4 meggyőző múltbéli bizonyíték az ősi idegenek létezésére!

2019. július 9., kedd
Ha ez nem győz meg, akkor semmi! Az emberiséget a múltban földönkívüliek irányították.

Nazca vonalak

Nazca vonalakA Nazca sivatagban található rajzok legfőbb jellegzetessége, hogy az alakzatok csak a levegőből kivehetőek. Számos elmélet próbálja megmagyarázni, mit is ábrázolnak, és miért rajzolták őket. Valódi rendeltetésük máig megfejtetlen. Az állatfigurák közös jellemzője, hogy egyetlen, önmagát sehol nem metsző vonalból állnak. Mintegy 2000 évvel ezelőtt hozták létre a különleges ábrákat.

A vonalak tényleg nagyon egyenesek. Maria Reiche német csillagász és régész így nyilatkozott: 

“A tervezők csakis a magasból tudták megállapítani művük tökéletességét, előre kellett tervezniük és rajzolniuk kisebb méreteken.” Ez az egyenesség azonban nagyon egyszerű eszközökkel is elérhető, három kitűzőrúddal is megoldható volt.

Vimanak, ősi űrhajók

Az ősi hindu írásokban, a Védákban olvashatunk olyan repülő közlekedési eszközökről, mint a vimana. Ezeket az ősi űrhajókat használóik képesek voltak a levegőben irányítani. Olyan, számunkra felfoghatatlan információt is tartalmaznak ezek a védikus írások, mely szerint ezeket a légi járműveket képesek voltak mantrákkal irányítani, sőt bolygóközi utakat is megtettek.

A vimana a hindu szakirodalomban szereplő ősi égi jármű. Az űrhajót elmével, nap- és szélenergia, valamint mantrák segítségével irányították.

Az amerikai Henry S. Olcott ezredes a következőket írta: A hinduk a régmúlt időkben képesek voltak a levegőben navigálni, sőt harcolni is. Mint megannyi háborús sas küzdöttek a felhők feletti uralomért. 

Ahhoz, hogy ilyen tökéletesek legyenek a repülés terén, ismerniük kellett más, ehhez kapcsolódó képességeket és tudományokat is. A légrétegek és áramlatok légkörét, a relatív hőmérséklet és páratartalom adatait vagy a különböző gázok sűrűségét és fajsúlyát.

Húsvét sziget

Hiába ez a világ egyik legelszigeteltebb pontja, a Húsvét-sziget nem ezért híres elsősorban. Hanem mert áll itt néhány hatalmas, ám elég primitív kőarc, amelyekről nem tudni pontosan, hogy kik, mikor, hogyan és miért faragták ki és állították fel.

Nincs rapanui irodalom, és gyakorlatilag nincs kollektív emlékezet sem. A XIX. században a sziget mindenféle nyugati kalandorok befolyása alá került, a peruiak pedig rabszolgavadász expedíciók keretében rabolták el a sziget munkára fogható lakosságát. Amikor jószándékú francia misszionáriusok 1871-ben Tahitire evakuáltak néhány száz őslakost, mindössze 36 rapanui maradt a Húsvét-szigeten. 

Ők, és a tahitiekkel keveredő emigránsok a modern rapanuik ősei. Aki ma azt állítja, hogy ősi, tiszta rapanui vér csörgedezik ereiben, az minden bizonnyal hazudik. 

Stonehenge

A tudomány számára a Stonehenge mindig is egy nagy fehér folt volt. Ugyanis a rengeteg különféle teória ellenére nem tiszta, mi lehetett a célja pontosan kik építették, és véletlen-e az, hogy csillagászatilag tervezett tájolású az elrendezése.

A körkörösen elrendezett kőtömbökből és földsáncokból álló monumentális őskori építmény az angliai Wiltshire-ben, Salisbury-től mintegy 13 km-re-északra fekszik.

Gigantikus kőtömbjei miatt gyakran előkerül a téma: hogyan mozgatták meg, és szállították a helyszínre a köveket? Ugyanis a környéken több kilométer sugarú körben nem találhatóak ilyen, vagy ehhez hasonló kövek.

A több tonnás kövek mozdítása még napjainkban is igen nehéz feladat, melyeket gépekkel, modern eszközökkel is igen körülményes megoldani. Akkoriban, sok ezer évvel ezelőtt azonban az egykori alkotók mindezt gépek nélkül vitték véghez.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 27827

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet