5 rejtélyes, és ijesztő videó, mely egy másik, sokkal ijesztőbb világról árulkodik!

2017. augusztus 22., kedd
Ha megnézed ezeket, biztosan el fogsz gondolkodni azon, hogy talán mégsem ismerjük eléggé a világunkat. Vigyázat, néhol felkavaró felvételek!

Szerinted léteznek szellemek? Gnómok, különféle humanoid kreatúrák? Vagy olyan ősi démonok, melyek alaktalan entitásként bolyonganak évszázadok óta elhagyatott épületekben?

Nem tudni, hogy van-e paranormális világ, sem azt, hogy minden valós-e, amit az emberke látni vélnek bizonyos dolgokban, ugyanakkor azt bizton állíthatjuk, hogy az emberiség, és az általa olyan nagyra tartott tudomány még mindig csak a felszínt kapargatja egyes jelenségek, folyamatok kapcsán.

Az itt látható 5 hátborzongató paranormális jelenség videó némelyike nagyon ijesztő, vagy rendkívül felkavaró, ezért csak saját felelősségre lámpafény mellett javasoljuk a megtekintését.

Döntse el mindenki, hogy mit gondol valósnak ezek közül.

Mindenesetre érdemes nyitott szemmel és szívvel járni, mert könnyen elképzelhető, hogy ezen jelenségek közül ma még sokról azt gondoljuk, hogy lehetetlen, de talán néhány évtized múlva olyan dolgok derülnek ki, melyek alapjaiban adnak hitelt ezeknek,, és az ehhez hasonló videóknak...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 54082

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet