5 gyógyító kristály, amivel különböző dolgokat hozhatsz be az életedbe!

2019. március 16., szombat




Attól függően érdemes kiválasztani a tökéletes kristályt, hogy mit szeretnél bevonzani az életedbe.

Nők Országa cikke sorra veszi ezeket a gyógyító krisályokat.

Anyagi gyarapodás: citrin

A citrint a pénz köveként is emlegetik, és azoknak ajánlják, akik nagyobb gazdagságra vágynak az életükben. A harmadik csakrával szokták azonosítani, ami a test erőközpontja is.

Ezért javasolják azt, hogy ha szeretnél fényesebb karriert, és még több pénzt, tedd az irodai asztalodra, hogy bevonzza ezt az életedbe.

Ha viszont olyan munkakörben dolgozol, ahol nincs saját asztalod, szuper ötlet az is, ha a pénztárcádban tárolod! Így azt sugallhatod vele, hogy hamarosan pénz érkezik a házhoz.

Szerelem: rózsakvarc

A rózsakvarc a negyedik csakrádat aktiválja, ami a szívednél található. Úgy tartják, hogy ha a szíved közelében viseled magadnál, azzal az önzetlen szerelmet tudod bevonzani az életedbe, és egyúttal az önbizalmadat is megnöveli.

Ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy pozitív kapcsolatot tudj kialakítani: hiszen aki nem elégedett önmagával, egy kapcsolatban még nehezebb helyzetben tud érvényesülni.

Esetleg érdemes olyan nyakláncot csináltatnod, amin rózsakvarc díszeleg, hogy minél előbb rád találhasson a szerelem.

Siker: tigrisszem

Ez az ősi kristály már az egyiptomiak körében is népszerű volt, régóta a pozitív anyagi helyzet és a jólét szimbólumaként emlegetik.

Képes tisztánlátást hozni az életedbe, és segít abban, hogy sokkal jobban észrevedd a rád váró lehetőségeket, és ki is tudd használni azokat.

Amennyiben a karrieredet szeretnéd beindítani, úgy a tigrisszemet érdemes beszerezned, hiszen ez segítő kezet nyújt abban, hogy ügyesebben egyensúlyozz a különféle akadályok között. Érdemes például karkötőként viselni, és a munkahelyeden mindig magadon tartani!

Új kezdet: ametiszt

Oka van annak, hogy az ametiszt az egyik leggyakoribb a kristályok körében. Most, hogy ezt tudod, észre is fogod venni, milyen sok helyen ott van!

Ez a kő ugyanis a megtisztulásért, a mérgező dolgoktól való megszabadulásért felel.

A fizikai és a mentális között teremt egyensúlyt, és spirituális energiával tölti fel azt, aki segítséget kér tőle. Megtisztítja az aurádat, elnyeli a negatív energiákat, és segít abban, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Ezért javasolják azoknak, akik az életükben elérkeztek egy fordulóponthoz, és szeretnének tiszta lappal tovább indulni. Ha te is a változásra vágysz, szerezz be egy ametisztet, és tartsd mindig magadnál!

Egészség: türkiz

Az egyik legdivatosabb kristályként tartják számon a türkizt, és nem véletlen, hogy olyan szívesen viselik a nők ékszerként magukon. Ugyanis mindamellett, hogy nagyon jól néz ki, az egészségi állapotodra is pozitívan hat.

Erőt ad azoknak, akik kimerültek a hétköznapok során, esetleg depresszióval vagy pánikrohamokkal küzdenek, miközben az immunrendszerre is számtalan pozitív erőt gyakorol.

A türkiz befolyásolja, hogy mennyire jó a közérzeted, így ha mostanában nem voltál top formában, ez a kristály segíthet rajtad. Hamar meg fogod tapasztalni a pozitív hatásokat!

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Nők Országa

ezotéria egészség


Megtekintések száma: 88589





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet