5 jel, hogy médiumi képességekkel rendelkezel

2017. március 3., péntek
Tudni akarod, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket csak egy médium tudhat magáénak, aki képes akár a halottakkal is felvenni a kommunikációt? Ebből a cikkből megtudhatod!

A médiumok képességeit mindenki csodálja, az egész világon. Noha vannak kétkedők, akik szerint csak sarlatánok, még ők sem képesek megmagyarázni, hogyan tudnak olyan dolgok, információk birtokába jutni, amit csak az elhunyt szerettei, vagy maga az elhunyt tudhatott csak.

A médiumok mindig is egyfajta látnoki képességgel voltak megáldva. Látják a láthatatlant, hallják a hallhatatlant. De vajon milyen tulajdonságok teszik őket azzá, amik?

Gyakran látsz szellemeket

Ha te gyakran látsz kísérteteket, az jelezheti azt, hogy médiumi képességekkel bírsz. Nem biztos, hogy az vagy, de jó eséllyel megvan benned a legfőbb tulajdonság. Fontos, hogy képes vagy látni is őket, nem csak érzékelni, mint egy átlagember.

Előfordul, hogy csak te látod az adott szellemalakot, és egy olyan világ tárul eléd, ami más elől rejtve marad. Ez azért van, mert a szellemek szívesebben jelennek meg neked, és előtted, mivel tisztában vannak azzal, hogy van benned egy különleges dolog, ami médiummá tehet, vagy már azzá is alakított.

Különös álmok

Az embernek igen gyakran vannak különös álmai. Ez még nem új a nap alatt. Az azonban már árulkodó lehet, hogy ezek az álmok mindig jelentéssel bírnak. Gyakran előfordul, hogy ezek az álmok még ismétlődnek is.

Ez sokszor azért van, mert a túlvilág lényei valamit üzenni próbálnak neked. Így adják tudtodra, ugyanis álmunkban teljesen más tudatállapotban vagyunk, és sokkal nyitottabbak vagyunk a paranormális erők felé.

Látomások

Sokszor vannak látomásaid. Ezek mindig olyanok, mintha ténylegesen megtörténtek volna. Komplett eseményeket látsz leperegni a szemed előtt, mintha csak jelenetek lennének egy filmből. Ezek nagyon erőteljesek, és kihatnak a belső valódra is.

Nagyon sokszor előfordul, hogy ezek a látomások vagy egy már megtörtént eseményt mutatnak be, de olyan is gyakran van, hogy a jövőt mutatják. Egyes médiumok így képesek megjósolni bizonyos események bekövetkeztét.

Belelátsz másokba

Ha képes vagy belelátni másokba, akkor erős sanszod lehet rá, hogy megvan benned a médiummá váláshoz szükséges képessége egyike. Ha úgy érzed, hogy ránézésre meg tudsz mondani valakiről egy csomó mindent a tekintete alapján, és néhány szóból akár még az életútját is magad előtt látod, akkor médium vagy.

Jellemző a médiumokra, hogy kiváló emberismerők, és maroknyi információ, és első benyomás alapján képesek nagyjából egy igen pontos képed adni a másikról.

Képes vagy kihatni másokra

Ha úgy érzed, szinte hatalmad van más gondolatai, érzései felett, akkor megvan benned a képesség, ugyanis a médiumok nagyon erősen képesek hatni az emberek érzelmeire.

Képes vagy haragot kiváltani másokból szavak nélkül, vagy épp megnyugvást hozni valakinek anélkül, hogy bármit tettél volna. Úgy is lehetne mondani, hogy valahogyan képes van telepatikusan, mélyen a tudat alatt kommunikálni a másikkal.

Ha ezen tulajdonságok halmozva igazak rád, akkor nagyon nagy eséllyel komoly képességekkel vagy megáldva, és talán a sors is azt szánta neked, hogy médium legyél.

szellem szellemek ezotéria test és lélek spirituális médium


Megtekintések száma: 197477

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet