5 lehetséges bizonyíték arra, hogy léteznek idegenek

2016. november 9., szerda
Nem vagyunk egyedül a világegyetemben, ebben biztosak lehetünk. Az idegen lények nem csak megfigyelnek minket, de már itt járnak közöttünk, és erre bizonyítékok is vannak.

Az ufó kérdés ma még mindig olyan heves parázsviták tárgya, mely alaposan megosztja az emberiséget. Vannak, akik szerint nem léteznek idegenek, mások úgy gondolják, hogy nagyon is léteznek, és már régóta közöttünk járnak-kelnek.

Összeszedtünk 7 lehetséges bizonyítékot, melyek bizonyíthatják az idegenek létezését.

Rowsell incidens

Az 1947 nyarán lezajló különös repülő csészealjat érintő szerencsétlenségről aligha lehet sokat tudni. Rengeteg még ma is a megválaszolatlan kérdés, abban azonban sokan biztosak, hogy azon az éjszakán nem egy ember alkotta szerkezet zuhant le, hanem egy idegen faj által irányított repülő korong.

A helyi farmerek is megerősítették, és az a férfi is, aki először volt kint a terepen, hogy a földre hulló tárgy sokkal inkább hasonlított egy űrhajóra, mintsem egy meteorológiai ballonra, ahogyan azt később állították a hatóságok. A helyszín talált testekről már nem is beszélve, melyeket a roncsokkal együtt először a Fort Worth bázisra szállítottak az éj leple alatt, majd onnan tovább a hírhedt 51-es körzetbe.

A Voyager-2 titokzatos üzenete

Néhány évvel ezelőtt a világ egyik legmesszebb küldött űrszondája szokatlan, dekódolhatatlan jeleket kezdett el sugározni a naprendszer külső peremvidékéről. Az adatok ahhoz voltak hasonlatosak, mint amikor valaki meghackeli a rendszert.

Azonban tekintettel arra, hogy a szonda nagyon messze volt már a Földtől, és az elektromos jeleknek több napig kellett utaznia a térben, mire elérték a szondát, szinte kizárt, hogy valaki a Földről hackelte volna meg a rendszert.

Sokkal valószínűbbnek tartják, hogy valójában egy idegen civilizáció vette át a szonda felett az irányítást, majd megpróbáltak vele üzenni a Földre.

Titkos NASA akták

Gary McKinnon, a világ egyik legveszélyesebb és egyben legtehetségesebb hackere betört a NASA titkosított szervereire, és különféle bizalmas adatok után kezdett kutatni. Hamar rá is akadt olyan dolgokra, amiket senkinek nem lenne szabad tudnia.

A hacker állítása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adatait tartalmazta, illetve fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

McKinnon olyan fájlokat is talált, mely beszámol egy szupertitkos projektet, divíziót amit az Amerikai haditengerészet vezet. A földönkívülieket vezető állományban rangok, neveket is szerepeltek.

KIC 8462852

A KIC 8462852 közel 2 éve tartja lázban a közvéleményt és a csillagászokat egyaránt. A KIC 8462852 körül ugyanis valami nagyon nagy dolog kering, ami időnként a csillag fényének 22%-át is eltakarja.

Rengeteg különféle magyarázat született arra, mely megmagyarázná a szokatlan fényváltozást, azonban ezen elméletek egész sora bukott el szépen lassan, mert valamilyen okból mindegyiket ki kellett zárni.

Mára már jóformán az egyetlen lehetséges teória az maradt, hogy valóban egy idegenek által épített mesterséges struktúra felelhet az anomáliáért. Egy 100 millió dolláros projekt keretében próbálnak most az elkövetkező években rájönni arra, hogy pontosan mi is van ott a csillag közelében.

Drake-formula

A híres Drake-formulát még maga Frank Drake alkotta meg 1960-ban. A formula gyakorlatilag azt írja le,hogy hozzávetőlegesen hány idegen, kommunikálni képes faj él a galaxisunkban.

N az egymással kommunikálni képes civilizációk száma R* a csillagok keletkezésének gyorsasága (db/év) a Tejútrendszerben fp a bolygórendszerrel rendelkező csillagok aránya ne a lakható bolygók átlagos száma egy bolygórendszerben fl az élet kialakulásának valószínűsége fi értelmes lények kialakulásának valószínűsége fc technikai civilizáció kialakulásának valószínűsége L a technikai civilizáció várható élettartama (a kommunikációnak kétirányúnak kell lennie)

A Drake-formula matematikailag bizonyítja, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, ugyanis az ez alapján végzett számítások szerint legalább 10 olyan fejlett civilizációnak kell léteznie valahol az univerzumban, mint a miénk.

A bizonyítékok sora egyre csak gyűlik. Sokak szerint az elkövetkező 15-20 évben el fog dőlni a földönkívüli élet kérdése, és megtörténik az első igazi „érintkezés” egy másik világgal.

Ha pedig ez bekövetkezik, az lesz az emberiség történelmének egyik legnagyobb felfedezése és tapasztalata.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen civilizációk


Megtekintések száma: 37638

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet