7 fotó a Mars felszínéről, mely egy idegen civilizáció létezéséről árulkodik

2016. szeptember 11., vasárnap
A Mars felszínéből kiálló csonk, ősi japán alkotásokra emlékeztető mesterséges struktúrák, asszír isteneket ábrázoló maradványok, biológiailag aktív erdők. A Mars felszínről készült zavarba ejtő felvételek nyomában.

A Curiosity Mars járó által 2013-ben készített felvételen jól látszik, hogy valamiféle fémesen csillogó tárgy csonkja bújik elő a föld alól Sokáig nem született rá magyarázat, a NASA eleinte semmit sem nyilatkozott az ügyben, majd mikor már kezdett forró lenni a talaj, és a média egyre érdeklődőbb volt, kiadtak egy közleményt.

Ebben a közleményben az állt, hogy a rejtélyes fémes objektum valószínűleg egy meteorit. A teória bár logikusnak tűnt, az űrügynökség nem rendelkezett semmiféle bizonyítékkal, mely ezt alátámasztja. A Mars járót nem küldték oda, pedig egy ilyen becsapódott meteorit rendkívül értékes lett volna a tudomány számára.

Szintén furcsa a tárgy szokatlan alakja. Sokan éppen ezért arra gyanakszanak, hogy a képen látható objektum valójában valamiféle idegen űrhajó, vagy szerkezet darabja lehet.

A fenti képen egy ősi istenség ábrázolására kísértetiesen hasonló szikladarabot láthatunk. Az arra jutottak, hogy csak a fény-árnyék játéka kelti azt az illúziót, mintha egy arcot látnánk a sziklába, később pedig a mélység élességgel magyarázkodtak.

A Neo-asszír isteni leszármazottról készült szobor faragvány nagyon sok hasonlóságot mutat a Marson látott sziklával.

Rengetegen vannak azok, akik nem hisznek a NASA-nak, és úgy gondolják, hogy valójában egy ősi idegenek által emelt szobor maradványai láthatóak a felvételen. Ha pedig ez így van, akkor tagadhatatlan a kapcsolat a két lelet között, vagyis a Földi civilizációk talán a Marsról származhatnak.

A Marsi erdőkről már régóta keringenek szóbeszédek a közvéleményben, médiában. A fenti felvételt a Mars észak pólusa közelében készítette egy műhold.

Sokak szerint az látható a képen, ami, vagyis a felvétel valóban erdőket alkotó fákat ábrázol. A NASA sokáig nem tudott ezekkel a képekkel elszámolni, ahogyan ma sem. Bár koholtak magyarázatot térhatásúnak látszó homokdűnékre, melyek sarkainál a homok sötétebb és árnyékot is vet, azonban több mérnök is biológus is megvizsgálta a képeket, és arra jutottak, hogy sokkal valószínűbb, hogy ténylegesen fák láthatóak a műhold képen.

Az élet a már úgy tudjuk, még akár napjainkban is lehetséges a Vörös bolygón. Az Északi-pólus mentén feltehetőleg azért alakulhattak ki erdőségek, mert a sarkoknál időszakosan megolvad a víz, illetve rengeteg olvadt víz lehet a felszín alatt, amiből táplálkoznak ezeknek a fáknak a gyökerei.

A Marsi felszíni struktúrák egy része, mint a piramisok, egyes arcok rendkívül hasonlítanak az egyiptomiak által emelt műemlékekre, épületekre. Azonban más, a Földön található civilizáció által emelt struktúrával is megegyeznek egyes felszíni formák.

Ilyen az egyik háromszögből és egy körből álló, szemmel láthatóan mesterséges dolog is, mely a Japánban található Kofun területén emelt ősi struktúrára emlékeztet. Mindez a véletlen műve lenne?

Egy láthatóan mesterségesen, nagy precizitással megmunkált fa, vagy kőtömb látható az egyik Mars járó által készített felszíni felvételen. A kép alján jól látható maga a Mars járó is, legalábbis egy részlet belőle.

A képen látható dologra mai napig nincs magyarázat. Egyesek szerint egy szokatlanul szabályos szikla, míg mások úgy vélik, hogy egyértelműen mesterséges az eredete. Egy biztos: a természet aligha dolgozik derékszögekkel, és jól elkülöníthető élekkel…

Ez szintén egy Mars járó által készített felvétel a felszín közvetlen közeléről. Jól látható, hogy a szerkezet robotkeze közelében a talaj sokat sejtetően el van színeződve. Egyértelműen nem árnyék, hisz az árnyékok a képen koromfeketék, és ellentétes irányban futnak.

De akkor mi lehet? Sokan vélekednek úgy erről a képről, hogy olvadt marsi jég, látható rajta, mely vízzé vált a magasabb kedvező hőmérséklet és a napsugárzás hatására.

Az egyik legvitatottabb kép egy Marsi élőlényt ábrázol. A képen látható valami szemmel láthatóan egy felismerhető arccal rendelkezik, vagyis nem csak egy felszíni formáció, melyet félrenéztek az emberek.

A lény a kő takarásában bújik meg. Feltételezhetően valamiféle földalatti létformáról van szó, mely nem merészkedik ki a gyilkos UV sugárzás által fölmelegített homokos sziklás felszínre.

Már egy ideje úgy sejtik a tudósok, hogy a Mars felszíne alatti barlangokba komolyabb, összetettebb élet lehetősége is fennállhat.

ufó ufók idegen diegenek földönkívüliek mars marskutatás nasa


Megtekintések száma: 107887

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet