5 megdöbbentő összeesküvés elmélet Sorossal kapcsolatban

2017. június 9., péntek




Tényleg dróton rángatja az egész világot? Vagy van valaki, egy felsőbb hatalom, melynek még ő is elszámolással tartozik?

Soros Györggyel kapcsolatban napjainkban is rendkívüli megoszló az emberek véleménye. Egyesek szerint teljesen ok nélkül van ráhúzva a vizes lepedő, míg mások egy gátlástalan oligarchának tartják.

Az elmúlt években számtalan különféle összeesküvés elmélet született vele, és céljaival kapcsolatban, és sokan minden dolog mögé őt, illetve titkos tevékenységeit látják bele.

Globális káoszt akar

nagyon sokan gondolják úgy Sorosról, hogy nem titkolt célja az, hogy globális káoszt teremtsen. A káosz ugyanis jó az általa vezetett cégeknek, vállalatoknak. Amikor az emberek kétségbe vannak esve, mindig nagyobb az összköltekezés nemzetközi szinteken is.

Az oligarcha által összeharácsolt vagyon alapjaiban véve hatalmas, de minden évben folyamatos növekedés van előírva a Soros-birodalomban is, amit valahogyan - időnként mesterséges módon - gerjeszteni kell.

Ehhez kiváló lehetőség és módszerek a nemzetközi hangulat "izgatása", a háborúk kirobbanásához, krízisek keletkezéséhez való közvetett hozzájárulás, melyek mögött több jel szerint is Soros húzódik meg.

Ki akarja szolgáltatni Európát az oroszoknak

Az elmúlt hónapokban több olyan dokumentum is napvilágot látott - ezek egy részét maga a Wikileaks szivárogtatta ki - melyből kiderül, hogy az oroszoktól Soros György komoly megbízási összegeket kapott, záradékokban elhelyezve.

Ezen elmélet szerint nem véletlen az, hogy Soros szét akarja rombolni az Európai uniót, mert alapvetően az oroszok malmára akarja hajtani a vizet.

A DC Leaks már 2014 júniusban is szivárogtatott adatokat az Open Society Foundationstől, korábban pedig a NATO egykori tábornokának levelezését hozta nyilvánosságra. A kiderült dokumentumok és fájlok is 2014 környékén szivárogtak ki, de egy részüket csak mostanra sikerült megfejteni és véglegesen kiszivárogtatnia médiának.

Az Új Világrend előkészítése

Komoly világrendi törekvéseket is érzékelni lehet, főleg az utóbbi idővel kapcsolatban. Az egyes elemzők szerit Soros nagy részt vett ki abból, hogy káosz legyen Európában, ami végső soron azt fogja eredményezni, hogy az emberek biztonságért fognak szomjazni.

A káosz és terror sújtotta EU polgárai végül önként mondanak majd le a szabadságukról, csak azért, hogy biztonságban legyenek.

Ez pedig tökéletes pillanat lesz arra, hogy a Soros által kiszolgált Új Világrend megvalósítása, megalapítása első fázisai végbe menjenek Európában. Egy új világhatalmi elit, és egy egységes világállam formájában fogják átvenni a hatalmat és irányítást a szuverenitásuktól megfosztott országok felett.

Ő áll a bevándorlási hullám mögött

Nem egy nyilatkozatában utal arra, hogy a bevándorlás jót tesz Európának, holott ez szemmel láthatóan nem így van. Mindig is érdekében állt tehát az, hogy Európa migránsokkal legyen elárasztva. Európa ugyanis csak belsőleg bomlasztható meg, de akkor nagyon is.

A belső bomlasztást követően aztán előkerülhetnek a különféle tervei, operatív forgatókönyvei Európával szemben.

Az Amerikát is irányító háttérhatalom egyik csápja

Nagyon sok jel és dokumentum támasztja alá azt is, hogy Sorosnak komoly befolyása van Amerikában. Állítólag még az elnökválasztást is befolyásolta.

Korábban már előkerült egy olyan Wikileaks email is, melyből egyértelműen kiderül, hogy Sorosnak még Hillary Clinton felett is hatalma lehetett, így egyes vélekedések szerint tényleg nem kizárt, hogy az amerikai elnökválasztást is befolyásolhatta.

Vannak olya teóriák, miszerint Amerika teljes kormánya, a kongresszus, és minden képviselő úgy ugrál, ahogy egy magánhatalom, egyfajta állami maffia fütyül. Gyakorlatilag egy háttérhatalom irányítja az USA szerveit, és elemeit, aminek egyik fontos és meghatározó személyisége lehet Soros.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés eltitkolt tények politika új világrend háttérhatalom titkos társaságok soros


Megtekintések száma: 59388





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet