5 sötét titok, amiért nem ment vissza az ember újra a Holdra? Szerintetek mi lehet a teljes igazság?

2023. november 11., szombat
Az Apollo-missziókat követően nem véletlenül nem tértünk vissza a Holdra…

Az emberek egy jó része minimum furcsának tartja, hogy miért nem tértünk vissza a Holdra az Apollo-missziókat követően. A Holdra szállások után hirtelen már nem tűnt jó ötletnek a Hold.

Sokan azzal indokolják, hogy már nincs hidegháborús nyomás, és nincs szükség űrversenyre az erőfitogtatáshoz, míg mások szerint nincs semmi, ami tudományos szempontból fontos lenne égi kísérőnkön.

De tényleg ez a helyzet? Vagy azok miatt a sötét titkok miatt nem tértünk soha vissza, amik az idegenekkel, elveszett civilizációkkal kapcsolatosak?

Nem is jártunk a Holdon

Az egyik legnépszerűbb teória, amiért nem tértünk vissza a Holdra, az azt veti fel, hogy talán soha nem is voltunk képesek elérni azt. Mi van, ha a Holdon valóban nem jártunk, és az egész Holdra szállás csak egy hatalmas világszintű átverés volt, hogy így félemlítsék meg az oroszokat a nagy űrversenyben?

A Holdról készült felvételeken, melyeken az asztronauták is jelen vannak, rengeteg gyanús dolgot tartalmaznak, melyeket szemfüles emberkék észrevettek, és úgy sejtik, hogy ezek árulják fel a felvételek hamisságát.

Ilyenek a szélcsendben lobogó zászló, vagy a csillagok hiánya a Holdfotókon. Egyesek még azt is sejteni vélik, hogy valójában hol lett annak idején leforgatva a Holdra szállás maga.

Idegen élnek a Holdon

Egy másik elképzelés szerint leszálltunk ugyan a Holdon, de akkorra már a Holdon azt tapasztalták az űrhajósok, hogy nem is annyira lakatlan, mint elsőre gondolták. Állítólag az Apollo űrhajósai közül az egyik el is szólta magát, amikor azt találta mondani, hogy „Ezek tényleg itt vannak, és figyelnek minket!”

Buzz Aldrin ezt állította:

"Igenis vannak UFO-k, és mi láttuk őket! Ne kis zöld élőlényekre gondoljanak, de mindenképpen idegenek voltak. Egy kalapszerű valamit láttunk, ami félelmetes sebességgel körözött körülöttünk. Egy az egyben olyan volt, mint, ahogyan a repülő csészealjat napjainkban leírjuk. Ráadásul nem csak ez volt az egyetlen ilyen élményünk. Amikor Neil a Holdra lépett, egyértelműen látta, hogy két élőlény a közelben figyeli és rejtőzködik. Később én is láttam. Hatalmasak voltak és félelmetesek."

Az idegenek nem fogadták túl szívélyesen az embert, ezért bár hazamehettünk, kikötötték, soha többé nem látogathatunk vissza a Holdra, csakis űreszközök formájában, és meg kell hagynunk a Holdat szabadon.

Mesterséges Hold

Vannak olyan elképzelések is, miszerint a Hold valójában egy hatalmas, mesterséges szonda, vagy egy gigantikus űrhajó, mely megfigyelési céllal kering a Földünk körül.

A mesterséges Hold elmélete arra alapul, hogy a NASA mérései szerint a Hold felszíne jóval keményebb és szilárdabb, mint a Hold belseje, mely már-már üreges. Különös az is, hogy a Holdunk felszínén láthatóm kráterek a méreteikből adódóan jóval mélyebbek kellenének, hogy legyenek.

Mégsem így van, mintha a Holdfelszín egy pontja egyfajta pajzsként védené a belső, üreges részt, ahol hatalmas irányító központok, műszerek létezhetnek, és egy minket figyelő idegen civilizáció által felépített rendszer.

Titkos emberi bázisok

Az is felmerült lehetőségként, hogy talán az amerikaiak vagy az oroszok már régen építettek több, bányászati és egyéb céllal üzemelő bázist a Hold sötét oldalán.

A mai napig különös, hogy a NASA nem tudott teljes mértékben elszámolni az 1960-as évek és az 1980-as évek között keletkezett költségevetésének egy részével, ami rengeteg találgatásnak adott táptalajt.

Titkos küldetéseket, bázisok, és egyéb eszközök telepítését, felépítését lehetett volna az elveszett dollármilliókkal finanszírozni, amit talán akkor meg is tettek, és azóta is különböző kutatásokat végeznek a legnagyobb titokban, míg a világ idegeneket sejt a Holdon.

Tiltott energiabányászat

Az energiabányászat gyanúja is felmerült már többször, ugyanis a Holdon találhatóak olyan nyomok, alakzatok és keréknyomokra emlékeztető anomáliák, melyek azt sejtetik, hogy a közelmúltban, vagy valamikor bányásztevékenység folyhatott a Hold felszínén

.

Ezek nyomok nagyobbik része a Hold sötét oldalán található, melyet a Földről nem láthattunk soha, de számtalan műholdas felvétel készült róla.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények titkos bázisok


Megtekintések száma: 284437

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet