7 jel, hogy a te életedben is jelen van a szinkronicitás, és érdemes odafigyelned rá!

2017. július 1., szombat
A szinkronicitás szó az események látszólag véletlenszerű, ám meghökkentő eseménysort jelent, amikor döbbenten állsz, és azt mormolod, hogy nem, ez már nem lehet véletlen, és alig hiszed el, hogy ilyen egybeesések egyáltalán lehetségesek.

A szinkronicitást általában a saját életünkkel kapcsolatban veszsük észre, és értelmezzük. A szinkronicitásnak komoly jelentése lehet, és hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a véletlenek valójában nem is léteznek.

És ezzel talán nem is tévednénk akkorát…

Rengeteg módon lehet észlelni ezt a bizonyos jelenséget, melyet ma a tudomány szinkronicitásnak hív. Általában nagyon különös, véletlenszerűséggel aligha magyarázható életesemények tartoznak ide.

Egy kicsit olyan, mint az a helyzet, amikor valakire erősen gondolunk, egy olyan személyre, akivel több éve nem találkoztunk. Később megcsörrent a telefon, és ő van a vonalban. Ma még nem tud magyarázattal szolgálni a szinkronicitásra, így a jelenség oka, összefüggései egyelőre homályosak

Vannak viszont olyan apró jelek, melyek utalhatnak arra, hogy az életünkben is jelen van.

Párhuzamos történet

Az egyik leggyakoribb észlelés az, amikor például egy televíziós műsort, vagy filmet nézünk, és hirtelen azt kezdjük érezni, hogy a látottak szinkronban vannak a saját életünkkel. Mintha a rendező egy az egyben a mi helyzetünket filmesítette volna meg.

Párhuzamot vonunk a tévében látottak és a saját életünk között. Ez lehet ugyan véletlen, de néha kísértetiesek az egyezőségek, ilyenkor felmerül bennünk, hogy talán az univerzum próbál ily módon üzenni nekünk, hogy változtassunk az életünkön.

Váratlan megoldás

Néha az is előfordul, hogy valami olyan dologba botlunk, mely megoldja egy olyan problémánkat, melyről talán addig nem is tudatosult, hogy jelen van az életünkben.

Például megjelenik egy rég nem látott barát, majd néhány napra rá óriási tragédia ér minket, és azon kezdünk el morfondírozni, hogy milyen jó, hogy ez a barát felbukkant a semmiből, és vigasztal minket.

Ilyenkor is úgy gondolja az ember, hogy ez az eseménysor nem lehetett véletlen, mindennek oka és célja volt, ráadásul az univerzum egyfajta üzenete lehet.

Hirtelen felbukkanó ismerős

A hirtelen felbukkanó ismerős esete a leggyakoribb, amit észlelhetünk a szinkronicitásból a saját életünkben is.

Gyakorlatilag az történik ilyenkor, hogy valakire erősen gondolunk, egy olyan személyre, akivel régóta nem találkoztunk. Hogy mi lehet vele, hol lehet, mit csinálhat. Ez a valaki aztán a következő pillanatban felhív minket telefonon.

Az univerzum adja meg a választ

Előfordul, hogy olyan falba vagy problémába ütközöl, amit nem tudsz egyedül megoldani. Ilyenkor napokig, hetekig, akár hónapokig rágódsz rajta, de szinte minden esetben megtörténik az, hogy a megoldás nem várt helyről érkezik, látszólag véletlenszerűen.

Például elkapsz egy beszélgetést a vonaton, ahol olyan dolgok hangzanak el, melyek megoldást nyújtanak a te problémáidra is. Mintha csak az univerzum üzente volna meg neked a segítséget.

Személyek, akik segítenek

Néha az az érzés is elfoghat minket, hogy egyes személyeket azért küldött a sors az életünkbe, hogy az adott problémát segítsenek leküzdeni, vagy segítségünkre legyenek túljutni egy adott időszakon.

Ez lehet egy életünkkel kapcsolatos kihívás. vagy egy tragédiát követő időszak, amikor felbukkan valaki, aki hozzánk nagyon közel állt korábban.

Megerősítő üzenetek

Szintén a nagyon nehéz, lelkileg vagy fizikailag egyaránt megterhelő időszakokban jellemző, hogy az univerzum a szeretteinken, ismerőseinken keresztül küld nekünk megerősítést.

Például a gyerekünk sokkal odaadóbb lesz gyakrabban hangzik el a Szeretlek szó, vagy ismerőseink mutatnak felénk sokkal nagyobb törődést. Ezek mind-mind megerősítésként érkeznek az életünkbe.

Tökéletes időzítés

A tökéletes időzítést valószínűleg szintén mindenki tapasztalta már az életében. Amikor valamit pont jókor, jó helyen tett meg, és ha egy kicsit másképpen lett volna a történet, már nem is jártál volna sikerrel.

A tökéletes időzítések sohasem a véletlen művei, ezt tudnod kell. Olyan nincs, hogy valami pont véletlenül sikerül tökéletesen. Ebben a te munkád, és az univerzum is jelen van.

ezotéria spirituális szinkronicitás véletlenek


Megtekintések száma: 440957

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet