300 millió éves szekérkerék: az előző emberiség nyomai a Földön?

2023. szeptember 5., kedd
Megdönthet mindent, amit eddig állítottak nekünk a múlttal kapcsolatban...

Az oroszországi Doneck városának mélyén, egy korábban elhagyatott bányában valami olyanra bukkantak, ami mindent megkérdőjelezhet az evolúcióval, és úgy általában az emberi idővonallal kapcsolatban.

Olyan régészeti leletről van ugyanis szó, mely nem létezhetne.

Egy olyan földtörténeti rétegben találtak rá egy különleges szekérkerékre, mely legalább 300 millió éves, de egyes becslések szerint még ennél is régebbi.

Ez azért rendkívül bizarr, mert az ember 300 millió éve biztosan nem hozhatott létre szekérkereket. Az ősemberek ugyanis körülbelül 2 millió évvel ezelőtt jelentek meg Afrikában. Az ősember sem volt még képes a kezdetek kezdetén a bonyolultabb eszközhasználatra.

Az előemberek pedig 8 millió évvel ezelőtt alakulhattak ki.

A szekérkerék a bánya mélyén pedig 300 millió éves zárványban hevert. A zárvány bizonyítottan érintetlen volt, tehát a benne lévő bizarr lelet kora hiteles.

Érdekes, hogy egyes becslések szerint a lelet kora akár 360 millió év is lehet. Nem létezhetett semmilyen általunk ismert civilizáció, mely képes lett volna ilyen kereket létrehozni.

De akkor mégis, hogyan jött létre? Miért létezik, és árulkodik egyértelműen valamiről, ami nem is volt a nekünk tanított - vagy inkább hazudott - történelemben?

A lelet felfedezője, Mr. Kasatkin szerint ez egy egyértelmű és tiszta lenyomata egy szekér kerekének.

Nem lehet félreértelmezni, és a vizsgálatai szerint a fa rostjai is láthatók rajta. Később, a felfedezést követően talált egy második szekérkerék lenyomatot is.

A szkeptikusok természet esne óvatosan álltak az ügyhöz, szerintük csupán arról lehet szó, hogy valamiféle eddig ismeretlen geológiai folyamat véletlen eredménye.

Ha ez így van, miért találtak egymás után két szekérkerék lenyomatot is?

Mások úgy vélik, hogy ez talán nem is szekérkerék lenyomat, hanem egy fogaskeréknek a mintája, mely valahogyan beleivódott a kőzetbe. A legtöbben mégis a szekérkerékre tippelnek, mivel ez megmagyarázná, miért nem találták meg magát a kereket is.

Mivel az lebomlott fa jellege miatt az évmilliók során, de az általa hagyott lenyomat megmaradt.

Az előző emberiség készíthette? Vagy valaki más? Egy fejlett földönkívüli civilizáció?

Rengeteg a különféle kérdés, és felvetés, mivel válaszok helyett egyre több a kérdés, és a tisztázatlan dolog, ami még elég homályos.

A mainstream régészet keveset beszél róla, és egyesek szerint megpróbálják az egész felfedezést már egy ideje módszeresen elhitelteleníteni.

Sokak szerint azért van ez, mert ha kiderülne, hogy ez igaz, akkor sok más hasonló régészeti felfedezés is hitelt nyerne, és kiderülne, hogy amit eddig történelem címén tanítottak nekünk, az mind hazugság.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ősi idegenek előző emberiség tiltott régészet


Megtekintések száma: 485567

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet