300 millió éves fémes golyók Afrikában: egy előző civilizáció nyomai lehetnek?

2023. augusztus 16., szerda
Egyre több, az emberiség korát megelőző időből származó lelet kerül elő. Nem mi voltunk az első intelligens faj a bolygón?

Közel 300 millió évvel ezelőtt keltkezhettek azok a fémes golyók, melyeket a mdoern régészet a mai napig nem tud mivel megmagyarázni.

Egyértelmű, hogy mesterséges úton jöttek létre.

Az is egyértelmű, hogy a létrehozásukhoz nem rendelkeztek akkoriban megfelelő információkkal. Sőt, egyáltalán nem volt értelmes faj a Földön.

Legalábbis hivatalosan...

Valami, vagy valakik mégis létrehozták, gondosan ügyelve arra, hogy ezen fémgolyók 300 millió év múlva is fennmaradjanak, méghozzá igen jó állapotban.

Az emberiség sötét titkait rejthetik.

Bizonyos tekintetben oopartsnak számítanak vagyis térben és időben nem passzoló leleteknek amit a mainstream régészet nem ismer el.

300 millió évvel ezelőtt ugyanis nem voltak emberek... ezek a fémes golyók mégis léteznek, és némelyikről bizonyosan kiderült azóta, hogy valószínűleg a Földet jelképezi.

Az egyik ilyen fémgolyónak ugyanis a közepén egy hoszsú vonalat találtak. Sokak szerint ez a vonal nemv életlen, és a Föld egyenlítőjét ábrázolja.

Ez pedig azért hátborzongató, mert abban az időben mint írtuk, nem voltak emberek. És mint tudjuk, a középkorban is azt gondolták még, hogy lapos a Föld...

Ergo valaki, vagy valakik több száz millió évvel ezelőtt itt éltek a bolygón, és nyomokat hagytak maguk után. Sőt, talán ők maguk hoztak létre minket, és előttünk a dinoszauruszokat...

Ezen fémgolyókra nincs logikus magyarázat. Szabályosak, és a természetben nem fordulnak elő.

Felmerült ugyan, hogy talán ásványokról lehet szó, amik csepp, illetve gömb alakban váltak ki a földkéregben, sok százezer év alatt, ez azonban nem nyert bizonyítást, és nem magyarázza meg azt, hogy miért találhatók egyes gömbökön bizarr, szabályosnak tűnő vonalak...

Az ilyen, és ehhez hasonló leletek azt sejtetik, hogy a Föld sokkal régebbi, mint ahogyan a mi tudományunk elismeri. És oka van annak, hogy erről mélyen hallgatnak...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek előző emberiség ősi technológia


Megtekintések száma: 175072

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet