6 megmagyarázhatatlan, paranormális ügy a rendőrség aktáiból

2016. július 20., szerda
Biztonsági kamera felvételén feltűnő szellemalak. A World Trade Center romjai között bolyongó lidérces lélekgyűjtő. Indiana államban egy démonok által megszállt kis ház tartotta rettegésben lakóit, és a helyszínre kiérkező hatóságok is szokatlan jelenségeket tapasztaltak a helyszíni szemle során. Don Deckert, a hírhedt rabot valami gonosz kerítette hatalmába. Cellájában folyt a falakról és a mennyezetről a víz, és gyakran látták, amint egész teste a levegőbe emelkedik. Az Enfieldben tapasztaltt szellem, vagy inkább poltergeist-járásnak pedig két londoni járőr is szemtanúja volt, melyet később írásbeli vallomással is megerősítettek. Paranormális ügyek a rendőrség aktáiból.

Rejtélyes figura a biztonsági kamera felvételén

Karl Romero rendőr egy feltűnően csendes szombat estét töltött szolgálat alatt az Espanolában található rendőrösön, amikor olyan váratlan fordulatot vett az éjszaka, melyre legvadabb rémálmaiban sem gondolt volna.

Az eset 2014-ben történt Új Mexikóban. A járőr semmi szokatlant nem tapasztalt az est folyamán, egészen addig, míg az egyik biztonsági kamera felvételén ki nem szúrt valamit.

Először meg volt róla győződve, hogy csak egy rovart lát, később azonban feltűnt neki, hogy az a fehéres valami sokkal inkább hasonlít egy szellemalakra, mint bogárra. Minél tovább nézte, annál kivehetőbb volt, még a lábait és kezeit is észrevette.

Ugyanakkor tudta, hogy rajta kívül senki sem volt a közelben. Ő volt az egyetlen élő ember a környéken. Másnap, bár vonakodva, de előadta történetét és a felvételt is megmutatta a feletteseinek, akik túlnyomó részt hittek neki.

Sőt, némelyik járőr megosztotta vele saját tapasztalatait is. Kiderült, hogy korábban más járőrök is észleltek kísérteties alakokat, semmiből előtűnő, majd eltűnő figurákat. A helyszínről azóta is sokan beszélik, hogy korábban megoldatlan gyilkosságok történtek ott.

Lélekgyűjtő

Frank Marra nyugdíjba vonult nyomozó, annak idején a Word Trade Center romjai között is kutakodott túlélők után, szintén tapasztalt már paranormális jelenségeket.

Egy későbbi interjúban elmesélte, hogy a helyszínen szokatlan furcsaságokat észlelt, mialatt az ikertornyok romjai között botorkált.

Állítólag nyögéseket, sikolyokat hallott a romok között, napokkal azután, hogy az utolsó túlélőt is megtalálták a helyszínen.

a-world-trade-center-romjai

Ráadásul nem egyszer számoltak be arról, hogy a hatalmas romok között el-elsuhantak olyan árnyalakok, melyek a levegőben lebegtek.

Az egyik ilyen alak egy vöröskeresztes csuklyás női alak volt. Erről az alakról már régóta keringtek korábban is mendemondák. A szóbeszédek szerint ez a rejtélyes alak minden nagyobb tömegszerencsétlenség és baleset körül feltűnt, mintha csak a halottak lelkét akarná begyűjteni.

lelkek-a-wtc-romjai-kozott halott lelkek szállnak fel a romok alól?

Ezért sokan rá is aggatták a lélekgyűjtő gúnynevet. A lélekgyűjtőt több független szemtanú is látta azok közül, akik a terrortámadást követően a romok között dolgoztak.

A Enfield-i poltergeist

Kétségtelenül talán az egyik leghíresebb esete a rendőrségnek az Enfieldben történt paranormális aktivitáshoz köthető. A Démonok között második részében az egyik jelenek hitelesen adja át, hogy mit is tapasztaltak a kiérkező rendőrök, amikor a kétségbeesett anya azt állította, hogy a szekrény magától megmozdult, és lánya lebegni kezdett a levegőben.

Jannet Hodgson – az egyik lány – ugyanis arra panaszkodott, hogy az éjszaka elmozdult többször is az ágy, amin aludt. Peggy ezzel persze nem foglalkozott, jelentéktelennek hitte a dolgot, így hamar el is felejtették. Azonban nem volt túl sok ideje a családnak a felejtésre, ugyanis a következő éjszaka még bizarrabb dolgok történtek a házban.

enfieldi-poltergeist

Miután Peggy lefektette a gyerekeket aludni, visszament szobájába. Néhány perccel később azonban hatalmas zajok, puffanások, és éles csikorgások rázták föl a ház kísérteties csendjét. Azonnal fölrohant lányai szobájába, ahol úgy tűnt, egy korábban földön heverő faláda adja ki a különös hangokat.

De nem is ez volt a legriasztóbb a dologban. A faláda fogta magát, és elmozdult a fal mellől, mintha csak valaki eltolta volna.

Mr. Nottingham tudta, hogy ide már nem elég a szomszédok segítsége, s az ő javaslatára kihívták a rendőrséget is a házhoz. Ők hamar ki is értek, s nem tétovázva, azonnal átfésülték a házat a különös zajok forrása után kutatva.

demonok-kozott-2-atok

A két rendőrnyomozó először még nem tapasztalt semmi szokatlant a kísértet járta házban, azonban rövid idő elteltével újabb paranormális jelenség ütötte fel fejét az épületben.

A nappaliban álló egyik fotel hirtelen – minden külső segítség, és behatás nélkül – másfél méternyit mozdult előre. Az eseménynek mindkét rendőrnyomozó szemtanúja volt.

Mindkettejük látta tehát saját szemeivel a semmitől elmozduló fotelt, Carolyn Heeps rendőrnő az eset után többször mesélt róla barátainak, ismerőseinek, s mindketten írásban tanúsították a látottakat.

Don Decker és a gonosz

1983-ban Don Decker épp nagyapja temetéséről hazaérkezvén megmosta kezeit a fürdőszobában álló csapnál, amikor hirtelen rosszul érezte magát, majd a padlóra zuhant. Percekkel később, mikor magához tért, lement a földszintre, ahol egy barátjának elmesélte a történteket, s azt, hogy

víziója volt egy öregemberről, akinek egy fekete varjú ült a vállán.

Nemsokkal ezután a falakból víz kezdett csepegni, mintha csak izzadtak volna a ház falai. Decker először a főbérlőt hívta ki, hogy elhárítsák a hibát, melyről azt feltételezték, hogy talán csőtörés.

dondecker

Mire kiderült, hogy nem csőtörés okozza a vizet, már szabályosan esőzött a víz  a mennyezetről. Senki sem tudta, hogy honnan jött a víz.

A két helyszínre hívott ember azt vette észre, hogy Decker levitálni kezd, és teljes transzban van. Ekkor annyira megijedtek, hogy azonnal hívták a rendőröket.

Állítólag ekkor Decker körbelebegett a helyiségben, és a falakon át közlekedve a ház többi részébe. Egy bizonyos John Beujan és Richard Wolbert járőr páros érkezett a helyszínre.

Mindketten látták, amint Decker paranormális dolgokat műve a lakásban, és lebeg a levegőben, és egy aranykereszt rajzolódik ki a bőrén.

don-decker

Később Deckert fogdába zárták, mert nagyon agresszív volt azon az éjszakán. Állítólag a celláját senki nem merte megközelíteni, mert a férfi képes volt átlebegni a falakon és a rácsokon is, ha akart. Még ördögűző papot is hívtak hozzá, azonban a pap mikor meglátta, hogy mi zajlik odabenn, idő előtt elmenekült onnan.

Az egész rendőrség meg volt róla győződve, hogy Don Deckert megszállta a gonosz, és azért képes ilyen ijesztő és paranormális dolgok produkálására.

Az indianai démoni ház

2014-ben Indianában egy démoni ház borzolta a helyiek és a sajtó idegeit. Egy rendőrkapitány egy olyan történettel állt elő, melyről eskü alatt azt vallotta, hogy megtörtént, és tanúja is volt az egésznek.

Latoya Ammons anya azt állította, hogy három fiát megszállta valami nem evilági lény. 

Minden akkor kezdődött, amikor egy új, takaros kis házba költöztek Indiana államban. A gyerekek egyre agresszívebbek lettek, képesek voltak eltűnni, majd újra felbukkanni, és a levegőbe emelkedni.

Az asszony egy alkalommal szemtanúja volt annak, hogy egyik fia felsétált a falon  át a mennyezetre, majd ott leült, és később lejött onnan.

demoni-haz-indianaban

Meg volt róla győződve, hogy valami gonosz kerítette őket hatalmába, ezért a hatósághoz fordult. A kiérkező rendőrök között volt az a kapitány, aki később 2014-ben kiszivárogtatta az ügyet. Elmondása szerint a fent látható kép is ott készült, melyen az ablakban látható egy démoni lény.

A vizsgálatok és helyszíni szemle során a semmiből előtűnő, majd vartalanul eltűnő ujjlenyomatokról számoltak be kollégái.

Később még médiumokat is kihívtak, valamint egy papot a házhoz, hátha meg tudják tisztítani a helyet a démoni erőktől. Az egyik médium elmondása szerint a házat nagyon gonosz erők uralták, és legalább 200 démon jelenlétét érzékelte a falak között.

Később a házból a család elköltözött, majd 2016 januárjában az épületet porig rombolta az új tulajdonosa.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek eltitkolt tények


Megtekintések száma: 30465

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet