5 lehetséges magyarázat az állítólag a Föld körül keringő 13.000 éves műholdra

2017. március 8., szerda
A fekete lovagról alig tudni valamit. Összeszedtük a legérdekesebb elméleteket vele kapcsolatban.

1954-ben észlelte először a modern világ embere. Akkoriban egy a Föld körül keringő objektumra lettek figyelmesek, holott az ember akkoriban még nem készített űrbe küldhető műholdakat és egyéb eszközöket.

A csak fekete lovagként emlegetett ősi szerkezetről azóta rengeteg legenda és információ kering.

Sok információ utal arra, hogy a 13000 éve a fejünk felett keringő Black Knight - vagyis Fekete lovag - nem az emberiség keze műve. Összeszedtünk néhány lehetséges elméletet arra vonatkozóan, hogy pontosan mi is lehet a fekete lovag.

Idegen műhold

Az egyik legtöbbet emlegetett elmélet szerint a fekete lovag nem más, mint egy idegen műhold. A legtöbb információforrás úgy említi, mint földönkívüli műhold, mely 13.000 éve a Földünk körül kering.

Hogy miért ennyire pontosak a dátumot illetően, azt senki sem tudja. Egyesek szerint azért, mert ennyi évvel ezelőtt bukkanhatott fel, legalábbis ekkorból származik az első olyan feljegyzés, ami egy azonosítatlan, rendszeresen az égen lévő valamit ír le.

Ha valóban az idegenek küldték, akkor természetesen adódik a kérdés, hogy mi célból. Megfigyelési szándékkal? Vagy kommunikációs céllal? Mi célja van az eszköznek immáron 13.000 éve?

Titkos kémműhold

Bár 1954-ben hivatalosan nem létezett egyetlen műhold sem a Föld körüli pályán, sokan úgy sejtik, hogy a hivatalos verzió nem éppen a valóságot tükrözi.

Eszerint az elképzelés szerint egy amerikai vagy orosz műhold lehet a fekete lovag, mely 1954-ben már régen az égbolton cikázott, megelőzve a többi nemzet legfejlettebb csúcstechnológiáit is.

Ha így van, akkor viszont nem értjük, miért nem hozták nyilvánosságra a fekete lovaggal kapcsolatos titkosított aktákat, már ha vannak ilyenek.

Optikai illúzió

A szkeptikusok állítása szerint azonban soha nem is létezett a 13.000 éves műhold, és az egész csak egy ügyes átverés egy interneten elterjedt legenda.

Ők azzal érvelnek, hogy soha ne szolgáltatott egyetlen kormány sem elegendő bizonyítékot a szerkezet létezésére néhány nagyon homályos, és kétes eredetű képen kívül.

Ezeken a képeken sem biztos, hogy a fekete lovag látható, hanem különféle űrszemét darabkák, és egy űrben keringő hő védő pajzs.

Titkos náci megfigyelőeszköz

Létezik egy az idegen műhold teóriánál is merészebb elmélet, mely szerint valójában az eszköz, ami a fejünk felett lebeg, egy nácik által a második világháború alatt létrehozott, majd az űrbe küldött titkos megfigyelő szerkezet.

Mások szerint egy kinetikus fegyver, mellyel megsemmisítő csapást akartak mérni a szövetségesekre, mielőtt megnyernék a világháborút.

Bármi is van a fejünk felett, ha egyáltalán létezik, sokan hisznek benne, és érdekes módon egyre több bizonyíték gyűlik, mely alátámaszthatja azt, hogy talán mégis kering valami odafenn...

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 31208

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet