5 bizonyíték, hogy egy fejlett technokrata civilizáció élt az emberiség előtt a Földön

2017. május 5., péntek




Erős bizonyítékok, megdöbbentő régészeti leletek következnek.

Az ma már egyre többek számára bizonyos, hogy nem csak az emberiség élt itt a Földön sok ezer éven át, egészen napjainkig.

Sorra kerülnek elő az emberi evolúciót, és a Föld történetét megcáfoló bizonyítékok, melyek mind egy irányba mutatnak: előzőleg egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció élhetett a planétán.

Összeszedtünk 5 erős bizonyítékot, melyek alátámaszthatják a paleoasztronautika híveinek állításait.

Atlantisz elveszett civilizációja

Atlantiszról legelőször Platón tett említést. Sokáig csak mesének hitték, de aztán sorra kerültek elő közvetett bizonyítékok, melyek alapján bár még mindig nem találták meg a pontos helyét, ki lehet jelenteni, hogy létezett.

Fejlett, virágzó civilizáció volt, több ezer évvel előrébb járhatott a fejlődésben, mint a Föld többi népe, ezért sokan úgy sejtik, hogy egy ősi, sokkal régebben jelenlévő civilizáció bölcsője lehetett. Az atlantisziak gyártottak egy különleges fémötvözetet - orikalkumot - is, melyet nemrégiben megtaláltak, még nagyobb bizonyossággal szolgálva Atlantisz valóságára.

290 millió éves lábnyom

Az egyik legmegdöbbentőbb bizonyíték az embert megelőző civilizációk létére, az a 290 millió éves lábnyom, mely nem is létezhetne. A lányomra Új Mexikóban találtak rá még 1987-ben. Az ásatásokat vezető Jerry MacDonald már akkor sejtette, hogy egy olyan leletet sikerült a felszínre hozniuk, mely paradigmaváltást hozhat az emberiség történelmének kutatásában.

A lábnyom ugyanis egy olyan földrétegben volt, ami a Perm időszakból származott. 290 millió éve még se madarak, sem dinoszauruszok nem léteztek, így igen elgondolkodtató, hogy akkor mégis, mi hagyta ezt a lábnyomot az utókornak?

300 millió éves csavar

1998 nyarán fedezték fel, amikor váratlanul Oroszországban rátaláltak. Egy meteorit darabjának keresése közben találták meg Kaluga régiójában, amikor kifordult a földből.

A későbbi vizsgálatok alapján derült ki, hogy a lelet 300 millió éves. Szintén megelőzi nem csak az emberek, hanem a dinoszauruszok korát is. Kalapácsok, lábnyomok, millió éves fogaskerekeket, melyek talán egykoron egy bonyolult robbanómotor részei lehettek egy olyan korból, amikor még ősemberek sem léteztek. Mindez véletlen lenne?

Ősi nanotechnológia nyomai

Rengeteg olyan több ezer, vagy akár több száz éves leletet találtak már, melyek nanotechnológiai eljárás általi megmunkálás nyomait viselik magukon. Sőt, vannak ennél jóval régebbi régészeti leletek is, melyek meghazudtolják az ember által ismert történelmi idővonalat.

Az Urál hegységből több olyan furcsa, megmagyarázhatatlan lelet került elő, mely szintén ősi modern technológiáról árulkodik. 1991-ben egy nagyon parányi, tekercs alakú tárgyak kerültek elő a Narada és Balbanyu folyókból. Ezek a tárgyak nagyon parányiak voltak, nagyítóval kellett őket szemügyre venni, de amikor meglátták a spirálos formákat, ledöbbentek.

Ilyen szabályos és sima felületű spirálokat a geológusok szerint nem hozhat létre egyetlen kémiai folyamat sem. Az ősi időkben pedig nem létezett ember, amikor ez a tekercs közel 300.000 évvel ezelőtt készült.

Bagdadi elem

Az ókorban nagyon is ismert volt az elektromosság, ezt az Egyiptomban talált dokumentumok és falakon található domborművekből tudjuk. Az egyiken többek között egy hatalmas villanykörte is látható.

Azonban Bagdadból is kerültek már elő olyan leletek, melyek egyértelműen bizonyítják azt, hogy képesek voltak már akkor is elektromosságot létrehozni és használni. 

A Mezopotámiában található vázákban első ránézésre nem látunk semmi különlegeset. Valamikor Krisztus előtt 250-ben készíthették őket. Ezek képesek elektromos áramot termelni, ezt tudományosan is be sikerült bizonyítani róluk.

A kérdés csak az, hogy honnan voltak képesek ilyet elállítani akkoriban? Sokan úgy gondolják, hogy egy ősi, mára kihalt civilizáció technológiai leírásait követhették...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen idegenek ősi idegenek ősi tudás


Megtekintések száma: 270545





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet