3 nagyvállalat kezébe kerülhet majd a világ élelmiszeripara?

2017. június 15., csütörtök




Globalista nagyvállalatok mérgezhetik az embereket, és lehetetleníthetik el az őstermelőket?

A Monsanto, és más világhatalmi törekvésekre készülő élelmiszeripari - főleg mezőgazdasági - nagyvállalatok évtizedek óta törekednek arra, hogy kicsinálják az őstermelőket, és azokat a családi válallkozásokat, farmereket, akik generációk óta ezzel foglalkoznak, és minőségi, természetes élelmiszereket termelnek.

A jövőben előbb utóbb minden bizonnyal meg fog történni az elkerülhetetlen: vagyis, hogy 3 gigakonszern vegye át az irányítást, és a hatalmast az élelmiszeripar és a mezőgazdaság egésze felett.

A Monsanto évtizedek óta zsigereli kifelé az termelőket. Törvények mögé bújtak, az államot megnyerték maguk mellé, ahogy rengeteg kongresszusi képviselőt is, így a gazdák érdekeit mára már egyre kevesebb védőbástya képviseli.

A gigacég bekebelezte a legtöbb mezőgazdasági területet. A gazdák rá vannak kényszerítve, hogy a Monsanto által forgalmazott, genetikailag módosított - azaz GMO - kukoricás vessék el a földjeiken, a természetes kukoricamagok helyett.

Ezeket a magokat sok helyen egytől-egyig elkobozták a Monsanto emberei, és akinél találtak magokat, vagy nem volt hajlandó a cég által jó drágán adott kukoricát termeszteni, azok kegyetlen büntetéseket kaptak, és így lettek teljesen ellehetetlenítve.

Ahogy az ábrán is látszik, ez a mezőgazdaság jelenlegi felosztása. nem túl bizalomgerjesztő, hogy már most három nagy konszern kezében van gyakorlatilag minden, az egyre kevesebb független termelővel szemben.

A globalista korporációk által erőltetett CETA (Kanada-Európa) Szabadkereskedelmi megállapodás aláírása gond nélkül ment át a kongresszuson. Az összes államnak "alá kellett írni" a CETA-t, még hazánknak is!

Pedig a CETA nagyon is veszélyes. Sokak szerint nem más, mint a Monsanto, és más nagycégek trójai falova.

Valójában a TTIP 'kistestvére', azaz ugyanaz burkolt formában, hiszen a legnagyobb amerikai korporációk kanadai leányvállalataikat igénybe véve kiskapukon keresztül érvényesíthetik érdekeiket, és áramoltathatnak be hihetetlen mennyiségű GMO terméket - ahogy teszik jelenleg is - a jövőben.

Megdöbbentő adatok következnek, hogy lássuk, milyen nagy is a baj: 2016 elején hat nagyvállalat kontrollálta a világ vetőmag-termékeinek 59%-át és a gyomirtópiac 64%-át, ám hamarosan ez a szám háromra csökken.

A Bayer és a ChemChina a Monsantót fogja megvásárolni, valamint a Syngentát. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatban még kevesebb kézben lesz még nagyobb hatalom. Ami elképesztő felelőséggel jár, főleg egy globalista cégvezetést tekintve.

A három globális vállalat jelentős gazdasági és lobbi ereje tönkre teheti a kistermelőket, és mindenkit kiszoríthatja a piacról véglegesen. Olyan, mint a Microsoft térnyerése a 80-as években. nem lesz alternatíva, vagy ha lesz is, nem fog tudni hosszú távon fennmaradni a nagyvállalatokkal szemben.

Európába, és Amerika-szerte eláraszthatják a piacokat GMO termékekkel, sokkal nagyobb mértékben, mint eddig tették. Ez azt is jelenti, hogy még nagyobb lehet a jövőben az egy-két generáción belül jelentkező, statisztikailag kimutatható degenerációs betegségek, és rákos megbetegedések aránya.

Ugyanis több független kutatócsoport bizonyította már azt, hogy a GMO termékek károsak lehetnek az egészségre.

"Ezeket a módosított, mutáns növényeket soha nem vizsgálták, így nme tudni, mi a hosszú távú hatásuk, ugyanis ez rengeteg időbe és kísérletbe került volna. a Cégeket pedig csak a profit hajtja." - állítják a kutatók.

Szerintük a Monsanto és társai végig tudtak a karcinogén hatású GMO kukoricáról, azonban megoldották egy huszáros vágással a problémát: fizettek olyan tudományos tanulmányokért - van az a pénz alapon voltak, akik ebbe belementek - melyek az ellenkezőjét igazolták: vagyis, hogy a GMO termékek ártalmatlanok, sőt kifejezetten egészségesek.

A Monsanto már több ízben olyan befolyásra tett szert, mellyel még az egészségügyi világszervezetre (WHO) is képes volt kihatni.

Az érv teljesen megdöbbentő volt, hogy miért ne legyen nyilvános ez az egész: a Roundupban talált anyagok kizárólag az IARC tulajdonát képezik, így csak ők rendelkezhetnek felette. Gyakorlatilag arra kérték a világszervezetet, hogy ne adjanak ki semmilyen dokumentumot ez ügyben.

A WHO minden olyan bejelentést és egészségügyileg fontos tényezőt kivizsgál, mely a hatáskörébe tartozik.

Rejtélyes módon azonban érdekes dolgok történtek, amikor a WHO a Roundup nevű Monsanto gyomirtót vizsgálta. Az eredményeket ugyanis nem hozták nyilvánosságra. Pontosabban nem a valódi igazságot. A WHO ugyanis nemrég arra következtetésre jutott, hogy a glifozát valószínűleg nem rákkeltő, holott minden független kutatás az ellenkezőjét bizonyította.

Az IARC alkalmazottja, Kathryn Guyton arra kérte a tudósokból álló kutatásértékelő bizottság 6 tagját, ne hozzák nyilvánosságra a glifozát 2015-ben végzett bevizsgálásáról szóló dokumentumokat.

Az érv teljesen megdöbbentő volt, hogy miért ne legyen nyilvános ez az egész: a Roundupba talált anyagok kizárólag az IARC tulajdonát képezik, így csak ők rendelkezhetnek felette. Gyakorlatilag arra kérték a világszervezetet, hogy ne adjanak ki semmilyen dokumentumot ez ügyben.

Ezek után talán nem is érdemes semmit sem mondanunk.

Az is feltűnően érdekes, hogy a Monsanto egyik lobbista bábja azt állította egy interjúban, hogy a Roundup gyomírtó annyira természetes, és ártalmatlan, hogy meg is lehetne inni, senki sem tudna vele öngyilkos lenni.

Arra azonban nem számított, hogy a riporter felajánl neki egy pohárral a gyomirtóból. "Nem vagyok idióta, maga balfasz" – utasította vissza rendkívül képmutató módon az ajánlatot, majd félbeszakította az interjút.

A Monsanto tehát minden erejével azon mesterkedik, hogy hatalmat szerezzen a mezőgazdaság és az élelmiszeripar felett. Ha ez véglegesen sikerül neki, módszeresen tönkre fogja tenni az összes eddig túlélő vetélytársát, és minket, embereket is.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség GMO monsanto


Megtekintések száma: 182232





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet