5 dolog, amit mélyen elhallgat előlünk a gyógyszeripar!

2018. április 2., hétfő




Ezek az információk már önmagukban az egészségügy összeomlását eredményezhetnék...

A gyógyszeripar súlyos titkokat visel magán. Olyanokat, amik ha tényleg megfelelő súllyal kerülnének be a médiába, akkor minimum megrengetnék a gyógyszeripari cégeket, de az egész egészségügyi halálgyárt is!

Nem biztonságos oltások

Az oltások egy része nem biztonságos. Nagyon kevés olyan oltás van, amit volt kellő idejük sokáig vizsgálni, éppen ezért valamelyikről még az sem bizonyított, hogy megelőzi azt a betegséget, ami ellen adják.

A Gardasil méhnyakrák elleni oltásba például sok fiatal lány belehalt, ez volt az elmúlt évek gyógyszeripari botrányai közül az egyik legnagyobb.

Hamis rákdiagnózis

Több vezető orvos is vallott az elmúlt években arról, hogy a rákipar egy oylan hihetetlenül nagy biznisz, hogy egyes orvosok és intézmények képesek voltak arra vetemedni, hogy hamis rákdiagnózist állítsanak fela betegeknek.

Sugarazásra, kemoterápiára küldték őket, így tönkretették ezeknek az embereknek a szervezetét és az életét. A kezelések hatására pedig később ténylegesen rákosak lettek, így szervezett gyilkosságokról beszélhetünk.

Ha ezekről tudna a társadalom, sokkal nagyobb össztűz alatt lenne az egészségipar ezen szegmense...

Rákgyógymódok

Egyes rákgyógymódokat már évtizedek óta dugdossák előlünk. Nem egy eljárást fejlesztettek már ki, de a gyógyszerlobbi mindet lesöpörte, hiszen maga a rák a valaha volt legnagyobb biznisz a világon.

Ott van a kannabisz, melynek eltitkolt hatásai már a 70-es években sejtették, hogy rákmegelőző, sőt, gyógyítani is tudja azt. Dr. Royal Rife frekvenciagépezetét, vagy Hoxsey csodaformuláját pedig tűzzel-vassal üldözték, mert féltek tőle, hogy elterjed, és az egyre növekvő onkológia iparát tönkreteszi.

Betegség nélküli világ

Egyes szakemberek véleménye szerint a modern emberi technológia ésa tudomány már ott tart, hogy képesek lennénk megvívni a csaátt mindne nagy betegséggel.

Azonban a gyógyszeripar pontosan arra épül, hogy az emberek betegek lesznek, lemennek, és egy rakás pénzt fizetnek ki, hogy gyógyuljanak. Ez a töretlen rendszer pedig elemi érdekük, hogy fennálljon.

Lefizetett áltanulmányok

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy egyes gyógyszergyárak előszeretettel készítenek hamis áltanulmányokat, melyek a saját termékeik hatását igazolják.

A gyógyszeripar ugyanis hatalmas profittal rendelkezik, és ahhoz, hogy a kutatóintézetek fennmaradjanak, ki vannak szolgáltatva gyógyszervállalatok teljhatalmának!

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód feltáró egészség megelőzés oltások botrány


Megtekintések száma: 142808





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet