7 képrejtvény, ami alaposan megtornáztatja a szemed

2017. február 14., kedd
Megtalálod ezeken a képeken azt, amit meg kell?

A képrejtvényeket megfejteni jó. Nem csak azért, mert ezekkel okosodik az ember, hanem azért is, mert kellőképpen megtornáztatja a szemünket.

Tudtad azonban, hogy sokszor az agyunk az, ami nem engedi láttatni a dolgokat? Néha azért siklunk el egyes képek részletei felett, mert az agyunk kipótolja a látottakat.

Az agy ezt azért csinálja, hogy a látás mint olyan, ne legyen túlzottan megterhelő a szemünk számára.

Összeválogattunk néhány nagyon ütős képrejtvényt, mely alaposan igénybe fogja venni a szemedet és az eszedet!

Kezdjünk bemelegítésnek valami egyszerűbbel. Keresd meg a képen a pandamacik között az egyetlen kutyát.Elsőre talán nem fogod azonnal megtalálni, de amint meglesz, csapkodni fogod a fejed, hogy mennyire könnyű volt.

A következő képen a T betű megkeresése okozhat gondot, és kellően jó szem, és egy kis kitartás kell hozzá, hogy rálelj.

Mikor már azt kezded hinni, hogy valójában nincs is T betű a képen, akkor rábukkansz majd, és megint csak azt gondolod, hogy ez nem is volt bonyolult.

Ugyanilyen kemény feladat az, hogy megtaláld a C betűt a sok O között. Szinte belezavarodik a szem, és elvész a sok O sűrűjében.

Azonban valahol eme rengetegben valóban ott lapul az a bizonyos C, csak meg kell találni.

Gyerekkorodban bizonyára te is eltöltöttél már órákat azzal, hogy a réten, vagy a játszótéren négylevelű lóherék után kutattál.

Ezt most újra átélheted, ugyanis ezen a képen rajta van egy négylevelű lóhere. Viszont alaposan el van dugva előled...

A hóemberek között megbújó panda esete is nehéz, és mire előbányásszuk őt képzeletben a hóember tömegből, már elkezd fájni a szemünk.

Egy biztos: rengetegen vannak, de valaki nagyon nem illik a sorba. megtalálod, hogy ki az?

Az egyik legnehezebb kép szintén egy panda megtalálására hív. Előre szólunk, hogy ez nem átverés, ezen a képen valóban rajta van egy panda, de nem lesz könnyű megtalálnod.

A panda ugyanis nagyon el van dugva, és a fotó minősége sem éppen a legjobb arra a célra, hogy bármit megtaláljon rajta az ember.

Ezek között a baglyok között pedig egy macska van elbújva, talán azért, hogy megegyen egyet közülük, vagy talán azért, mert szeretne végleg beilleszkedni... Ki tudja.

Egy biztos: a gazdája keresi őt, és neked kell megtalálnod, hová bújt!

Sikerült egy kicsit megtornáztatnunk az agyad? Ha igen, érezni fogod, hogy bár még álmos vagy, elkezdtek az agytekervényeid gyorsabban forogni, és sokkal élénkebb is leszel néhány percen belül.

érdekes érdekesség optikai illúzió


Megtekintések száma: 27086

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet