5 dolog, amire az ősi idegenek taníthatták meg az emberiséget

2017. augusztus 5., szombat
Ezeket tanulhattuk a földönkívüliektől az emberiség sötét múltjában.

Sokak esküsznek rá, hogy éltek itt földönkívüliek a Földön, akik rengeteg mindenre megtanították az emberiséget. Egyes régészek mára már elég bizonyítékot gyűjtöttek össze ahhoz, hogy kijelenthessük: valóban látogatták az ősi törzseket, kultúrákat ezek az égből érkezett lények.

De vajon mire tanítottak minket? Az emberiség mit is köszönhet nekik? Ha ők nem lettek volna, akkor is ide jutunk, ahol most tartunk?

Az emberi élet

Az általános nézet szerint az emberiség az egész létét nekik köszönheti. Az ősi idegenek voltak ugyanis azok, akik saját genetikai kódjuk, és az akkorra már a Földön élő primitív majomfaj genetikai kódját ötvözték, így alakult ki a félprimitív emberfaj, melyet rabszolgaként, egyfajta együgyű munkásként tartottak és szaporítottak el a bolygón.

Mindezek ellenére az életet nekik köszönhetjük, és azt, hogy fajunk egy óriási, máig megmagyarázhatatlan evolúciós - már, ha volt ilyen ugye - robbanással kiemelkedett az állatvilágból.

A tűz használata

Sokak szerint a tűz használatára és a vele való ismerkedésre is a földönkívüliek vezettek rá. Az ősemberek látták, hogy a villámok mire képesek, és egész erdőket égettek fel. De mi van, ha irányított lézersugarak voltak, vagy plazmahullámok? De még ha csak egyszerű tűzről beszélünk is: az idegenek taníthatták meg, hogy egyszerre lehet hasznos és veszélyes a számunkra.

A tűz egyébként kapcsolatban van magával a fénnyel is, és mint tudjuk, a Bibliában Lucifert is a fényhozóként emlegetik. Sokak szerint Lucifer nem volt más, mint egy a saját fajtája ellen forduló földönkívüli, aki lehozta az emberiségnek a tudást, ebben a fény formájában.

Piramisok

A világ minden táján épültek piramisok. Ma már nem kérdés, hogy minden egyes, a bolygón valaha élt kultúra élt azzal a lehetőséggel, hogy ilyen monumentális alkotásokat hozzanak létre az elődöknek, akik a csillagok közül érkeztek. hatalmas kozmológiai tudást is kaphattak ezek a kultúrák, mivel egyes piramisokat olyan tájolással helyezték el, amire a modern mérnökök is alig képesek.

Arról nem beszélve, hogy a piramisok egy komplex tudást birtokoltak, míg mások szerint kozmikus átjárók is lehettek egyben, ami utat nyithatott az emberiségnek más világok felé.

Modern társadalmak

A modern társadalmakba rendeződést, a hatalmas városokat, majd később városállamokat is nekik köszönhetjük. A sumer birodalom volt az első olyan birodalom, ahol komolyabb, nagy kiterjedésű ősi városok jöttek lére a történelem folyamán.

A modern társadalom abból adódik, hogy az ősi idegenek 8 földönkívüli uralkodót neveztek ki a Föld helytartóinak, akik egymásnak adták át a stafétabotot, miközben terelgették az emberiség sorsát. Az egész világ idegenek felügyelete alatt volt, miközben rengeteg dolgot tanult meg tőlük. Ezt ősi sumer agyagtáblák szövegei is alátámasztják.

Harmóniában a természettel

Az ősi idegenek megmutatták nekünk, hogyan éljünk harmóniában a természettel, miközben folyamatosan fejlődhetünk. Sokak szerint erről az ösvényről tér le aztán az emberiség a középkor sötétjét követő időszakban, az iparosodás után. Elfelejtettük azt, amit tanítottak nekünk, így nem ápoljuk már azt az örökséget, amit ránk hagytak.

Pedig ma is élnek olyan népek, akik úgy képesek ellátni a közösségeiket, méghozzá bőségesen, hogy nem avatkoznak be jelentősen a természet folyásába. A mai napig rejtély például az Amazonas területén élt egykori civilizáció, mely úgy nőtt meg jelentős méretűre, hogy az őserdőkben nem tettek kárt, és alig hagytak ökológiai lábnyomot.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek ősi tudás


Megtekintések száma: 145652

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet