5 olyan bizarr Nostradamus jóslat, mely még nem valósult meg és az emebriség előtt áll!

2023. november 23., csütörtök
A híres jövőlátónak eddig minden próféciáját igazolta a történelem. Vajon mi az az 5 hátborzongató jóslat, mely vár minket a jövőben?

Holtak támadása

Nostradamusnak igen komoly víziója volt arról, hogy egy sötét napon a távoli jövőben feltámadnak majd a halottak. Ezt a feltámadást nem részletezte kellőképpen, hogy tudni lehessen, pontosan mire gondolt.

Az időpont sem ismert, csak annyit tudni, hogy a millenniumra utalt, és talán valamikor 7000-ben fog megtörténni. Egyesek szerint Jézus második eljövetelére utalhat, ugyanis amikor újra eljön ítélkezni, akkor élők és holtak felett is megteszi majd, és a halottak feltámadnak poraikból.

Mások viszont úgy vélik, hogy egyértelműen egy jövőbeli apokalipszist írt le saját szavaival...

Az Antikrisztus eljövetele

Nostradamus igen gyakran beszélt négysoros jövendöléseiben arról, hogy egyszer eljön majd egy riasztó rémalak uralma, aki a világot a hatalma alá hajtja majd.

Nyomorúságos, ínséges idők lesznek ezek és sok lesz a fájdalom a bolygón. Azt is sokszor említette, hogy több ilyen nagy Antikrisztus lesz, mielőtt eljön a végítélet napja.

Egyes források Nerót tartják az első ilyen zsarnoknak, ám a többségük Napóleont nevezi meg, mint első Antikrisztust. Abban mindenki egyetért, hogy a második Adolf Hitler volt, Nostradamus még a nevét is majdnem pontosan írta le.

A harmadik Antikrisztusról nagyon megoszlanak a vélemények, és senki sem tudja biztosra, hogy ki lehet, vagy ki lesz. Egyesek szerint még meg sem született, míg mások szerint Donald Trump lesz az. Akad egy olyan teória is, mely szerint ez az illető majd a közel-keletről fog érkezni kék turbánban, és tömegeket fog megtéveszteni jóakaratával, mely mögött gonosz szándékok fognak húzódni.

Harmadik világháború

Az a jövőre vonatkozó még nem valósult próféciák közül az, ami a leghamarabb bekövetkezik, hiszen sokan már a nyakunkon érezzük a hidegháború vészes fuvallatát. De mit is mond pontosan erről a háborúról, mely feltehetően vallási háború lesz?

Azt, hogy nukleáris fegyvereket is be fognak a végén vetni, és 27 éven át tartó háború lesz, melynek során a Föld nagy része megsemmisül.

„az ég lángolni fog a 45. foknál. A lángok közelednek a hatalmas új városhoz”

Ez nem más, mint maga New York, amit atomcsapás fog érni a jövőben, és talán ez fogja kirobbantani a harmadik világháborút.

Az időutazás

Nostradamussal gyakran hozzák kapcsolatba az időutazást. Nem csak azért, mert többször említi próféciáiban, hanem azért is, mert egyes teóriák szerint ő maga is képes volt valahogyan időt utazni, és így tudta lejegyezni a jövő történéseit.

Az időutazás feltalálását és megvalósítását állítólag a harmadik világháború után fogja az emberiség átélni, amikor az egész világ romokban lesz majd. A pusztulás olyan mértékű lesz, hogy az emberiség végső elkeseredésében minden technológiai tudását, tőkéjét és erejét beleöli egy időgép megalkotásába

Megpróbálnak vele visszamenni a múltba, hogy a harmadik világháborút megakadályozzák, azonban az időutazás során felszabaduló energia egy furcsa dimenzió örvényt hoz majd létre Anglia és Észak-Európa felett.

Az állatok kommunikációjának dekódolása

Ez Nostradamustól szokatlan módon békés prófécia, de nagyon érdekes, és elgondolkodtató. A jós szerint ugyanis a jövőben meg fogjuk tudni fejteni az állatok nyelvét.

Ebben az irányban már most is számos kutatás tapogatózik, és 2014-ben egy kutató állította, hogy sikerült egy delfinhangját átalakítani, lefordítani emberi szóvá. Más jövőkutatók is azon az állásponton vannak, hogy az elkövetkező 1-2 évtizedben meg fogjuk tudni alkotni azt az eszközt, mely valós időben tudja majd lefordítani az álaltok gondolatait emberi nyelvre.

rejtély rejtélyek jövő nostradamus próféciák


Megtekintések száma: 408181

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet