinek állítólag nincs személyazonossága, és a hatóságok előtte sem tudta igazolni, hogy ki is ő, ezért sokági gondban is volt, és állandó felügyelet alatt volt.

Azt állítja, hogy 1981-ben már feltalálták az időutazást, attól fogva egyes kiváltságosok, és bizonyos szervezetek már képesek voltak arra, hogy a téridő folyamán keresztül előre és hátra utazzanak a téridő kontinuumban. Ő maga 2118-ból utazott vissza 137 évet a jelenbe.

Alexander Smith közel fél órában mesélte el azt, amit el akart mondani a jövővel kapcsolatban. Elmondta, hogy ő maga egy tesztalany volt az 1981-ben végrehajtott kísérletben. Ennek következtében küldték előre az időben.

Mint ismeretes, a fizikai törvényei szerint igen is lehetőség van ma is előre utazni az időben.

A visszaútról már megoszlanak a vélemények. Egy szupertitkos projekt keretében a kormányzat építette meg az időben előre utazáshoz szükséges technológiát.A férfi azért csak most mondta el a történetét, mert korábban többször is megfenyegették, hogyha beszél a kísérletekről és az általa megélt időutazásról, akkor neki, vagy a családjának baja esik. Minden bizonnyal a CIA, akik az időutazási kísérletért is feleltek.

A jövőről is mesélt. Elmondta, hogy repülő buszokat és autókat látott. hatalmas panelek lebegtek a levegőben, és a járókelők is képesek voltak lebegni és sétálni ezeken a paneleken.

A robotok már szerves részét képezték a társadalomnak, és különféle fajtájú mechanikus gépek sétáltak az emberek között, melyek képesek voltak már a beszédre is.

Nagyon nehéz volt, számára megkülönböztetni a jövőben, hogy ki az, aki robot, és ki az, aki ember, ugyanis voltak olyan robotok is, melyek ugyanúgy néztek ki, mint mi, emberek.

Az általa elmondottakat sokan nem hiszik el, míg az emberek egy másik része úgy gondolja, hogy valósak lehetnek az általa elmondottak.

Szerinted tényleg a jövőben járt?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés időutazás időutazó


Megtekintések száma: 75046

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet