4 koronatanú is halott, vagy eltűnt a las vegasi lövöldözés kapcsán: mit próbálnak a hatóságok elrejteni előlünk?

2017. október 16., hétfő
A matematika pedig azt igazolja, hogy volt egy második lövész is a Mandalay Bay hotelben. Megdöbbentő, és egyben bizarr összeesküvés elmélet rajzolódik ki...

Egyre inkább bonyolódik a las vegasi lövöldözés ügye. Annál is inkább, mert rejtélyes módon továbbra sem találják Stephen Paddock, a feltételezett merénylő indítékait.

Mi több, bizarr események folynak az egész körül, és sokak szerint bűzlik valami az egész hivatalos magyarázat körül...

Kezdjük azzal, hogy a matematikai számítások szerint, amit többen elvégeztek azóta, lehetetlen, hogy Paddock csak egyedül cselekedett volna.

Sőt, a kalkulációk szerint volt még egy hely, ahonnan leadták a lövéseket azon a végzetes estén.

Az az érdekes, hogy több olyan videó is felkerült a videómegosztókra, melyen az látszik, hogy a lövések villanása egy alsóbb emeletről IS érkezett. vagyis két helyről tüzelhettek a tömegre.

Az sem világos, miért volt öngyilkos a merénylő, mikor menekülőútvonala volt, és el is tudott volna iszkolni a tömegmészárlást követően, mivel a rendőrök csak nagyoskára törtek be a hotelszobába, sokáig azt sem tudták, hol tartózkodik.

Még az is hallatszik, hogy más-más fegyverből valók a legelőször leadott lövések, ami szintén a két merénylő elméletét igazolja.

Ami pedig a napokban történt, még bizarrabbá teszi az egészet...

Arról van ugyanis szó, hogy 4 fontos szemtanú meghalt, vagy eltűnt, akik rengeteg információ birtokában lehettek az egész mészárlásról.

Kymberley Suchomel túlélte a mészárlást, de nemrég holtan találták meg az otthonában. A halál okát egyelőre nem derítették még ki.

És hogy ez miért érdekes? Ő volt az egyik a tömegből, aki azt állította, hogy több fegyveres lőtt rájuk azon a végzetes estén...

Nem ő volt az egytelen, akit valamiért el akartak hallgattatni. Rejtélyes módon John Beilman megölte magát és végzett lányával is, mielőtt az FBI emberei beszélni akartak vele, miután a gyilkos hotelszobájában bizonyos nyomokra bukkantak, amiről ki akarták kérdezni.

Chad Nishimura, aki Paddock autóját parkolta le a hotelnál, szintén eltűnt, azóta sincs nyoma, nem lehet tudni hol van, talán ő is meghalt.

Jesus Campos, a biztonsági őrt sem látta napok óta senki, pedig ő volt az, akit meglőtt a mészárlás előtti percekben a merénylő a hotelszoba ajtaján át.

Sokak szerint ezek a dolgok összevágnak, és valamit titkolhat a kormányzat a lövöldözéssel kapcsolatban...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek összeesküvés bizarr eltitkolt tények merénylet


Megtekintések száma: 222677

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet