5 összeesküvés elmélet, ami valóra vált!

2017. augusztus 27., vasárnap




Ez csak egy összeesküvés elmélet! - vágják rá sokan egyes dolgokra. De vajon tényleg csak egy rossz városi legenda? Vagy néha valóban valóra válnak az összeesküvés elméletek? Radioaktív zabpehely? Fluoriddal dúsított víz, GMO növények, az autizmus és a vakcinák letagadhatatlan kapcsolata, vagy egy pénzmosással foglalkozó nemzetközi szervezet? 5 összeesküvés elmélet, mely végül valóra vált!

Ki hinné, hogy a sok butaság között amit összehordanak a neten, időnként akadnak olyanok is, melyek igaznak bizonyulnak. Sőt, egyes összeesküvés elméletek annyira beletrafálnak a rejtett valóságba, hogy az minimum filmbe illően hihetetlen. Olyan összeesküvés elméleteknek jártunk utána, melyek végül igaznak bizonyultak.

Radioaktív zabpehely

Rengetegen tagadták annak idején, hogy különféle kísérletek folynak az amerikai betegellátó intézetekben. Ezen kísérletek jó része orvosi kísérlet volt, melyet az orvostudomány érdekében végeztek, azonban rengeteg olyan dolognak voltak ezen létesítmények falai tanúi, melyek enyhén szólva nem etikusak.

Az egyik ilyen városi legendaként terjedő összeesküvés elmélet arról szólt, hogy radioaktív zabpehellyel "kezeltek" egyes beteg gyermekeket különféle kísérletek keretében, a lehető legnagyobb titokban. Az elmélet rendkívül abszurd volt, így sokan nem hitték el, míg mások elvakultan terjesztették, mint igazságot.

raidoaktiv-zabpehely

Végül ez utóbbi tábornak lett igaza. Kiderült ugyanis, hogy 1946 és 1953 között MIT és Quaker zabpehellyel etették a Massachusettsben lévő egyik iskola diákjait. Ezek a zabpelyhek valóban radioaktívak voltak.

A program keretében - amit a Nemzeti Egészségügyi Hatóság is szponzorált, és az Atomenergiai Bizottság is jóváhagyott - radioaktivitással mérgezett zabpelyhekkel látták el az iskolákban a gyermekeket, méghozzá napi szinten.

A kísérletnek ma sem tudni a konkrét célját, rengeteg a ködösítés a témában. Alapvetően a sugárzást, és annak hatásait próbálták vizsgálni, megfigyelni.

A radioaktivitással mérgezett diákoknak azt mondták, hogy egy különleges klub tagjai lettek, ami valójában vizsgálati csoportokat jelentett.

"A tejet mindig meg kellett inni hozzá!" - emlékezett vissza egy páciens, akivel minden nap feltöröltették a saját hányását.

radioaktiv

A kísérletekről kiszivárgó adatok szerint legalább 90 gyermeken úgy kísérleteztek, mintha csak kísérleti malacok lennének. A programról szóló hivatalos dokumentumok mindössze csak annyit említenek, hogy egy speciális, vitamindús kúrán vettek részt.

Sokan úgy sejtik, hogy  kísérletek valódi célja az volt, hogy így bizonyítsák a zabpehely tápláló ásványi anyagainak  kedvező hatását a szervezetben, ehhez azonban radioaktív anyagokra, mint "nyomkövetőkre" volt szükség.

Egy 1993-ban napvilágot látott ügyirat szerint a kísérletben tudtukon kívül részt vett páciensek mind egytől egyig mentálisan alulmaradottak voltak, de ez csöppet sem állította be etikusabbnak a kísérletet magát.

Fekete Pénz

2006-ban egy bizonyos Gustl Mollath, egy régi autókkal foglalkozó mérnök került be a hírekbe azzal, hogy közveszélyesnek nyilvánították, és nem beszámíthatónak.

Azzal vádolták, hogy a tévképzete már drasztikus mérteket öltött. Az volt ugyanis a rüögeszméje, hogy a magas banki pozícióban dolgozó felesége Petra illegális üzletekkel foglalkozik, pénzmosással, uzsorázással.

A vádirat hosszasan és a publikum számára kellően meggyőzően taglalta, hogy Gustl hogyan támadt rá a nőre és a nő több munkatársára HypoVereinsbank épületében. Az ott dolgozók egy jó részének még a parkolóban álló autóik kerekeit is kiszúrta.

gustl-mollath-2

Mindezek után saját akarta ellenére egy mentális betegekkel foglalkozó intézetbe zárták, ahol pszichotikumokkal tömték, és 24 órás felügyelet alatt volt, más hasonló problémával rendelkező betegekkel.

Gustl a tárgyalások alatt végig azt állította, hogy az egész vád, amit ellene felhoztak, cska egy koholmány, és valójában csak egy "Black Money" nevű illegális, árnyszervezet akarja félreállítani az útból.

A Black Money, azaz Fekete Pénz több milliót rejtett el Svájcban, féltek, hogy a férfi - felesége lévén, aki benne volt ebben a szervezetben - túl sokat tud.

Az egész pénzmosás a HypoVereinsbankon keresztül zajlott, így tartva attól, hogy lebuknak, a férfit félreállították, és elküldték egy kis gyógykezelésre.

2012-ben robbant a bomba aztán, mert kiderült, hogy egy 2003-mas dátumozású banki kimutatásban olyan furcsaságokat találtak, mely bebizonyította a férfi állításait.

Az ügy odáig dagadt, hogy állítólag több ismert emberig is elértek a szálak. Gustl története tehát igaznak bizonyult, és a férfi később kiengedték a tetteseket pedig elkapták.

gustl-mollath Ami még hátborzongatóbb az egészben az az, hogy a Gustl-t mentális betegséggel diagnosztizáló orvos valójában soha nem látta a férfit, csak papíron....

GMO növények

A GMO termékek a mai napig nagyon heves viták tárgyát képezik. Rendkívül megosztó a GMO ellenesek és a GMO pártiak tábora.

Sokak szerint génmanipulált termékekkel mérgezzük magunkat, de nem vagyunk tisztában fogyasztásuknak káros következményeivel.

Daganatok, korai elhalálozások, végzetes allergiák. A gyorséttermek által felnevelt csirkék harmincszor annyi mesterséges vitaminnal és antibiotikummal vannak teletömve, mint a farmokon nevelt társaik.

Mindezt nagyon sokáig nem tényként kezelték, hanem egyszerű összeesküvés elméletként, amit valójában azért kezdtek el terjeszteni, mert izgalmasan hangzott, de valójában senki sem hitt igazán benne.

gmo-osszeeskuves

Aztán jött a hideg zuhany, és kiderült, hogy a GMO növényeknek és élelmiszereknek súlyos és rendkívül káros következményeik vannak az emberi és állati szervezetekre.

Egyrészt

tudományosan igazolták, hogy a GMO termékekben negyedannyi vitamin és ásványi anyag sincsen, mint sokkal kisebb, de ízesebb társaikban.

A rák és a GMO szorosan összefügg, bárki bármit állít. A genetikailag módosított kukoricát a Monsanto féle Roundup műtrágyával és gyomirtóval szokták kezelni.

Csakhogy ezek a szerek később beépülnek magába a növénybe is, így elfogyasztásukkor a szervezetünkbe is bejutnak.

Kísérleti rágcsálókon végzett kutatások során azt tapasztalták, hogy azoknál a patkányoknál, melyeket GMO kukoricával etettek, döbbenetesen nagy daganatok alakultak ki. Több szervük is súlyosan károsodott, legtöbbjük idő előtt elpusztult.

gmo-daganatos-egerek

Így lehetne néhány szóban összefoglalni a Monsanto által gyártott genetikailag módosított organizmusok hosszú távú hatásával foglalkozó legújabb tanulmány eredményeit.

Szakemberek szerint a tanulmány az eddigi „legalaposabb kutatás, ami valaha megjelent a genetikailag módosított termények és a Roundup gyomirtó patkányokra kifejtett hatásáról.” A szörnyű eredmények futótűzként terjednek az Interneten és még a fővonalas média is számos cikkben foglalkozik a megdöbbentő fotókkal.

A daganatok olyan komolyak, hogy némelyik állat csupán a kinövések mérete miatt alig jutott levegőhöz, és pokoli szenvedéseken mentek keresztül, mire kimúltak.

Ezért nagyon legyünk óvatosak, mit hiszünk buta összeesküvés elméletnek, mert lehet, hogy valójában az igazságot látjuk magunk előtt...

Az autizmust okozó vakcinák

Bizonyára emlékszünk a  néhány éve nagy port kavart beismerésekre, miszerint egyes vakcinák bizonyíthatóan autizmust okozhatnak, és okoztak is egyes embereknél, főleg gyermekeknél.

Annak idején a nagy védőoltás lázban idehaza is volt több olyan eset, melyek arról tanúskodtak, hogy úgy lett autista egy gyermek, hogy az feltehetően - erősen gyanítható módon - a védőoltástól következett be.

Eleinte ezeket rossz vicceknek, rémisztgetéseknek fogták fel az emberek, a gyógyszer és oltás ipar elleni lobbinak, azonban ezen cikkek és történetek mögött több volt, mint bárki gondolta volna.

vakcinak-autizmus

A betegségek egyes esetekben az oltások után már 48 órával jelentkeztek. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya beismerte, hogy a higany autizmust okoz.

Az eddig példa nélkül álló beismerés az egyik 9 éves Hannah Poling autista kislány esete kapcsán került napvilágra. A kislány és szülei kártérítést kaptak

Amerikai hivatalos szervek arra a következtetésre jutottak, hogy a gyermekkori védőoltások járultak hozzá a kislány és másik két sorstársa autista tüneteinek kialakulásához.

Az oltóanyagok higany alapú tartósítószere, a thimerosal idézte elő az autizmus megjelenését.

hannah-polingHannah ugyanis egészséges és normális fejlődést mutató gyermek volt 18 hónapos koráig, amikor is előírásszerűen orvoshoz vitték, hogy megkapja védőoltásait. Ezután 48 órával teljesen megváltozott minden.

Összesen 9-féle betegség ellen kapott oltást, amelyek közül kettő thimerosalt tartalmazott. Az oltás után 48 órával Hannah megbetegedett, nem akart járni, és nem tudta végigaludni az éjszakát. Három hónap elteltével pedig az autizmus jelei mutatkoztak nála.

Az egyesült államokbeli Oltás károsultak Kompenzációs Osztálya (DVIC) által kiadott közlemény szerint

az "oltások jelentősen súlyosbítottak egy alapvetően mitokondriális (genetikai eredetű) rendellenességet" és agyi rendellenességhez vezettek az "autizmus sprektrum zavar (ASD) jellegzetes tüneteivel".

Persze azt sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy minden oltás káros, ezért mielőtt nagy oltásellenes szemléletváltás következne be a fejünkben, mi azt javasoljuk, hogy helyette tudatosan, alaposan meggondolva oltassuk be gyermekünket.

Fluoriddal dúsított víz

A Fluoridos víz összeesküvése is jó régóta kering már a köztudatban, pedig nagyon sokáig nem volt rá semmiféle konkrét bizonyíték, hogy valós dologról lenne szó. Aztán később a történelem igazolta a félelmeket.

Németországban 2002-ben vonták vissza a forgalomból a fluor tartalmú cukorkákat, rágógumikat.

A fluor okozta problémák ellensúlyozására nagyon fontos a jódos gyógyvizek ivása, mert a jódozott só fogyasztása nem képes ellensúlyozni a fluortartalmú készítmények egészségkárosító hatását, és a jódhiány pótlását.

A gyerekeknek, a fiatal lányoknak, de még a falu egyetlen lovának is barnák a fogai - írta a Stern. - Harminc éves férfiak görnyedt háttal fájdalmasan vonszolják magukat, botjaikra támaszkodva. A nők holtan szülik meg gyermekeiket négy hónapos terhesség után. A 40 évesek vénembereknek látszanak...

fluorid-osszeeskuves

Férfiak és nők egyaránt szenvednek itt a korai öregedéstől. Harminc és 40 éves koruk között az arcbőrük elráncosodik, az izomzatuk lényegesen elgyengül és járási nehézségeik lesznek."

A falu fogorvosa volt az első, aki mérgezésre gyanakodott.

fluoridMiután értesítette erről az Egyetemi Klinikát Eskisehirben, az általuk elrendelt nyomozás kiderítette, hogy a falu minden egyes lakosa csontbetegségben szenved: megvastagodott bokáktól, merev ízületektől, megnövekedett csontanyag termeléstől.A Stern így folytatja: ,,Dr. Yusuf C. Ozkan és kollégái az eskisehiri egyetem orvosi tanszékén azt gyanítják, hogy mindezt a szenvedést a magas fluortartalom okozza... A szomszédos falvakban, melyek más forrásokból kapják az ivóvizet, az általános egészségi szint normális.

fluoridizáció a negatív fluorionok vízbe történő keverése azzal a szándékkal, hogy az az emberi szervezetbe kerüljön, majd ott különböző hatásokat váltson ki.

A vízhez általában nátrium-fluorid (NaF) formájában keverik. Ez az egyik leghatásosabb patkányméreg nem mellesleg.

A mai napig nincs még a köztudatban teljesen elfogadva, hogy a Fluorid ennyire káros és valójában globális szinten jelen van, de egyre több ember ébred rá, és tartja úgy, hogy ez az összeesküvés nemhogy megvalósul, már régóta megvalósult, és évek, évtizedek óta mérgeznek minket a tudtunkon kívül.

rejtélyek összeesküvés bizarr háttérhatalom


Megtekintések száma: 126867





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet