300 millió éves csavar? Végig hazudtak az ember múltjáról?

2023. augusztus 13., vasárnap




Egy apró lelet óriási paradigmaváltást hozhatna abban, ahogyan az ember a saját kialakulására tekint. Darwin evolúció elmélete hazudik?

Rengeteg olyan régészeti lelet van a világban, melyek több millió évvel ezelőtti időkről beszélnek nekünk. Olyan régi időkről, melyben még nem él, sőt, nem is létezett az emberiség.

Ennek ellenére mégis rejtélyes módon különféle ember által alkotott eszközök kerülnek elő több millió éves zárványokból.

Kalapácsok, lábnyomok, millió éves fogaskerekeket, melyek talán egykoron egy bonyolult robbanómotor részei lehettek egy olyan korból, amikor még ősemberek sem léteztek.

Adódik a kérdés: ki építhette ezeket?

A válaszra várva szeretnénk bemutatni nektek egy olyan leletet, mely amellett, hogy nagyon megdöbbentő, még zavarba is ejti a régészeket.

1998 nyarán fedezték fel, amikor váratlanul Oroszországban rátaláltak. Egy meteorit darabjának keresése közben találták meg Kaluga régiójában, amikor kifordult a földből.

Eleinte nem tudták mi ez, és azt gondolták, hogy biztos valami modern hulladék lehet, valamiféle gép darabja. Azonban próbaképpen kormeghatározásnak vettették alá, ekkor érte az első sokk a kutatókat.

Kiderült ugyanis, hogy a lelet 300 millió éves!

Sokan próbáltak magyarázatot találni az eredetére, volt aki például egy, ősi állatcsoport, a tüskésbőrűek – egy bizonyos Echinodermata - egyedének földi maradványát látta benne, bár ezt a teóriát hamar elvetették.

A szkeptikusok így sokáig nem is tudtak mibe kapaszkodni, és a lelet egyértelműen annak látszott, aminek elsőre is: egy 300 millió éves csavarnak.

Az egyik elmélet, amivel ezt és az ehhez hasonló leleteket magyarázni lehet, az a előző emberiséggel kapcsolatos teóriák. Ezen elméletek azt vetik fel, hogy régen, az emberiség előtt már egyszer kialakult egy humanoid faj a Földön. Ez a faj aztán valamilyen eddig ismeretlen okból végül kipusztult, de az is lehet, hogy csak elhagyta a bolygót.

Így lehet az, hogy ezen civilizáció, illetve faj ősi technológiai nyomaira bukkanunk több millió éves kőzetzárványokban.

Egy másik elmélet szerint maguk az idegenek készíthették, 300 millió évvel ezelőtt, amikor még itt éltek a Földön, később pedig elhagyták a bolygónkat, hogy egy napon a jövőben majd visszatérjenek.

Bárhogyan is, de a leletek árulkodóak. És alapjaiban mondanak ellent a tudománynak. Mikor növünk már fel ahhoz, hogy elfogadjuk, hogy nem minden úgy történt a múltban ahogy tanították nekünk?

Ugyanis arra mérget vehetünk, hogy ha idegenek nem is, de valamiféle ismeretlen civilizáció biztos élhetett itt a Földön, jóval az idők kezdete előtt.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély ufó ufók idegenek rejtélyke az emberiség eltitkolt történelme előző emberiség tiltott történelem tiltott régészet ősi idgeenek


Megtekintések száma: 412322





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet