5 érdekes teória Gloria Ramirez halálával, és titokzatos betegségével kapcsolatban

2016. december 19., hétfő




Különleges, laborban létrehozott kórokozóval fertőződött meg? Vagy földönkívüli baktérium jutott a szervezetébe, és ez kristályosította ki a vérét? És mi van akkor, ha egy kórházi drogtanya ártatlan áldozata? 5 megdöbbentő teória a megmagyarázhatatlan eset kapcsán.

A mérgező hölgyként is emlegetett nő halálát egy a mai napig nem teljesen tisztázott állapot okozta. Miközben megpróbálták megmenteni az életét, több orvos is életveszélybe került a testéből áradó rejtélyes méregtől. Még nagyobb volt a megdöbbenés, amikor a nő vérében ismeretlen eredetű kristályokat találtak.

Halálának rejtélyére máéig nem találtak egyértelmű magyarázatot, a hivatalosnak elfogadott teória pedig ezer sebből vérzik, és azóta rengeteg orvos és egyéb szakember cincálta darabjaira a jelentést. Mi történhetett azon a végzetes éjszakán?

Mint ismeretes, a nő vére ammónia szagot, vagy ahhoz hasonló szagot árasztott, és akik közvetlenül kapcsolatba léptek a beteg testtel, azok eszméletüket vesztették. Emiatt a kórtermet, és néhány perccel később az egész kórházat is kiürítették.

A beteg nő később meghalt, már nem lehetett rajta segíteni. Testét egy biológiai fegyverek és halálos vírusok szállítására alkalmas koporsóban és zsákban szállították el, a helyszínen pedig vegyvédelmi ruhába öltözött alakok jelentek meg. Az eset még 1996-ban történt, de azóta találgatnak, mi is lehetett ez az egész.

DMSO

A hivatalos verzió mára már olyan szinten megcáfolt, hogy nem csak mi, hanem az orvosok is azt mondják, hogy nincs alapja, mégis érdemes megemlíteni, mivel ez a teória volt sokáig a köztudatban.

Felmerült ugyanis, hogy a nő egy bizonyos DMSO nevű gyógyszertől került bizarr állapotba, és ez hozott létre kristályokat a vérében, és olajos állagú lipid réteget a bőrén, amit az orvosok nem tudtak mire vélni.

A DMSO gyártója cáfolta az elméletet, és még egy később elvégzett kísérletet is végrehajtottak, hogy cáfolják, vagy alátámasszák a dolgot, de a kísérletek egyértelműen mutatták, hogy Gloria Ramirez nem halhatott meg ily módon, és a szer nem okoz hasonló tüneteket.

Földönkívüli vírus

A tény, hogy vegyvédelmi ruhás emberkék, és egy csapat különleges egység is megjelent a helyszínen, sokak szerint arra utal, hogy nem csak attól tartottak, hogy valamiféle fertőzéssel van dolguk, hanem tudhattak is valamiről.

Állítólag több orvosi eszköz eltűnt az eset után, és a vegyvédelmi csapatra terelődött a gyanú, azonban ők tagadták, hogy eszközöket helyeztek volna karantén alá. Furcsa mód a nő testét sem adták ki nagyon sokáig a családjának, és amikor azok egy független boncolást akartak elvégezni a testen, szimplán perrel fenyegették őket.

Mikor megtörtént a független boncolás, azt találták, hogy Gloria Ramirez testéből hiányzik a szíve, belső szervei pedig a felismerhetetlenségig össze voltak roncsolva.

Sokan felvetették, hogy a nő talán valahogyan kapcsolatba kerülhetett egy idegen életformával, egy földönkívüli vírussal, mely drasztikus módon, rövid idő alatt leépítette a szervezetét.

Drogtanya a kórházban

Felmerült annak a lehetősége is, hogy talán metamfetamin gyártás folyhatott a kórházban illegálisan, és Gloria ennek lehetett a halálos áldozata. Ugyanis a metamfetamin gyártáskor, illetve magának a pszichostimuláns szernek jelelgzetesen az ammóniához nagyon hasonló szaga van.

Ráadásul egyes beszámolók szerint már a nő beszállítását megelőző napokban is érezni lehetett furcsa, ammóniához hasonló szagokat egyes kórtermekben. Ezért merült fel a gyanú, hogy a kórházban lehetette egy titkos metamfetamin labor, ahol drogot állítottak elő fű alatt.

Az előállított drogot pedig egy cseppfolyósított formájában intravénás zacskókban tároltak. Az egyik ilyen zacskó keveredhetett el, és ezt fecskendezték bele a szerencsétlenül járt nő testébe, ami kikristályosította a vérét, és a nő belehalt a dologba.

Biológiai kísérlet

A biológiai kísérlet gyanúja is felmerült főleg, miután a nő második, a család által elrendelt boncolásakor kiderült, hogy a nő szíve hiányzik. próbálták megtalálni a felelőst, hogy ki volt, és miért távolította el a szervet, de nem maradt nyoma annak, hogy ki volt.

Egyesek szerint a nő szívében komoly terhelő bizonyítékok lehettek arra vonatkozóan, hogy Gloria Ramirez egy biológiai kísérlet áldozata volt. Egy olyan vírussal fertőződött meg, amit valahol egy titkos kutatólaborban mesterségesen hoztak létre.

Hogy ez a vírus kijutott-e, és Gloria véletlenül fertőződött-e meg, vagy az egész egy szándékos, eltitkolt emberkísérlet volt-e, azt nem tudni. A szíve ezért hiányzott a boncolás után és a szervei azért voltak ennyire szétroncsolva, mert az első, államin szervek által elvégzett boncolás során kimosták a nő szervezetét, hogy minden metamfetaminra jellemző nyomot eltüntessenek belőle.

Tömeghisztéria

Akadnak olyan elképzelések is, amik szerint az egész csak egy tömeghisztéria volt, és valójában semmi nem történt, csak egy ismeretlen kórban elhunyt nő indította tömegpánik láncolat.

Ezt arra alapozták eleinte, hogy sokkal több nő lett rosszul, vagy érezte magát rosszul, mint férfi.

Később azonban ezt elvetették, ugyanis több orvos – főleg akik a beteg közelében voltak, hozzáértek – olyan betegek lettek, hogy volt, aki napokig lábadozott, ilyet pedig tömeghisztéria nem eredményezhetett.

Az okokról azóta is csak találgatni lehet, és talán sosem fejtik meg, mi is történt valójában. Gloria Ramirez teste egy jelöletlen sírban pihen jelenleg, szív nélkül.

rejtély rejtélyek összeesküvés


Megtekintések száma: 29990





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet