4 fennmaradt szimbólum lehet Atlantisz végső helyének kódja: tübb ezer éve vésték fel az egykori piramisépítők!

2023. augusztus 12., szombat




4 rejtélyes szimbólum: ennyi maradt fenn abból, amit a piramisok megalkotói hagytak ránk. A 4 szimbólum jelentés,e az általa hordott üzenet azonban a mai napit heves viták tárgyát képezi....

A mainstream tudomány és régészet nem tud számot adni ma arról, hogy pontosan hogyan is készültek a Föld legegyedülállóbb építményei, a piramisok.

Persze számtalan különféle elmélet, teória, tudományos elképzelés látott már napvilágot arról, hogy mégis hogyan kivitelezhették a hatalmas, több száz tonnás kőtömbök mozgatását, vagy a piramis felépítését, de ezen modellek mindegyike hiányos valahol.

Az igazság az, hogy a piramisok pontos létrehozása olyan homályos számunkra, mint a dinoszauruszok kipusztulása: sejtéseink vannak csupán, de biztosak semmiben sem lehetünk...

Ugyanez vonatkozik az egyiptomi piramisok egykori alkotóira is.

Merthogy gyakorlatilag alig tudunk róluk valamit.

A gízai nagy szfinxtől nem messze találtak a régészek egy kisebb városrészt, ahol feltehetően a piramist építők szállásai lehettek.

A nyomokból adódóan azt már tudjuk róluk, hogy kivételes csoport voltak, nem rabszolgák, mint ahogyan azt korábban gondolták róluk.

A fáraó kegyeltjei voltak, feltehetően az ősi tudás miatt, aminek a birtokában voltak, és amely segítségével fel tudták építeni ezeket a monumentális ókor építményeket.

Egyes teóriák merészen azt állítják, hogy az egykori piramisépítők talán nem is voltak teljesen emberek, hanem félistenek, vagy olyan lények, akik itt állomásoztak a Földön, és piramisokat építettek, szerte a világban, majd mikor ezt a missziójukat befejezték, egyszerűen eltűntek a bolygóról.

Tény az, hogy a piramisépítőknek végleg és teljesen rejtélyes módon nyoma veszett a történelemben.

Mindössze 4 darab szimbólum árulkodik egykori nyomaikról, melyet a gízai nagy piramison hagytak felkarcolva a kőbe...

Jean Seimple független kutató szerit valamit üzenni akartak az egykori építők, de a 4 szimbólum megfejtése bizonytalan.

Annyit tudunk biztosra csupán, hogy ténylegesen az építőktől származik az egymástól is jól elkülöníthető ábra.

Egyes merész elképzelések egészen odáig mennek, hogy azt állítják: talán a legendás Atlantisz pontos helyét, koordinátáit írják le a titkos szimbólumok, míg mások úgy vélik, hogy a készítők egyfajta "ősi aláírása" lehet.

Az üzenetet az alábbiak szerint is értelmezni lehet:

Az első ábra a "szög", a második az "egyenlítő", a harmadik a "víz", a negyedik pedig a "hosszúsági kör".

Ha ezek alapján értelmezzük, akkor egyértelműen arról lehet szó, hogy a 4 fő szimbólum valaminek a pontos helyét, koordinátáit kódolta magába.

Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ezt a helyet a Földön kell keresnünk - állítja Jean Seimple.

Ha figyelme vesszük azt, hogy akár a kozmoszra is kivetíthetjük, mint egy ősi univerzum-térképet, akkor igen érdekes eredményekre juthatunk. Talán a kozmosz mélyében bujkál valahol az atlantiszi civilizáció?

Vagy az egykori piramisépítők valójában az égből érkezett "istenek" voltak?

Egy másik elképzelés szerint a 4 szimbólum valójában azt a kataklizmát írja le, ami Atlantisz elsüllyedését okozta, vagy a Föld dőlésszögének megváltozását, ezért van ott az első ábra, a Föld és a világunk "dőlésszögéről"...

A mainstream tudomány nem tud mit kezdeni ezzel az egésszel.

Ahogyan a titokzatos 4 szimbólum, úgy az általuk elmesélt bizarr információk sem viszik közelebb az igazságra szomjazó emberiséget a végső megoldáshoz...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek egyiptom piramisok atlantisz


Megtekintések száma: 183606





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet