5 régészeti lelet, mely bizonyítja, hogy az ősi civilizációk is rendelkezhettek modern technológiával

2017. március 26., vasárnap




A történelem el lett hazudva? Megmásított emberi evolúció? Nem tudni, de egy biztos: vannak leletek, melyek merőben másról árulkodnak, mint amit a történelemkönyvekben tanítanak.

Összeválogattuk a világ legrejtélyesebb ősi szupertechnológiára utaló leleteit.

Ha ezeknek csak egy része is igaz, már érdemes elgondolkodnunk azon, hogy mennyire is vagyunk jól értesültek a Föld és az emberiség múltjával kapcsolatban.

2,8 milliárd éves golyók

A világ legrégebbi mesterséges alkotásainak, leleteinek számítanak azok a kőgolyók, melyeket eredetileg az emberiség bölcsőjében, Afrikában fedeztek fel, méghozzá annak is a déli részén.

A vizsgálatok során megdöbbentő megállapításra jutottak: 2,3 milliárd évesek voltak ezek a kövek. Akkoriban nemhogy ember, de dinoszauruszok sem igen éltek a bolygón. Rögtön fel is vetődött,t hogy akkor ezek a golyók hogyan keletkeztek. A szkeptikusok szerint a természet formálta őket, és kémiai úton alakultak ki.

Azonban a természetes magyarázat nem magyarázza meg azt, hogy egyes köveken miért láthatóak furcsa vonalak, melyek mintha egy bolygó - Föld - egyenlítőjét ábrázolnák. Más elképzelések szerint ezek mind-mind a Naprendszerünk egyes bolygóit ábrázolják. De ki készítette őket, és miért hagyták itt nekünk?

Coso-lelet

A Coso-leletről sokan azt gondolják, hogy ez egy elektromos szerkezet része lehetett. Ugyanis az egész egy porecelán hengerből áll, amiben réz is található, és egy mágneses tulajdonságú fém, valamint egy hosszú fémtekercs.

Ez még önmagában nem is lenne meglepő, de a kormeghatározás 500.000 évesre lőtte be, vagyis valaki, vagy valamilyen értelmes civilizáció fél millió évvel ezelőtt alkothatta meg.

A lelet ékes bizonyítéka annak, hogy valakik már fél millió évvel ezelőtt nem csak tisztában lehettek az elektromossággal, de használták is.

Egyiptomi villanykörte

Gyakran Egyiptom is megkapja a "vádat", hogy jóval több dologgal voltak tisztában, mint akkoriban az ókorban bárki. Az általuk gyártott hieroglifák például kivételesen precízek, és egyes szakemberek szerint még ma, lézertechnológiával is nehéz lenne őket lemásolni.

Nem véletlen, hogy az a hír járja, hogy elektromosságot, és különféle eltitkolt technológiát alkalmaztak ezek létrehozására, és a piramisok építésére.

A Hathor istennő tiszteletére szentelt denderai templomban található a régészeket is zavarba ejtő lelet. Egy óriási egyiptomi villanykörtét ábrázoló dombormű lenne a válasz a Fáraók titokzatos fényének legendájára?

A dolog ugyanis így áll. A domborműn jól láthatóak a villanykörtére utaló tagadhatatlan jelek. Az izzószál, a tartók, és a kábelek, melyekben feltehetőleg elektromosság áramlott.

A nagyenyedi alumíniumdarab

A Nagyenyednél talált alumíniumdarabka azért jelentős, és azért foglalkozott vele annak idején a tudományos világ nagy része, mert egy 10.000 éves zárványból került elő, vagyis akkor tájt készíthették.

A furcsa leletet 1973 nyarán találták meg.20x12x7 centiméteres volt, láthatóan fémből készült, alaposan megmunkált forma. A lelet 10.000 éves, és 80-90 százalékban alumíniumból áll, a maradékot különböző adalék-, illetve ötvöző anyagok jelentik.

Az ötvöző anyagokat részletesebben is megvizsgálva arra jutottak, hogy az alábbiakból is megtalálható egy kevés a tárgyban: réz (5%), szilícium (2%), cink (1%), ólom (0,5%), továbbá (nyomokban) ón, ezüst, nikkel, kobalt, magnézium, vas, kadmium, cirkónium, bizmut.

Ilyen technológiával csak 190 éve képes előállítani az emberiség hasonlót...

Több millió éves orosz gép

A 400 millió éves orosz gépnek talán köze lehet a Coso-lelethez, és nem kizárt, hogy ugyanannak a gépnek a különböző darabjai. Egyes elképzelések szerint egy nagy szerkezet részét képezték, ami egy ősi, több millió éves motor lehetett, vagy egy hajtómű.

Oroszországban a Kamcsatka félszigeten találtak rá a 400 millió éves zárványra, amin különféle fém alkatrészek láthatóak. Fogaskerekek, spirálok,csavarok.

Az analízis során kimutatták, hogy a formációk fémes elemeket tartalmaznak, tehát nem lehetnek ősi férgek, vagy kagylók lenyomatai.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek történelem előző emberiség régészet


Megtekintések száma: 86456





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet