6 régészeti lelet, ami ősi idegenek látogatásából árulkodik!

2018. március 6., kedd
Ezeket a mainstream régészet sem tudja magyarázni.

Rengeteg olyan régészeti lelet ltéezika anygvilágban, melyeket nem az ősi isteneknek emeltek az emberek, hanem olyan dolgokat ábrázolnak, melyek sokkal inkább egy másik faj asztronautáira hasonlítanak.

Régészeti leletek, melyek az emberiség sötét múltját próbálják elénk tárni.

És melyeket a mainstream régészet sem tud kellőképpen megmagyarázni, így gyakran nem létezőnek titulálják a nagyon is létező leleteket...

A Földünk tele van nagyon konkrét tárgyi bizonyítékokkal azt illetően, hogy a bolygó egykor idegen látogatóknak adott otthont.

Egyes vélekedések szerint -  és a paleoasztronautika hívei szerint is - valójában ők voltak az emberiség teremtői, akik a létrehozásunkat követő néhány száz millió évben jelen voltak, és végig kísérték fejlődésünket.

Ahol kellett, ott beleavatkoztak az evolúcióba, ahol pedig szükség volt rá, ott ősi technológiai tudással látták el az egyes civilizációkat.

Végül, mikor már úgy látták, hogy fajunk boldogulni fog, elhagyták a Földet és a Naprendszert, tovább állva a távoli kozmoszba.

Talán egy napon még visszatérnek, és bebizonyítják létezésüket. Addig is az utánuk hátramaradt leletek árulkodnak róluk...

Az amerikai maja kultúrák faragásain és a mezopotámiai faragásokon is vannak közös pontok. Mégpedig egy kézben hordozható szerkezet. Olyan, mintha valami kosárról lenne szó, de sokak szerint ez egyfajta szerkezet leletet. Az ősi istenek "életcsináló" szerkezete.

A Guatelalában található egyik templom oszlopán érdekes faragás volt látható, amin a régészek is megrökönyödtek. Úgy néz ki, mint egy tüzet okádó szkafanderes alak.

Egy Új-Mexikóban talált apró kőtáblán egy ufóra, vagyis egész pontosan humanoid kis szürkére emlékeztető alakzat tűnt fel. Egyértelműen nem ember, de akkor mi?

Az egyiptomi kultúra szintén összeköttetésben lehetett a többi ősi civilizációval, mivel szintén rendelkeznek olyan hieroglifákkal és egyéb faragásokkal, amik égből érkező fényeket, objektumokat ábrázolnak.

Sőt, Indiában, Kínában, de a világ számos pontján találtak már olyan apró faragott szobrokat, amik szintén asztronautákra emlékeztetik az embert első ránézésre. 

Mindez a véletlen műve lenne?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegenek ősi idegenek tiltott régészet


Megtekintések száma: 73670

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet