5 szupergazdag oligarcha uralja Amerikát és a világot: ők az "érinthetetlenek"

2023. szeptember 16., szombat




Minden, és mindenki felett erővel rendelkeznek. Ők azok, akik a színfalak mögött irányítanak mindent?

A világ egytelen drótra van felfűzve, melyet úgy rángatnak, ahogyan azoka bizonyos hatalmasságok gondolják.

Abba hitbe ne ringassuk ugyanis magunkat, hogy a világot az emberek, a nép irányítja, mert ez sajnos nem így van.

A világot 5 összezáró kartell irányítja. Korlátlan hatalommal, pofátlanul erős befolyással. Ezen 5 kartell vezéralakjai csak ritkán mutatkoznak, sőt, ezek a sötét nagyurak egy része még sohasem mutatkozott, a világ a létezésükről, személyazonosságukról sem tud sokat...

Nemzetközi Bank Kartell

A Rothschildek vezette nemzetközi bankrendszer kontinenseken és országokon átível, és folyamatosan vérezteti ki a nemzetek gazdaságát.

Ha ugyanis gyengítik a világ piaci szereplőit, és a nemzeteket, akkor előbb vagy utóbb korlátlan hatalommal fognak rendelkezni - vagy már rendelkeznek most is - ahhoz, hogy anyagi befolyásuk legyen a leszegényedő világ országaira.

Egészségügyi rendszer

Az egészségügy is az övék, ebbe főleg a Rockefeller-dinasztia sarjai nyúltak bele. Átalakították az egészségügyet úgy, hogy az ma ne az emberek egészségéért dolgozzon, hanem azért, hogy a betegségekből profitot hajtson fel.

A hihetetlen pénzeket beszippantó pénzügyi gépezetté alakított egészségügy világszerte több millió embert gyógyszerez be azért, hogy még betegebbé váljanak, aminek okán aztán újra és újra visszatérnek begyógyszereztetni magukat...

Energialobbi

A nagy energetikai cégek folyamatosan az olajat és a nem megújuló energiaforrásokat preferálják és prezentálják a világ számára, mivel az olajipari cégek többségével jóban van a háttérhatalom.

Ez a történelmi időkre vezethető vissza, mivel a Rockefllerek és a Rothschild-dinasztia is főleg az ipari forradalmat és a nagy aranylázat követően lett mérhetetlenül gazdag, kihasználva az olajipar fellendülését is.

Mezőgazdasági monopólium

A világ egyik legnagyobb mezőgazdasági vállaatává nőtte ki magát az elmúlt vétiezdekben a Monsanto, aki monopolizálni akarja az egész mezőpgadzaságot akár világszerte is.

Ennek egyetlen célja van: el akarják érni, hogy az emberek ne legyen önfenntartók, és nagymértékben a rendszertől függjenek. A Mopnsanto ezek mellett GMO termékekkel akarja elárasztani a bolygót, ami azt eredményezi majd, hogy még több beteget lehet becsatornázni az egészségügyi iparba.

Információipari elemzés

Az információ mára hatalommá vált, nem csupán egy értékké. Ha mindenkiről mindent tudni fognak idővel, és nem lesznek többé titkaink, akkor beláthatatlan következményekkel járhat az egyénre, és a magánszférára nézve.

Ezekkel a titkokkal bárki bármivel sakkban tartható lesz, mivel senki sem szent, és mindenkiről találni fognak olyan dolgokat, amivel megfenyegethető lesz. Ez pedig a korrupciós hatalomgyakorlás melegágya már most is.

OSZD MEG másokkal is!

új világrend összesküvés háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 196956





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet