5 jövőbeni felfedezés, mely megváltoztatná az egész világot

2016. augusztus 11., csütörtök




A jövőben több olyan felfedezést is tehet az emberiség és a tudomány, melyek alapjaiban változtathatják meg az életünket, és a világot. Az idegen felfedezése? A sötét anyag titkának leleplezése? A teleportáció feltalálása? Íme 5 felfedezés, mely megrengetné a Földet.

A sötét anyag

A sötét anyag felfedezése óriási mérföldkő lenne az emberiség számára, ugyanis jelenleg a sötét anyag ismeretének hiányában rengeteg mindent nem tudunk az univerzumot alkotó anyagokról, azok viszonyrendszeréről, és arról, hogy milyen kölcsönhatások léphetnek fel köztük.

sotet-anyag

Ha sikerülne közvetlenül mérni, és megfigyelni a sötét anyagot, akkor az univerzum eddig ismeretlen törvényeibe, erőibe is betekintést nyerhetünk.

Sokan úgy hiszik, hogy a sötét anyag lehet a szabad energia kulcsa, de az örökmozgó űrhajtómű kifejlesztéséhez is hatalmas lökést adhat.

A feltételezések szerint az univerzumban minden a sötét anyagból, és sötét energiából épül fel.

Teleportáció

A teleportációt már felfedezték, és ki is fejlesztettek olyan eljárásokat, melyekkel már képesek ma is teleportálni atomokat, különböző részecskéket egyik pontból a másikba.

Azonban még nagyon távoli, és nagyon rögös az út afelé, hogy egy napon bonyolultabb tárgyak, organizmusok, vagy akár élő ember is teleportálható legyen.

telaportalas

A teleportáció során ugyanis az alanyokat el lehetne juttatni A pontból B pontba, egy szempillantás alatt, függetlenül az adott távolságtól.

Maga a technológia kétségtelenül elérhető lesz az elkövetkező 50-100 évben. A kérdés csak az, hogy mikorra fog elterjedni, és tömegközeledés szinten gyakorlatiasodni.

Ugyanis

sokan attól félnek, hogy az elektromos autók sorsára fog jutni, vagyis bár a technikailag már kivitelezhető lesz, de a tömegközlekedés forradalmát a nagy cégek – főleg olajipari cégek, autógyártók, vasúttársaságok – minden erejükkel megpróbálják majd visszatartani, ellehetetleníteni.

Vagyis nem lenne egy gyalog-galopp az élete azoknak, akik a teleportáció mellett állnak majd ki a jövőbe, sem azoknak, akik a technikai kivitelezésben fontos szerepet játszanak majd.

Nem lepődnének meg, hogy rejtélyes körülmények között lelnék halálukat különféle "balesetekben" a teleportáció fő, nevesebb hívői, szakemberei, hisz a konkurencia harc emberéletekbe fog majd kerülni.

Azonban ha mégis sikerül majd elterjednie, megváltoztat mindent, amit eddig tudtunk a tömegközlekedésről. Nem lesznek többé távolságok, alapjaiban változik meg majd az életünk tőle.

teleportalas-2

A távkapcsolatok nem lesznek többé távkapcsolatok, hiszen éppen

olyan könnyedén megyünk át majd egy másik földrészre, mintha csak egy másik szobába mennénk át. 

A Föld energiafelhasználására harmadával csökkenhet, mert nem kell több fosszilis energiahordozót használni a gépjárművek, repülők, és egyéb közlekedés miatt. Egy sokkal zöldebb Föld és élet lenne kialakulóban.

A banánt frissen leszedve tennék a boltok polcaira függetlenül attól, hogy a világ mely pontján vásárolunk majd.

Egységes, egyetemleges közlekedési rendszer alakulna ki a teleportációból, melyet könnyen lehet ellenőrizni, és melyet nem lehet majd megkerülni, így a jövőben mindenképpen számolnunk kell majd vele.

A rák ellenszere

Ha meglesz a rák ellenszere, a világ népessége drasztikusan meg fog nőni. Ez jó értelemben és rossz értelemben is egyaránt érdekes kérdés.

Kezdjük eleve ott, hogy nem-e létezik már most is ellenszere a ráknak? Hiszen rengeteg nagyobb átfogó,tudományosan is alátámasztott cikkben foglalkoztunk azzal, hogy a ráknak számtalan ma is elérhető, hatásos és alternatív gyógymódja van.

Inkább az a kérdés, hogy mikor lesz elérhető, és nem elnyomott a rák ellenszere, különféle ellenszerei?

rakos-beteg-meggyogyitasa-hoxsey-formulaval

Mert egy napon egészen biztosan gyógyíthatóvá válik, ebben biztosak lehetünk. A tudomány és az idő nekünk dolgozik. A jövőben a rák éppen olyan gyógyítható lesz, mint egy nátha, és ha az orvos azt mondja valakinek, hogy rákja van, akkor csak megkönnyebbülve sóhajt egyet, és azt mondja: "Rák? Huhh... szerencsére... már azt hittem tüdőgyulladás, vagy AIDS."

Abszurd lehet a fenti életszituáció, pedig efelé tartunk, és ez jól érzékelteti, hogy a jelenkor legriasztóbb betegsége egy nap nem lesz több egy látleletnél.

rakos-beteg

Az egyik nagyon égető kérdés, amiről senki sem beszél, hogy ha felfedezik  rák ellenszerét, mi történne az emberiség népességszámának növekedésével? Ugyanis egyes elméletek szerint éppen emiatt nem létezik hivatalosan ellenszer, mert ha ezt a betegséget is gyógyítani lehetne, az más eddig nem gyógyítható betegségek ellenszeréhez is elvezetne.

Ha pedig nem hal meg a Földön senki betegségben, néhány év alatt 800-900 millió emberrel nőne a Föld lakossága.

Durván hangzik, de sokan úgy gondolják, hogy bár igazságtalan, hogy valaki rákban haljon meg, ez egy evolúciós fék.

A rákot sok kutató gondolja úgy, mint evolúciós populáció szabályozó.

Ha lenne rá ellenszer, rengeteg ember túlélné. Az is igaz továbbá, hogy van más tényező nem is egy, mely tizedelné helyett az emberiséget.

Éppen ezért a másik tábor szerint egy szép és új világ kezdete lenne a rákmentes világ első napja. Valószínűleg akkora hatása lenne az egésznek, hogy sok  más betegség gyógyíthatóvá válna, és nem lenne többé olyan, hogy valaki betegségben hunyjon el.

Szabad energia

Ha valaha elérhető lesz nagy tömegek számára, lakossági felhasználásra a szabad energia, akkor a világunk óriásit fog változni, méghozzá alapjaiban.

A szabad energia ugyanis nagyon valószínű, hogy már évtizedek óta létezik. Maga Tesla is kísérletezett vele, és állítólag sikerrel is járt.

tesla-company

Képes volt ingyen energiát előállítani több módon, a legígéretesebb az volt, amikor a Föld atmoszférájából volt kéeps elektromos áramot előállítani.

Joggal feltehetnénk a kérdést, hogyha létezik, miért nem használjuk még? Nos,

az energia lobbi, és a különféle gazdasági érdekek magát Teslát is ellehetetlenítették, így azóta az össze hasonló technológiát még csírájában elfojtották.

Azonban ami késik nem múlik. Előbb vagy utóbb már nem fogják tudni csak úgy a szőnyeg alá söpörni ezeket, és kénytelenek lesznek beismerni, hogy van szabad energia forrás, és az ingyen áram mindenki számára elérhető lesz.

ibm-napenergia-viz

Nem véletlenül próbálnak mindent megtenni az áramszolgáltatók, hogy a technológia nem létezőnek legyen nyilvánítva. Ha kitudódna, hogy ingyen lehetne fenntartani egy háztartást, a Föld lakossága követelőzésbe kezdene.

Gondoljunk csak bele, az emberek kezébe hirtelen anyagi jólét csökkenne. Megvalósulhatna az alanyi jogon járó minimálbér, hiszen az embereknek nem kellene a háztartásra költeniük, csak csekély összegeket az így fennmaradt pénzt pedig akár így is lehet értelmezni.

Földönkívüli élet bebizonyítása

Egy korábbi cikkünkben már említettük, hogy hol a legvalószínűbb, hogy idegen eredetű - akár mikrobiológiai szintű - életet talál majd az emberiség.

ustokos-ikrek

Ez a felfedezés elsősorban nem gyakorlati, hanem lelki, társadalmi, és világnézetbeli változásokkal járna, de kétségtelenül kihatna a hétköznapjainkra is.

Ha ugyanis bebizonyosodik, hogy Isten nem csak a maga képmására teremtette meg az embert, és nem csak a Földön teremtette meg az életet, az az egyházak hitéleti válságát vetítheti előre.

Szerencsére - vagy inkább csak jól számítanak az egyháznál - az egyház elkezdte az utóbbi években pedzegetni, hogy attól, hogy máshol is lehet esetlegesen élet az nem zárható ki, ugyanis Isten talán nem csak minket teremtett a maga képmására.

Ezzel akaratlanul is kimondták burkoltan azt, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

vatikan-es-az-ufok

Felkészültek, előkészítették az egyházat a történelmük legnagyobb hitéleti válságára. Ha ugyanis felfedezünk valahol az univerzumban máshol is életet, az az alapjaiban rengeti majd meg a Vatikánt.

De más téren is óriási jelentőségű lesz. Ha ugyanis fejlettek, felvehetjük majd velük a kapcsolatot. Ha pedig nem fejlettek, az is hatalmas jelentőséggel bír majd.

Át kel gondolnunk egyrészt az élet kialakulásához szükséges feltételeket, és mindazt, amit az életről tudunk. Meg kell barátkoznunk majd azzal a tudattal, hogy nem mi vagyunk az univerzum középpontjában, és nem miattunk jött létre a világ.

tudomány technológia technika rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 21129





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet