5,2 méter magas lovag kősírja rejti a Földön élt óriások titkát

2022. augusztus 14., vasárnap




1509-ben a franciaországi Rouen közelében árokásó munkások egy kősírra bukkantak, melynek belsejében egy hatalmas termetű férfi csontjai feküdtek.

A részleges maradványok alapján az elhunytat mintegy 5,2 méter magasnak becsülték.

- írja Kimondottigazsagok.com.

A sírfelirat tanulsága szerint a csontok egy bizonyos Ricon de Vallemont lovag földi maradványai voltak.

Több ehhez hasonló esetről szólnak a történelmi feljegyzések, némelyiket még archív újsáégcikkek is alátámasztják.

1868 decemberében kőfejtő munkások a minnesotai Sauk Rapids-ban egy mélyen a föld alá temetett kősírban egy 3,3 méter magas, megkövesedett csontvázat találtak.

1965-ben a Kentucky-beli Holly Creek közelében egy sziklaszírt alatt egy igen jól megőrződött csontvázat találtak, mely amellett, hogy több mint 265 centiméter magas volt, egyéb furcsa jegyeket is viselt magán.

Az orr és szemnyílás a koponyán rés alakú volt – szemben a szokványos üregszerű képződménnyel – valamint az alsó állkapocs is össze volt csontosodva a koponya többi részével.

A kép illusztráció….

A nefilimekkel kapcsolatban rengeteg tudományos bizonyíték kezdett összegyűlni, melyet egyes régészeti csoportok próbálnak elhallgatni, vagy jelentéktelenné tenni.

A Kimondottigazsagok.com is több ízben írt az óriások nyomairól itt a Földön.

Többek között Egyiptomban is találtak már olyan régészetileg értékelhető leleteket, melyek nagyra nőtt emberi lényekhez köthetők.

Gregor Spörri például egy gyűjtőnél talált rá egy hatalmas méretű ujjra, mely állítólag szintén egy nefilim testrésze volt egykor.

Az ujj mumifikálódott, és mielőtt DNS vizsgálatnak vethették volna alá, rejtélyes módon eltűnt.

Sokak szert ez pont aláássa a hitelét, azonban mások úgy vélik, hogy szándékosan tüntetnek el ilyen és ehhez hasonló nyomokat azok, akik az emberi történelem felett “bábáskodnak”, és elhallgatják az emberiség elől annak valódi múltját.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 181452





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet