25 évet töltött ebben a barlangban, nem fogod elhinni, hogy mi van benne!

2016. július 3., vasárnap




Kevesen mondhatják el magukról, hogy átmentek a teljes megtisztuláson. Még kevesebben vonulnak el remete életet élni, azok pedig a nagyon kevesek közé tartoznak, akik mindezt 25 éven keresztül, kitartóan véghez is viszik.

Egy férfi 25 éve élt elzártan a külvilág elől, egy barlangban, teljesen egyedül. Egytetlen társasága csupán kutyája volt.

Ra Paulette egy művész. annak vallja magát, és úgy is éli az életét, mint egy nagybetűs művész. 25 év alatt valami olyasmit alkotott a magányát felhasználva, aminek most csodájára jár a világ.

A férfi ugyanis közel 2 évtized elteltével előbújt barlangjából, majd megmutatta, mi történt odabenn azalatt a 25 év alatt, amíg ott élt. A látvány teljesen ledöbbentő volt.

csodabarlang

A Mexikó északi részén elhelyezkedő barlang most olyan csodálatos alkotásnak és látványnak ad otthont, melynek az egész világ a csodájára jár.

csodabarlang-2

A férfi ugyanis 25 éven át éjt nappallá téve faragásokon, díszítéseken szorgoskodott odabenn. Egy csákány és néhány véső állt rendelkezésére, mégis neki dolgozott az idő.

A férfi azt mondta, hogy amikor az ember azt csinálja, amit szeret, akkor azt addig szeretné csinálni amíg csak lehet, és szinte állandóan.

csodabarlang-3

A művésznek nemcsak önös céljai voltak ezzel az egésszel. Szerinte az egésznek az az üzenete, hogy minden emberben benne van valami nagyon nagy és nagyon mély tett, mely aztán örök időkre megőrződik az emlékezetben.

Nekünk az a dolgunk, hogy ezt a nagyon mély dolgot felszínre hozzuk magunkban. Ehhez pedig szükséges lehet az, hogy egyedül legyünk a gondolatainkkal, önmagunkkal.

csodabarlang-4

Egy biztos: a férfi alkotása örök időkre beég az emberiség történelmébe, sokáig fognak rá emlékezni, így voltaképp szellemileg halhatatlanná válik. Mi más lenne egy igazi művész célja és feladata?

barlang


Megtekintések száma: 78542





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet