3 éves lányával kalandtúrázik az anya!

2015. október 15., csütörtök




A 25 éves Morgan Brechler nem hétköznapi anya. Fogta magát, és 3 éves kislányát szó szerint magával cipelve bejárta Amerika vadregényes tájait, közben pedig közös fotókat készített magukról!

Kevés 3 éves mondhatja el magáról, hogy több száz, sőt, ezer kilométer van a háta mögött. Morgan Brechler lánya azon kevés kivételek közé tartozik, akik elbüszkélkedhetnek vele. Az anya ugyanis fogta magát, és szó szerint magával - a hátán - cipelte kalandos útja során kislányát.

Morgan nagyon vagány anyuka. Míg más gyermek a kiságyban, úgy az övé sátorban alszik, vagy épp ahol éri őket az éjszaka. Naponta rengeteg kilométert tesznek meg, bejárva Amerika legszebb nemzeti parkjait, és természeti nevezetességeit. 

Jártak már többek között a Grand kanyonnál, a Joshua fánál, Mexikóban vagy Hawaii-n.

Az anyuka megrögzött természet mániásnak vallja magát, ami a képeket elnézve teljesen érthető. imád hegymászni, lánya alig volt pár hónapos, mikor először másztak "közösen" az egyik hegyoldalon.

kalandtura kalandtura-2 kalandtura-3 kalandtura-4

 Nagyon boldogok, boldogabbak mint a legtöbb ember. Önfeledten a természetben, csakis saját magukkal és egymással foglalkozva egy ideig még nem valószínű, hogy feladják közös kalandjaikat.

érdekes hihetetlen érdekesség természet hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 9435





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet