3 kilométer magas ikertornyok vannak a Hold felszínén? Erre senki sem talál magyarázatot

2023. október 18., szerda




Sokak szerint ezek a tornyok megmagyarázzák, miért nem tért vissza az ember soha a Holdra az Apollo-missziókat követően.

Bizonyára rengetege rágódtok azon, miért nem tért vissza az emberiség sohasem a Holdra. Ez lehet a válasz. Ugyanis nemrég néhány ufó kutató talált rá arra a felszínről készült felvételre, melyeken 2 darab egyenként 3 kilométeres magasságú torony látható.

Ez egyértelműen bizonyítja az idegen élet létezését, vagy legalábbis azt, hogy nem mi voltunk az egyedüli faj, akik betették a lábukat a Holdra.

Sokak szerint a NASA már elve amiatt akart embert küldeni a Holdra, hogy titkos missziók keretében tanulmányozza a Holdon maradt nyomait egy ősi idegen civilizációnak.

Aztán valami olyat találtak, amiről jobbnak látták, ha nem beszélnek. Talán ezek a hatalmas tornyok lehettek azok, amik arra sarkallták az amerikai űrügynökséget, hogy elzárjon az emberek elől minden információt.

Ezek a felszínen látható tornyok jól láthatóan gigantikus méretekkel rendelkeznek, több kilométeres átmérővel, és egyenként 3 kilométeres magassággal.

A távolból is látni lehetett őket, és sokak szerint az egyes Apollo-missziók során az egyik ilyen torony közelében landoltak az asztronauták valójában. A tornyokat kívülről elemezték, és kapcsolatba hozták a szintén a Holdon megtalált ősi idegen űrhajó roncsival, és a benne talált humanoid pilótával.

Korábban maga Buzz Aldrin is nyilatkozott már arról, hogy furcsa dolgokat látott a Holdon, és hogy vannak dolgok, amiről egyszerűen nem beszélhetnek, a NASA-val kötött titoktartási szerződés értelmében

Ilyen szerződéseket sok űrhajóssal aláíratnak, gyakorlatilag mindenkivel, aki valaha volt az űrben, ugyanis a küldetések titkossága, és a technológiai részletek ezt megkívánják.

Ráadásul így jól ki tudják magukat vágni abból a helyzetből, ha valamelyik asztronauta olyan dolgot látni a Föld körül, vagy más égitesteken, amit nem lenne szabad.

Edgar Mitchell, aki holdra szállt a 1971-es az Apollo 14 misszió tagjaként, azt állította, hogy az idegenek jelen vannak a Holdon, és tud olyan találkozásokról, az amerikai katonai bázisok körül, amelyek hatással voltak az atommal való fegyverkezésre a hidegháború alatt, talán meg is akadályozták egy ilyen konfliktus kitörését.

Buzz Aldrin azt állította, hogy 1969-ben UFO-kat látott a Holdon, akárcsak a másik két társa is. Aldrin volt a második ember, aki a Holdra lépett, azt is mondta, hogy a NASA sok mindent eltitkolt ezzel az űrutazással kapcsolatban.

Holdfotók tucatjai árulkodnak arról, hogy mesterséges, nem emberi civilizáció alkotta objektumok vannak az égitest felszínén.

Tagadhatatlan, és ezt a NASA is elismeri, és kezdi belátni, sokak szerint ezért hamarosan be fogják jelenteni, hogy mit találtak a Holdon, és a szomszédos égitesteken.

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés hold eltitkolt tények


Megtekintések száma: 358657





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet