60 napon belül óriási bejelentés várható az ufókkal kapcsolatban!

2017. március 9., csütörtök
Ezt állítja az év ufó kutatója címet elnyerő férfi.

A tavalyi év legjobb ufó kutatójának kikiáltott férfi elképesztő dolgot állít. Mégpedig azt, hogy belső források alapján 60 napon belül óriási bejelentés várható a sajtó részéről az idegenekkel kapcsolatosan.

Nemrégiben a Nemzetközi ufó Kongresszuson kapott szót, ahol elmondta, hogy több olyan információ birtokában van, melyek egyértelműen azt sugallják, hogy közel vagyunk egy mérföldkőhöz az ufó kutatás történelmében.

A birtokába jutottak ugyanis nagyon érdekes dokumentumok egy rejtélyes projekttel kapcsolatban, melyről egyelőre nem árult el részleteket.

Hillary Clinton egyik kampánymenedzserének levelei között - melyek az internetre is kikerültek azóta - ugyanis olyan dolgokra utalnak, melyek a Wikileaksen is kiszivárogtak, és megerősítést nyertek.

Az emailek arról árulkodnak, hogy több nagyhatalmú felsővezetővel beszélt az Amerikai Védelmi Minisztériumban érdekes dolgokról.

Szó volt az 51-es körzetről, és az idegenek a légkörünkben való állandósult jelenlétéről is.

Egy híres énekes, a Blink 182 frontembere azt állítja, hogy az idő 60 napon belül igazolni fogja majd az állításait.

Annyit elárulnak ezek az emailek, és az azokhoz fűződő akták átvizsgálása - melyhez a férfi kapcsolatai lévén fért hozzá, legalábbis egy részükhöz, hogy két hónapon belül nagy bejelentés várható.

Senki sem tudja, hogy pontosan mit lehet ezalatt érteni.

Sokan azt várják, és arra gyanakodnak, hogy talán elérkezik a pillanat, és végre be fogják jelenteni a földönkívüliek jelenlétét, és létét itt a Földön.

Mások szerint a Dulce földönkívüliekkel foglalkozó bázis létét fogják bejelenteni, vagy azt, hogy valami az emberiséghez, és semmilyen más fajhoz nem köthető civilizáció maradványait találhatták meg az Antarktiszon.

Ha valóban megtörténik a nagy bejelentés, akkor minden bizonnyal az egész világon tudni fognak majd róla.

ufó ufók idegen idegenek eltitkolt tények összeeesküvés


Megtekintések száma: 35283

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet