38 éves emléket elevenítettek fel a hétgyermekes, súlyosan beteg apának: meghatódott

2016. december 17., szombat




A hét már felnőtt gyerek titokban teljesen felújíttatta az idős férfi 38 éves autóját, amivel annak idején még őket tanította meg vezetni, hogy megtegyen még egy utolsó utat.

Minden családnak vannak közös emlékei. Az első járni tanulás, az ügyetlen csetlések-botlások, vagy az első szerelem.

A most bemutatott olasz család számára az a 38 éves Ford Fiesta volt meghatározó közös élmény és emlék, melyen az apa, mind a hét gyermekét megtanította vezetni.

A család számára a legalább 245 ezer kilométert futott Ford nagyon értékes, ugyanis rengeteg emléket őriz. Az apa, születésük után ezzel hozta haza őket a kórházból, és ezzel az autóval vitte őket nyaralni.

Azonban a kocsi idővel leharcolttá vált, a belső garnitúra megszakadt, foszlásnak indult, és az autó általános állapota is elkezdett némi kívánnivalót hagyni maga után.

Aztán az apuka megbetegedett. Súlyos daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála.

Amikor a hét gyermek fülébe jutott a dolog, egy percig sem gondolkodtak, és kitalálták, hogy mielőtt itt hagyná őket, mivel tudnának még egy utolsó, örök emléket állítani neki.

Fogták a Ford Fiestát, és titokban felújíttatták teljesen. Minden kicseréltek benne, méghozzá korhűen, mintha csak akkor gurult volna le a gyárból.

A 38 éves megelevenedett emlék meghatódott könnyeket csalt a kiöregedett, beteg férfi szemébe, aki szeretett autójába visszaülve újra átélhette a múltat, a szeretetet, és azt a rengeteg emléket, amit gyermekeitől kapott.

A hét gyerek tudta, hogy ez egy remek ajándék lesz, és apjuk nyugodt szívvel hagyja itt a Földi világot, ha még egy utolsó, nagy utat megtesz az autóval, ami a családban mindenkinek sokat jelent.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes video érdekesség megható


Megtekintések száma: 23904





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet