6 hihetetlen tény, amit az orvosi marihuánáról tudnod kell!

2018. március 15., csütörtök




Megdöbbentő tények, amik merőben új fényben tüntetik fel az elfeledett csodanövényt.

Nem okoz mentális zavarokat

Fontos tény, hogy a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem, vagy csak ritkán okoz mentális zavarokat. Főleg azoknál következik ez be, akik eleve hajlamosak az idegi labilitásra. A már meglévő betegségek tüneteit azonban súlyosbíthatja a rendszeres fűhasználat, ezt azonban alaposan körül lehet járni.

Azonban nem lehet ráfognia kannabiszre a mentális zavarokat. Ezt ugyanús bármilyne más gyógyszer is kiválthatja. Az antidepresszánsok például bizonyítottan depressziót okozhatnak...

Számtalan országban már legális

Miközben egyes országokban pl. itthon azt állítják az ördögtől való káros drog? Pl. Jelenleg az USA 50 tagállamából 23-ban (plusz Washington D.C.-ben) árulnak teljesen legálisan orvosi marihuánát.

Például Coloradó és Washington államban pedig bárki vásárolhat akár 28 grammot is egyszerre, ha elmúlt 21 éves. Észak-Koreában pl. pedig olyan mint a paradicsom, még csak a kereskedést se szabályozzák törvényekkel.

Az üzleti életbe is betört

A tőzsdén szárnyalnak felfele a különböző fűtermesztéssel, marihuána kereskedéssel, illetve a fogyasztáshoz kapcsolódó eszközök gyártásával foglalkozó cégek részvényei.

Nemrég a világ egyik leggazdagabb és leghíresebb befektetője Warren Buffet is MÁR beszált a piacra hatalmas tőkével, és példáját egyre több kis-, közép- és nagytőkés is követi, nem véletlenül szaporodnak gomba módra külföldön

Különleges növény

A kender nagyon különleges, ugyanis 4-szer annyi szén-dioxidot lélegez be, és ötször olyan gyorsan növekszik, mint a fák.

Vagyis a környezetre gyakorolt hatása nagyon kedvező, bizonyos értelemben kedvezőbb, mint a fáké. erdőké. Sokak szerintönmagában megoldhatná a Föld romló légkörének problémáját.

Büntetik, de mégsem? Hogy is van ez?

Ikaria szigetén régóta rendszeresen 1000-ével kobozzák el a marihuána növényeket mert szigorúan illegális de ennek ellnére mégsem csuknak le senkit, pedig törvényileg le kéne.

Az indiánoknál legális

Az USA összes indián rezervátumában a pszichedelikus hallucinogén tudattágító ayahuasca sámánfőzeteket is készítő sámánok nem engedték betiltatni a kannabiszt, s bár körülöttük fél méterre akár szigorúan büntethetik, a rezervátimokon belül legálisabb mint a paradicsom.

OSZD MEG másokkal is!

egészség kannabisz természetes remediák kannabisz olaj


Megtekintések száma: 28312





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet