33 tudós azt állítja, hogy az idegenek már rég itt vannak és az óceánokban élnek! Bizonyíték van a kezükben!

2023. május 18., csütörtök




Idegenek élnek a Földön, méghozzá egy jó ideje, sőt, korábban jelen voltak a Földön, mint az emberiség.

Ma is számos kisebb-nagyobb közösség él a világban, és ezek javarésze az óceánokban, tengerekben él, de az ember közelében is észleltek már kolóniákat.

Egy tudományos kutatás látott napvilágot, mely állítja, hogy a polipok valójában nem mások, mint földönkívüliek.

Ezeknek a lényeknek a petéi kriofagyasztott állapotban érkezhetett meg a Földre több millió, vagy inkább milliárd évvel ezelőtt, a pánspermia elmélet segítségével egy üstökösön. Amikor reakcióba léptek a Föld felszínével vagyis inkább az ősóceánnak, kialakult belőlük az élet.

A tnaulmány azért enynire érdekes, mert 33 tudós írta alá, így lehet jogalapja a teóriának.

A kambriumi őskorszakban volt egy nagyon nagy robbanás, melyet nem lehet semmivel megmagyarázni. A legújabb elmélet szerint szerves vegyületek bombázták meteoritok lévén a Földet, így indult meg az élet valódi fejlődése.

Ez azért is bizonyítható, mert a polipok genetikai kódja merőben eltér bármely földi élőlényétől, és sokkal összetettebb még az emberénél is.

Nem csak a szervrendszerük kifinomult, de az agyuk is, és a Föld legjobb álcázórendszerével rendelkeznek.

Ezek olyan biológiai tulajdonságok, amik megmagyarázhatatlan módon szinte egy időben és robbanásszerűen jelentek meg az evolúcióban. Ezek olyan transzformatív élőlények, amik egyszerűen nem illenek bele a Földi élővilág fejlődési vonalába.

Sokkal valószínűbb a kutatás szerint, hogy a polipok és tintahalak valójában a kozmoszból érkezhettek hozzánk, és segítettek a Föld fejlődésében.

A polipok ráadásul a tudományos kutatások szerint egy földönkívüli faj lehetséges modelljei is lehetnének, ha azt kellene megsaccolni, milyne létformák is lehetnek az univerzum határán.

A polipok egyértelműen a legintelligensebbek a gerinctelen élőlények között.

Bár a kutatás hihetetlenül nagy port kavart, egyre többen látnak benne rációt, és számos más kutatás indult arra, hogy a polipok messzemenően bizarr, már-már földönkívüli eredetét feltárják.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 124030





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet