5 elhallgatott tény, mely bizonyítja: az élelmiszeripart betegségek "gyártására" tervezték

2023. szeptember 18., hétfő




Úgy merül ki a szervezetünk energia-háztartása, hogy azt észre sem vesszük, miközben töménytelenül fogyasztunk szemetet, közben pedig hízunk... eközben rákkeltő anyagokkal mérgezzük magunkat.

Több tucat összetevőből dolgoznak, amiket már rég be kellett volna tiltani

Nem vitás, hogy a világon bár egyes országokban más-más szabályozások vannak, a legtöbb élelmiszeripari rendszer ugyanazokból dolgozik.

Mondhatni ugyanazok halálos mérgekből kotyvasztanak számunkra ellenállhatatlan szemetet az élelmiszeripari mérnökök a titkos boszorkány konyhájukban.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a lenti cikk, mely bemutatja, mi az a kapásból felsorolható 10 összetevő, mely ott van ételeinkben, és erősen mérgezők a szervezetünk számára:

Rákot okozó GMO, Monsanto által kilóra megvett média és piac

Riasztó belegondolni, de ha az ember egy kicsit a színfalka mögé néz, akkor láthatja, hogy mára már az egész mezőgazdaság és az élelmiszeripari termelés közel 90%-a ugyanazon a 4-5 nagyvállalaton megy keresztül.

A Monsanto pedig ezek körül az egyik legnagyobb.

Az USA-ban tönkretették szinte az összes hagyományosan gazdálkodó farmert, Indiában tömegével vetettek véget életüknek a kisemmizett gazdák, csak hogy a Monsanto elterjesztesse a halálos GMO kukoricáinak magjait.

A hírhedt Monsanto-interjú

Létezik egy interjú, mely annak idején azzal járta be a világot, hogy betiltották, mivel az interjú közben a Monsantot és a GMO lobbit képviselő úr kiakadt, majd sűrű anyázások közben elviharzott a stúdióból.

Ezt azért tette, mert azt próbálta bizonygatni, hogy a Monsanto által forgalmazott Roundup gyomirtó nem ártalmas az emberi egészségre, és meg is lehet inni.

A riporter rögtön ez után arra kérte, hogy kóstolja is meg, kitettek egyet neki az asztalra, mire a férfi kikelt magából és csapkodva nagy jelenetet rendezett... ezzel alá is ásva az egész hazugságot, amit a Monsanto kitalált az egyébként súlyosan rákkeltő Roundupról, melynek származékai az ezzel kezelt zöldségekben is kimutatható.

Instant porok: régóta tudják, hogy veszélyes, de használják

Az azonnal oldódó termékeknek óriási piaca lett annak ellenére, hogy világszerte aggódtak a káros hatásaik miatt.

Egy statisztika kimutatta, hogy attól az időszaktól kezdve emelkedtek meg világszerte a különféle megbetegedések előfordulása.

Vagyis kapcsolat lehet a kettő között...

Ma már minden ételnek a porított formáját el tudják készíteni. Ezekben azonban brutális mennyiségű mesterséges adalékanyag van. Módosított keményítő, glifozát, édesítőszerek...stb.

Nem kell Phd. fokozatú diploma élelmiszeripari ismeretekből, hogy erre az ember rájöjjön.

Az ételek szándékosan tápanyagtartalom nélküliek

Az ételeink valójában üres kalóriákkal vannak tele. Azaz eszünk, jóllakunk ugyan, de a szervezetünk mégsem "lakik jól", és egyfajta érzékelhetetlen energiahiány alakul ki a szervezetben rengeteg hiánybetegséggel.

Valójában a modernkori betegségek zöme ezért alakul ki.

Ez állhat még akár egyes rákos megbetegedések, az immunrendszer legyengülése, a fejfájás és a fáradékonyság, valamint sok más kórkép mögött.

Úgy merül ki a szervezetünk energia-háztartása, hogy azt észre sem vesszük, miközben töménytelenül fogyasztunk szemetet, közben pedig hízunk.

ELOLVASOM: A globális élelmiszeripari rendszert valójában a társadalom megbetegítésére tervezték át? Tápanyagtartalom nélküli műkajákkal árasztják el a világot!

OSZD MEG másokkal is.

tudomány egészség rák betegségek élelmiszeripar


Megtekintések száma: 123439





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet