5 indiai út, melyet szellemek kísértenek

2016. április 5., kedd
Léteznek olyan, szellemek által kísértett utak Indiában, amerre az átlag kalandor aligha merészkedik. Az út menti erdőből kiszűrődő, időnként felhangzó vérfagyasztó túlvilági sikolyok, vagy az út szélén álló fejetlen fiú aligha tartoznak azon élmények közé, melyekkel gazdagodni szeretnénk egy nyaralás során. Cikkünkben 5 olyan utat mutatunk be, ahol rendszeres paranormális eseményeket jelentettek az elmúlt években, évtizedekben, és érdemes elkerülni.

A Sathyamangalam-erdő mellett futó út

Része az óriási hálózatot alkotó nemzeti országút hálózatnak. A hírhedt Sathyamangalam-erdőségen keresztül vezet egy szakasza, ahonnan több tucat paranormális észlelést jelentettek már az elmúlt években, évtizedekben.

Régen egy Veerappan nevű bandita járta a környéket, mondhatni ez volt a vadászterülete.

sathyamangalam-erdo-melletti-ut

Állítólag a helyiek még ma is sokszor hallanak ijesztő sikolyokat az erdőből kiszűrődni, de az arra utazók is számoltak be vérfagyasztó dolgokról: többen is látni véltek egy szellemszerű alakot, mely a  leírásokból legjobban a néhai Veerappan-re hasonlított.

Delhi-Jaipur országút

A delhit és Joipart összekötő országút is egy olyan szakasz, ahol vigyázni kell, ha megáll az út szélén az ember kereket cserélni. A köztudottan kísértetek által megszállt Bhangarh erőd is a közelben van, de az útszéli elkülönülő részek sem biztonságosak az egyszeri átutazók számára.

Több bejelentés is érkezett az elmúlt években arról, hogy emberek tűntek el az út mellől, majd soha többé nem kerültek elő.

Néhány éve egy férfi megállt kereket cserélni, majd egy kisfiú lépett oda hozzá, hogy segítsen neki. A férfi bár vonakodva, de elfogadta a segítséget. Ahogy aztán az eszközöket kérte a férfi, a gyermek úgy adogatta oda neki, ám a következő pillanatban hiába várta, hogy a fiú odaadja neki a pótkereket, az hirtelen kámforrá vált.

kisertetjarta-orszagutak-2

Körülnézett, de senkit nem látott több száz méteres körzetben. Mintha a gyerek csak úgy felszívódott volna. Csak később tudta meg, hogy a leírása nagyon is ráillett egy fiúra, aki az úton vesztette életét, nem messze attól a helytől, ahol ő kereket cserélt.

Kashedi Ghat

Ez az út különösen veszélyes, mert azt beszélik, hogy éjszakánként rengeteg a baleset, melyet egy szellem okoz. időnként az út mentén látnak állni egy alakot aki stoppol.

Ha sikerül megállítania egy autóst, és felveteti magát utasként, akkor az az autó nemsokkal később autóbalesetet fog szenvedni.

kisertet-a-taxiban

A rejtélyes alak egyes beszámolókban nő, míg mások férfiként írták le. Állítólag a kísérteties alak maga is az úton vesztette életét egy autóbalesetben, és ide jár vissza kísérteni azóta.

Keleti parti út (East Coast Road)

A modern ámde kopott kétsávos út gyakran megelevenedik éjszakánként, és borzalmas szellem észlelések helyszínévé válik. Többször fotóztak már le ismeretlen alakokat, kísértetiesen lebegő gyalogosokat az út mentén.

Az út azonban a legveszélyesebb akkor lesz, amikor a nap lemegy. Egyrészt azért, mert az út nagyon rosszul van megvilágítva, másrészt a fehér ruhás hölgy szelleme miatt, aki itt kísért.

A fehér hálóinget viselő hölgy sziluettje kísérteties fehérségként hat az éj sötétjében, és gyakran baleseteket, sokszor pedig halálos baleseteket okoz és okozott már a közelmúltban.

feher-ruhas-no-szelleme

Hogy ki is lehet a fehér ruhás nő, azt senki sem tudja, mert nincsenek feljegyzések arról, hogy a leírásoknak megfelelő hölgy vesztette volna életét az úton.

Kasara Ghat

Az egyik legbizarrabb történetek helyszíne egyértelműen ez az útszakasz. Gyönyörű tájakkal van körülvéve, ezért rengeteg kalandort és egyéb utazót csábít, azonban az út az alkonyat leszálltával megmutatja egy sokkal félelmetesebbik arcát.

Az út ugyanis démonok által van megszállva, legalábbis a helyiek ezt állítják. Állításuk ráadásul nem alaptalan, mert

az elmúlt években többször számoltak be egy fejetlen, út szélén sétáló kisfiú alakjáról.

Máskor pedig egy fej nélküli, női torzót látnak az elhaladó autósok, amint az út szélén ül az utat szegélyező fákon, mintha mélázna valamin.

szellem-stoppos

Ha valaha bárki közülünk Indiába látogatna, azt javasoljuk, hogy óvakodjon ezektől az utaktól, de legalább ne éjszaka keljen át rajtuk, ha nem akar maradandó paranormális emlékekben részesülni. Mert sosem tudhatjuk, hogy az út szélén álló férfi vajon tényleg az, akinek mondja magát, vagy a segítőkész kisfiú mikor válik a szemünk láttára kámforrá...

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek ijesztő


Megtekintések száma: 27359

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet