5 megdöbbentő elmélet arról, hogy miért nem fedték még fel magukat az ufók, és mi céljuk az emberiséggel

2023. november 19., vasárnap




Egyes sejtések szerint több ezer éve itt vannak a Földön. Mások szerint eredetileg övék volt a bolygónk. De vajon mi céljuk velünk? Ennek jártunk utána, és sorra vettük az 5 legvalószínűbb okot.

Az idegenek létezésének kérdése legalább olyan heves vita, mint Isten létezése. Napjainkban tagadhatatlan, hogy egyre emelkedik a különféle ufó észlelések száma. A nagy kérdés továbbra is az, hogy vajon léteznek-e.

De legalább ugyanolyan fontos az is, hogy miért vannak itt, és mi céljuk velünk… Világszerte összegyűjtött és elemzett információk alapján van 5 lehetséges forgatókönyv arra, mit is akarhatnak tőlünk, az emberi fajtól.

Csöndes segítők a háttérből

Az ősi idegenek mítosza mind arról szól, hogy az őskorban az idegenek teremtették meg az emberiséget. Eleinte egyfajta rabszolgafajként tekintettek ránk, később kiálltak mellettünk, és ősi tudást nyújtottak át nekünk, hogy fejlődésnek induljunk.

Ha így van, akkor ők a mi kozmikus segítőink. Egy olyan faj, mely alapvetően segítő szándékkal lépett kapcsolatba velünk mindig is.

Mivel nem akarnak jelentősen beavatkozni a fejlődésünkbe és evolúciónkba, nem is mutatkoznak nyíltan előttünk. Szeretnék ugyanis, ha az emberiség magától jönne rá a dolgokra, és lépne ki saját árnyékából.

Lassú, módszeres hatalomátvétel

Egy másik elmélet kifejezetten a reptiliánokhoz kapcsolódik, mely az idegnek egy alfaja. Az ő űrhajóikat is lehet látni az égen, de ők már beépültek az emberi társadalomba. Sőt, egyesek szerint a híres, és rendkívül gazdag családok tagjai már mind reptiliánok.

Ezek a lények alakváltók, így képesek egy ember alakját is felvenni, és nehéz őket megkülönböztetni a valódi emberektől.

A háttérhatalom intézményeiben fontos rangokat foglalnak el, és az amerikai elnököt is dróton rángatják. A világ minden táján jelen vannak, és komoly anyagi és gazdasági befolyásukkal szép lassan átveszik a hatalmat az emberek felett.

Nem akarnak kiirtani minket, de dróton szeretnék rángatni az emberiséget, mint egy rabszolgasorba hajtott népet

Egy invázió előkészítése

Az egyik legriasztóbb és egyben legtöbbször emlegetett elmélet az emberi természet félelméből táplálkozik. A legtöbben azt gondolják, hogy az idegenek újabban azért jelennek meg sűrűbben, mert végéhez közeledik az emberi faj infrastruktúrájának feltérképezése.

Évtizedeken át készítették elő inváziójukat, melyet hamarosan elindíthatnak ellenünk.

Mások szerint ez a csata már rég folyik, de a lehető legnagyobb titokban, odakinn az űrben, amiből mi, átlagemberek semmit sem érzékelünk.

Csillagközi egyezmény

Az sincs kizárva, hogy azért nem állnak ki a nyilvánosság elé hogy "Hé, itt vagyunk!", mert csillagközi egyezmény köti őket. Egyfajta embargó, amit sokan csak igazság embargónak neveznek.

Ez az egyezmény állítólag 1947-ben a Roswellnél lezuhant idegen csészealj kapcsán köttetett.

A két faj, az ember és a kis szürkék ekkor kötöttek egyességet, hogy amíg az emberiség nincs rá felkészülve, titokban tartják az idegenek létét.

Kozmikus védelmezők

Többször felmerült már az is, hogy nem véletlen lehet az, hogy nem bukkantunk még rá az idegenekre. Egy elmélet szerint ugyanis az univerzum a mi részünkön - azaz a teljes Naprendszer és környéke - azért ennyire steril, mert az idegenek így akarják.

Azaz valójában egy kozmikus rezervátumban élünk, mintha valami ritka faj lennénk, ami egy védelem alatt áll a földönkívüliek által.

Az is lehet, hogy ez a védelem nem örökre szól, hanem addig, míg az emberiség el nem ér egy bizonyos technológiai szintet, például el nem sajátítja a kozmikus űrutazás technikáját, vagy nem válik egy interplanetáris fajjá.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 438618





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet