3 csillagjegy, akik életére nagy hatással lesz a szilveszter! Tudd meg, mi vár rád!

2023. november 26., vasárnap
Vannak, akik a fekete macskától félnek, mások a péntek 13-tól irtóznak nagyon. Mindenkinek vannak olyan babonái, melyektől egész életében óvakodik. 

De mit tehet az, akinek balszerencsés szilvesztert jósolnak a csillagok?

A csillagjósok szerint jó, ha szilveszterkor az alábbi 3 csillagjegy társaságát kerüljük, hiszen velük nem sok jóra számíthatunk!

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon szerencsétlenek nem csak szilveszterkor, hanem egész évben. Nagyon nehezen akar nekik sikerülni bármi is az életben.

Ha mégis sikeresek, akkor azért bizony vért izzadnak.

Ha csak teheted tartsd magad távol az Oroszlán csillagjegyű személyektől ezen az éjszakán. Lehetséges, hogy túlzásba viszi az italozást, és olyasmiket fog mondani, amit ő maga is megbánhat.

Halak

Nagyon sok problémát okozhatnak maguk körül, bármerre mennek, vagy bármit tesznek, csak baj keletkezik belőle. Valósággal vonzzák a negatív dolgokat.

Mindig arra készülnek, hogy biztosan valami baj fog történni, és az be is következik. Különösen a tűzijáték idején ajánlott elkerülni a Halakat.

Bak

Szilveszter éjszakáján le fogja tiporni a betegség, így jó, ha messzire kerülöd, mert különben prüsszögés és köhögés lesz az újévi ajándékod.

A szilveszter egy vidám, bulis esemény, így mindent meg kell tenned azért, hogy jól érezd magad.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Tudásfája.com

érdekes hihetetlen ezotéria


Megtekintések száma: 68175

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet