5 bizarr jelenség, mely a HAARP műve

2017. február 13., hétfő




Összeszedtünk az elmúlt időkből 5 olyan megmagyarázhatatlan égi jelenséget, melyek feltehetően a titkos ionoszféra kísérleteket végző HAARP rendszer művei.

Sokak szerint a közelmúlt égi eseményei, és az olyan légköri anomáliák, melyek nem leltek magyarázatra, mint a HAARP antennarendszer művei.

Az eredetileg a légköri vizsgálatokra megépített titkos komplexum nem hivatalosan arra tett kísérletet, hogy a Föld ionoszférájába piszkáljon bele, s megváltoztassa azt.

Ezzel azonban akkora baklövést követtek el, hogy mindent a feje tetejére állítottak a globális időjárásban.

A globális felmelegedés kapcsán nagyon sokan emlegetik fel mostanában a HAARP projektet. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy maga a HAARP kísérlet volt az egész globális felmelegedés eredője.

Akárhogyan is, érdekes egybeesés, mely talán nem is véletlen, ugyanis akkor tájt kezdtek láthatóvá válni a globális klímaváltozás jelei, amikor az a hír járta, hogy a HAARP erős ionoszféra módosító kísérleteket végez rendszeresen a Föld sztratoszférájában.

Nemrégiben az ISS - Nemzetközi Űrállomás - fedélzetéről kaptak el olyan gyors fénynyalábokat, elektromos kisüléseket, melyeket szabad szemmel alig lehetett volna észrevenni.

Ezeket a pulzáló, sokszor az űrbe törő fényoszlopokat, fényfoltokat még nem tudják, mi idézi elő. A tudomány előtt kész rejtély, de nem lepne meg minket, ha ehhez is köze lenne a HAARP-nak.

Időnként hatalmas városok képei jelennek meg a felhők között. Ezek a városok sokszor nem is egyeznek a földön található párjukkal, így többször elvetették már annak a lehetőségét, hogy esetleg délibáb lenne.

Egyesek párhuzamos dimenziókról beszélnek, mások térkapuk átjáróiról, melyek nyitva maradtak, de az is meglehet, hogy a HAARP ionoszféra babrálásának az eredményei, hogy valahogyan megbolondulnak a részecskék a levegőben, és kvantumfizikai szinteken lezajló folyamatok mennek végbe, melyek ezt eredményezik.

Gigantikus villámokról is beszámol időnként a sajtó. Olyan villámlásokról, melyek világrekordba illőek. 2016-ban Oklahomában például egy 300 kilométeres villám ragyogta be néhány pillanatra az eget.

Korábban, 2012-ben Franciaországban már szemtanúi voltak viharvadászok egy 7,74 másodpercig tartó villámlásnak, ez azonban még annál is hosszabb volt. Sokan nem tartják puszta véletlennek ezeket az óriási villámlásokat, melyeket az utóbbi pár évben egyre többször észleltek. Szerintük a HAARP titkos program keretében módosítja az időjárást.

Az eltűnő tavak rejtélye még ma sem megoldott, így gyakorlatilag szemben állunk egy olyan megmagyarázhatatlan jelenséggel, ami világszerte egyre növekvő számban fordul elő, de az égvilágon semmit sem tudunk róla.

Az utóbbi időben rengeteg esetről számoltak be, amikor komplett vízterületek, víztározók, folyók vagy tavak tűntek el egy este leforgása alatt. Mivel a jelenség kezd egyre jobban elterjedni, kutatók tucatjai próbálnak rájönni a jelenség okára, eddig javarészt sikertelenül.

Vannak, akik szerint a tavak víztartalmának egy este alatt való eltűnéséért egy eddig ismeretlen légköri vagy geológiai, esetleg biológiai eredetű folyamat felelős, vagy egy légkör manipulációs folyamat.

rejtély rejtélyek összeesküvés haarp eltitkolt tények


Megtekintések száma: 59178





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet