65 millió éves piramist találtak: az egész emberi múltat megváltoztató régészeti felfedezés

2019. november 12., kedd
A piramis belsejében egy koronát viselő múmiát is találtak.

Egy 65 millió éves piramis maradványaira bukkantak.

De ez még mind semmi ahhoz képest, amit a piramis belsejében megtaláltak: egy szintén több millió éves lény maradványa, egy előző korszakból.

Az nem ember múmián egy korona is volt, letűnt királyságok uralkodója lehetett.

Sem a piramis végső eredetét, sem a benne talált lény származását nem sikerült soha megfejteni, ezért is nem verték nagy dobra az egészet...

De nagy valószínűsége van annak, hogy egy dinoszaurusz múmiája, melyre valaki vagy valakik az idők során, vagy az eltemetéskor koronát helyeztek.

Mivel magyarázat, sőt, kapcsolatok nélküli civilizáció bizonyítékáról volt szó, melyet sehogy sem lehetett beilleszteni az emberi idővonalba, így elhallgatták.

A piramist még 1999-ben fedezte fel egy professzor, és ő maga is megdöbbent dínók korából származó piramis maradványain.

Maga a piramis az egyiptomi piramisok jellemvonásait viselte magán, azzal a különbséggel, hogy az idők során a föld felszíne alá került.

Nem valószínű, hogy eleve így épült... és ez a valaha volt legkorábbi építmény a Földön, amit egyesek az előző emberiséggel hoznak kapcsolatba, mely a Földön élt, kipusztulásuk előtt pedig piramisokat és egyéb építményeket emeltek, melyek közül mára alig maradt fenn valami.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

rejtélyek piramis


Megtekintések száma: 44858

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet