5 bizarr teória arról, hogy miért omlottak össze az ikertornyok szeptember 11-én

2018. június 14., csütörtök
Sokan ma is úgy hiszik, hogy csakis belső munka lehetett. Vajon mi a teljes igazság?

5 bizarr elméletet szedtünk össze, amik a borzalmas eseményeket követően alakultak ki.

Az igazságot ma sem lehet tudni. Talán köztük vannak féligazságok, de a teljes igazság is ott rejtőzhet. A több ezer ember halálával járó merénylet volt a valaha elkövetett legtöbb áldozattal járó terrortámadás.

Már ha tényleg terrortámadás volt ugye...

Dick Cheney alelnök parancsára nem avatkoztak közbe

Hogyan lehetséges, hogy a világ legerősebb légiereje képtelen reagálni arra, hogy négy utasszállító gépet is eltérítenek, és amerikai földön lévő célpontokat támadnak meg velük? Ez csakis úgy lehetséges, hogy a NORAD (North American Aerospace Defense Agency) szándékosan nem avatkozott közbe.

Nem repülők csapódtak a tornyokba?

Az ikertornyok nem a United Airlines 11-es és 175-ös járatai miatt dőltek össze, hanem azért, mert az alapjaikat kirobbantották. Szakértői vizsgálatok szerint a tűz és a becsapódások okozta sérülések miatt omlottak össze a World Trade Center tornyai és a 7 World Trade Center is, de akadnak, akik szerint nem így történt. 

Ezen vélemények főként arra alapoznak, hogy az összedőlés előtt nem sokkal „robbanások” hangjait lehetett hallani, illetve alsóbb emeleteken látható volt, hogy a detonációk miatt kirobbannak egyes emeletek üvegablakai. A két épületben tomboló tűzvész a konteó hívők szerint rövid volt (56 perc a World Trade Center 2-ben és 102 perc a World Trade Center 1-ben), és nem elég hosszan tartó ahhoz, hogy valóban emiatt dőljön össze a két torony.

Belső munka volt, akárscka a Pentagonba repülés!

Ennek az elméletnek a tulajdonosa Thierry Meyssan politikai aktivista és Dylan Aver filmes. Állításukat arra alapozzák, hogy a Pentagon oldalában keletkezett 18 méteres lyukat nem okozhatta az American Airlines 77-es járata. Egy Boeing 757-es fesztávolsága 38 méter, a hossza pedig 47 méter, így a méretek nem passzolnak.

A két férfi szerint valószínűleg egy rakétával robbantották fel a saját radar- és rakétavédelmi rendszerrel felszerelt Pentagont. Ennek némiképpen ellentmond, hogy a roncsdarabok, és holttestek borították az épület környékét, és a járat két utasa, Renee May és Barbara Olson is felhívta a családját, hogy közölje velük, a gépet elrabolták.

Bizarr nyomok a tőzsdén

Röviddel szeptember 11. előtt gyanúsan sokan adták el a terrortámadásokban érintett légitársaságokban lévő részvénycsomagjaikat. Néhányan egészen addig mentek, hogy maga Oszama Bin Laden adta el saját részvénycsomagjait brókercégeken keresztül. 

A CES, vagyis az amerikai tőzsdefelügyelet és az FBI is nyomozott ez ügyben, és a nyomozásuk végeredménye az lett, hogy valóban szokatlanul sok United Airlines és American Airlines részvénycsomagot kínáltak eladásra a szeptember 11-én megelőző napokban, de ezek nagy része a részvénytársasághoz közeli cégekhez kötődött. 

A kérdéses időszakban eladásra kínált United Airlines részvények 95%-át egyetlen egy ember adta el, aki viszont szeptember 10-én 115 ezer American Airlines részvényt vásárolt.

Bizarr: alakváltók és hologramok

Nico Haupt és a Bush kormány egyik volt közgazdásza, Morgan Reynolds szerint a támadásban nem vettek részt repülőgépek. Két hologramvetítővel felszerelt rakéta csapódott a tornyokba. Videós bizonyíték is van.

Még fantasztikusabb az egykori sportoló, David Icke teóriája, amely szerint a támadást alakváltó gyíklények követték el, akik világuralomra és az emberi faj leigázására törnek. Ezt a két elméletet a komoly „9/11 Trutherek”, igazságosztók komolytalannak tartják és kivetik a mozgalmukból.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen összeesküvés szeptember 11


Megtekintések száma: 30671

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet