5 éve terhes, de nem szülte még meg a gyermekét?

2017. április 25., kedd
Videón mutatják be az 5 éve terhes kismama megdöbbentő történetét.

Ez igazán megdöbbentő lesz. 5 éve hordja a szíve alatt gyermekét egy anya, Lauren. A története olyan dologra hívja fel a figyelmet, amin csak keveset gondolkodunk el.

Sőt, a legtöbb embernek ez eszébe sem jut.

Azért nem akarsz megszülni a nő, mert a cége nem támogatja a szülési szabadságot. Ezért elhatározta, hogy csak akkor ad neki életet, amikor már iskoláskorú lesz.

Így sokkal kevesebb a gondja, és nem kell elmennie a cégtől, és nem kerül anyagi bizonytalanságba.

Így aztán hatalmas hassal jár be mindennap dolgozni Denverbe, ami nem egyszerű, de kollégái szerencsére nagyon segítőkészek.

Természetesen Lauren története csak fiktív, mielőtt mindenki azon kezdene el gondolkodni, hogyan lehet, hogy valaki 5 éve terhes, és nem szülte meg a babáját...

A videót mintegy válaszul készítették ötletes módon arra, hogy a cégek az USA-ban nem támogatják a szülési szabadságot. Ez olyannyira nem egyedi eset, hogy a statisztikák szerint a vállalatok 86%-a van ezen az állásponton.

Ily módon azonban az anyák nem csak anyagilag vannak kiszolgáltatva, de nem tudnak a gyermekükkel lenni, ha dolgoznak.

Ezzel a hihetetlenül meghökkentő történettel próbálja felhívni a figyelmet a The National Partnership for Woman and Families nonprofit szervezet erre az abszurd helyzetre.

Ötletesnek ötletes az biztos, és nagyon reméljük, hogy a videó, és a történet terjedése segíti majd őket a cégek elleni harcban!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 99996

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet