5 jel, hogy az EU már megtette a lépést az iszlamizáció felé!

2017. december 5., kedd




Bezárt templomok, gombamódjára szaporodó mecsetek, levetetett keresztény jelképek, porig rombolt szobrok. A keresztény ideológiák kigyomlálása zajlik az EU-ban, felsőbb utasításra! OSZD MEG másokkal is!

A pápa újabb folyosókat nyitna

Európa szép lassan, és módszeresen iszlamizálódik. Ez nem kérdés, ahogyan az sem, hogy valamiért az EU vezetése mindenképpen egy nagy Eurábiai birodalommá akarja konvertálni az egykoron szépreményű európai kontinenst.

Ennek minden előjelét érzékelni lehet, és bár gyakorlatilag senki sem érti a törekvés mögötti célokat, egyre riasztóbb mértékben alakul át Európa.

Ferenc pápa a kezdetektől fogva a migráció szószólója volt. testvéreinknek nővéreinknek nevezte a menekülteket, akik legyilkolják a nyugatiakat, megerőszakolják a nőinket és lányainkat, és késsel hadonásznak Párizs utcáin.

A pápa azt is elmondta, hogy szíve szerint még több nemzetközi folyosót nyitna Európa felé, hogy ezek a nem éppen nyugodt, teljesen más ideológiában hívő emberek még könnyebben eljussanak az EU határain belülre.

Ezzel pedig sokak szerint a kereszténység sírját ássa...

Keresztény jelképeket rombolnak porig

Mindeközben keresztény jelképeket rombolnak porig. Arról van szó, hogy többek között II. János Pál szobráról kitalálták, hogy eltávolítják a keresztet. Egy mások, alapvetően nagyon rég keresztény iskolából pedig a krisztus szobrot semmisítették meg.

Mindkét esetben ugyanaz volt gyakorlatilag az indok: ne szúrja a szemét a "más vallásúaknak". Európa tehát módszeresen kigyomlálta magából a kereszténységet, és annak jelképeit.

Átgenderelik Istent

Nemrégiben azon botránkozott meg a világ, hogy a svéd evangélikus egyház szerint Istent „Atyának” hívni kirekesztő. nem akarják többé megtartani a férfias jellemzőket.

A svéd evangélikus egyház ugyanis megváltoztatná a több ezer éven át kitartó "istenképet" mert szerintük az némileg kirekesztő, és nem mindenki számára elfogadható.

Az új egyházi szabályzatot már el is fogadták a svédek, melyet írásos formában is lerögzítettek. érdekesség, hogy ez a szabálykönyv 1986 óta nem módosult semmit. A mostani változtatások alaposan átalakítják mind a keresztelkedés, de még az istentisztelet és a házasságkötés mikéntjét is.

Templomokat zárnak be, miközben a mecsetek gombamód szaporodnak

Rengeteg templomot zárnak be, és sok esetben ezen épületeket később megpróbálják vagy teljesen lebontani, vagy mecsetekké alakítani.

Ez a jelenség kimondottan Londonban ütötte fel a fejét korábban. Mára már több a bezárt templom, és egyre nagyobb mértékben, szinte gomba módjára szaporodnak a mecsetek. Így naponta veszít erejéből a kereszténység.

Karácsonyi vásár helyett Téli örömök

Oda jutottunk, hogy már nincs olyan, hogy karácsonyi vásár. Ugyanis már a karácsonyi vásárt is Téli örömöknek nevezik Brüsszelben.

Ez szintén azért van, hogy az egyre inkább növekvő muszlim és egyéb lakosságot ne bántsa meg érzelmileg az, amit hagyományosan Európa több száz, vagy inkább több ezer éve ünnepel.

Jól látható tehát, hogy egy igazi kalifátus ideológiája felé robogunk, méghozzá szándékosan, az EU vezetésének teljes asszisztálásával...

OSZD MEG másokkal is!

vallás európa politika iszlám kereszténység bevándorlás iszlamizáció


Megtekintések száma: 31563





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet