6 titokzatos Holdfotó: ezeket magyarázza meg a NASA! Végig elhallgatták előlünk!

2022. január 20., csütörtök
A NASA nem véletlenül nem ment vissza soha többé szomszédunkra, ahogy elnézzük a képeket…

A NASA által rengeteg olyan űrbéli és felszíni fotó készült a Holdról, melyeken felfedezhetők kisebb-nagyobb furcsaságok.

Azonban az itt látható fotókat nagyon sokáig ők maguk is tagadták és megpróbálták eltüntetni, ugyanis ékes bizonyítékként szolgálnak a földönkívüliek létezésére.

Talán nem véletlen, hogy a NASA annyiban hagyta annak idején a Hold missziókat?

Az első, 1972-ből származó felvételen egy hatalmas elektromos impulzus látható, ami egyértelműen a felszínről, vagy a felszín alól indult meg. 

Természetesen a NASA a kép megjelenését követően azonnal magyarázkodni kezdett, és azt mondták, hogy nem utal jel rá, hogy földönkívüli eredete lenne ezeknek az impulzusoknak.

Annak ellenére sem, hogy a természetben ez csak élő bolygók esetében fordulhatna elő, a Holdnak ráadásul légköre sincs.

Amikor a Google elindította a Google Earth sikeres után a Google Moon szolgáltatását, akkor a felszíni képek egyikén felfedeztek egy óriási alakot. Az alak egyértelműen egy humanoidé volt, mely még árnyékot is vetett a Hold porára.

A NASA természetesen itt is próbálta menteni a menthetőt és azt állították, hogy csak kamera hiba. Amikor kiderült, hogy nem lehet kamera hiba, akkor pedig azt mondták, hogy csak a sziklák és árnyékok különös játéka hat úgy, hogy egy emberi alakot lássunk...

A harmadik kép egy óriási lyukat ábrázol a Holdon, vagy valamiféle kaput, mely sokak szerit azt az elméletet támaszthatja alá, hogy a Hold valójában nem is egy égitest, hanem egy mesterséges csillagközi bárka.

Ezt az elméletet sokan arra alapozzák, hogy a különféle vizsgálatok szerint a Hold belseje üreges, és nincs magja. Ezt több független szakértő is megerősítette, de nem találtak rá magyarázatot. Az Apollo-8 misszió során rögzítették a hatalmas, háromszög alakú anomáliát, melyre azóta sincs magyarázat...

A Szovjet Holdmisszió idegen technológiát tár fel ezen a képen - állítják sokan. És ami azt illeti, valami valóban felsejlik a háttérben, amiről nem lehet tudni pontosan, hogy micsoda.

Elsőre talán egy sziklának tűnik, amin furcsán vetülnek a fények, ahogyan a NASA állítja, de ha jobban megnézzük, hamar rájövünk, hogy ez bizonyosan egy mesterséges objektum, talán valamiféle szerkezet. Az oroszok sokáig hallgattak erről a felvételről, mielőtt nyilvánosságra hozták.

A világ alaposan rácsodálkozott, és hatalmas port kavart az a felvétel, amin a Hold felszíne látható az űr kabinból, az Apollo-16 küldetése során, miközben egy korong alakú tárgy repül el felette.

A 16 mm-es 50 képkockából álló felvétel minden szakértő szerint hiteles. A NASA azzal védekezett, hogy szerintük az Apollo-16 ablakának üvegén tükröződhetett vissza valami, azonban a későbbi vizsgálatok ezt kizárták...

A NASA 2008-ban egyfajta kamikaze, azaz öngyilkos küldetésbe hajszolta az LCROSS nevű szerkezetét. Egy 2,2 kilo tonnás robbanás keretében csapódott be a hold porába, rengeteg információt kinyerve a felszín mélyéről.

Azonban az egyik ilyen, ehhez fűződő sajtótájékoztatón egy komplexum alakzat volt kivehető, a Holdfelszínről készült fotókon, amin a NASA egyik elemzője könyökölt. Sokak szerint valójában egy irányított robbantásról volt szó, melynek során a NASA egy földönkívüli - vagy emberi - bázis bizonyítékát próbálta megsemmisíteni.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 69468

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet