6 jel, hogy közeleg a világvége

2016. december 7., szerda
Sokak szerint közeleg már az emberiség által ismert világ vége, amikor az ég lángokba borul, a társadalom pedig összeomlik, és óriási háborúk fognak túlélni a Földön. Ez a 6 jel utalt az utóbbi években leginkább arra, hogy a riasztó prófécia hamarosan tényleg valósággá válik.

A végidőkben élünk. Ebben még sokszor olyanok is egyetértenek, akik alapjában véve nem vallásosak. Rengeteg pogány, ateista gondolja úgy, hogy a modern világ, és az erre épülő társadalom már nem húzza sokáig.

Számos olyan eseményt szokta felhozni, melyek azt erősítik, hogy a világ hamarosan valóban véget érthet, vagy legalábbis komoly fordulóponthoz érkezhet.

Vérré váló folyók

Az utóbbi időkben egyre többször lehetett hallani, vérvörössé váló folyókról, tavakról, de olykor egyes helyeken az egész éjszakai égboltot bíborvörösre festette valami. Nemrégiben például egy Oroszországban található folyó vize színeződött el, igaz erre aztán később találtak ugyan magyarázatot, de a szimbolikát sokak szerint nem lehet elvitatni tőle.

2016-ban az ég El Salvador felett is vörössé vált, melyet az utca éjszakai fényei, és az alkonyat festett meg. Senki sem tudta, hogy pontosan mi okozta a jelenséget, melyet azóta is csak találgatnak.

Égi pusztítók

Sokan ide sorolják még a különféle égi jelenségeket is, és a meteoritok, üstökösök becsapódását is. Annak idején feltehetően Krisztus születésekor is egy éppen aláhulló meteorit mutathatta az utat a napkeleti bölcseknek.

Egyre több elméletik születik arról, hogy a sűrű meteorzáporok oka talán az lehet, hogy Földünket idővel egy pusztító meteorfelhő éri majd el, mely mindent kipusztíthat a bolygón.

Az utolsó pápa uralkodása

Létezik egy lista, melyet Malakiás-listaként emlegetnek. A listán szereplő pápák az emberi történelem folyamán a Földön uralkodó pápák neveit tartalmazzák, és egy-egy jellemzőt.

A Pápák próféciája című írásában Malakiás arról szól, hogy az utolsó ítéletig 112 pápa lesz. Márpedig a korábban lemondott XVI. Benedek a 111. pápa volt a sorban 1139 óta. A jelenlegi pedig az utolsó.

Antikrisztus

Az Antikrisztus eljövetelének mitikus története talán egyidős a Bibliával, és az emberiséggel. A Biblia ugyanis kimondja, hogy jönni fog majd egy olyan személy, akit először az emberek csodálni fognak, de idővel rá fognak jönni, hogy nem igaz szívű és hitű ember.

Ellenben a sátán maga, az Antikrisztus, aki leszületik a Földre. Sokak szerint ez az Antikrisztus szerencsére még nem jött el, mert ez lenne a végidők kezdetének utolsó állomása, mielőtt az apokalipszis elszabadulna a Földön. Mások úgy vélik, hogy ez az Antikrisztus maga Hitler volt, mert Hitler uralma óta kezdett el lezülleni a világ. Megint mások szerint a frissen megválasztott Donald Trump lesz az, aki elárulja és kiszipolyozza az emberiséget.

A mennyország harsonái

Évek óta egyre gyakoribb jelenség, hogy a világ számos pontján, különböző helyekről érkező hangokat hallanak, melyek a légkörben áramolva hosszú kilométerekről is hallhatóak. Ezek a hummogó morajlások nem meghatározható eredettel rendelkeznek.

Eddig még senki sem jött rá, honnan érkezhetnek, bár sokan a tengerek mélyén keresnék a titokzatos, harsonákra is hasonlító hang forrását. Nem kizárt, hogy ezek a hangok a mennyország vagy a végítélet harsonái lehetnek.

Ez mindent megmagyarázna azzal kapcsolatban, hogy miért nem sikerült eddig még rábukkanni a hangok eredetére.

A harmadik világháború

A harmadik világháború fenyegető veszélye nagyon is valós. Az elemzők és jövő kutatók szerint a harmadik, egyben utolsó nagy háború a Földön egy globális, egész világra kiterjedő vallási háború lesz a kereszténység és az iszlám között.

Jól látható, hogy az országok között, egyes helyeken olyan pattanásig feszült légkör uralkodik, mintha hidegháborús időszakot élnénk meg. Politológusok szerint nem kizárt, hogy éveken belül egy olyan nagyobb nézeteltérés alakulhat ki, mely egy háborúba torkollhat.

Ezek a jelek mind-mind árulkodó jelek, melyek ugyan önmagukban nem sokat jelentenének, de így, hogy egymás után sorra fordultak elő az elmúlt években, elültették az emberek fejében a gondolatot, hogy talán tényleg hamarosan eljön a végítélet napja.

vallás jézus isten világvége apokalipszis antikrisztus végidők összeesküvés globális kataklizma


Megtekintések száma: 82501

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet