7 megdöbbentő titok a Rockefeller-dinasztiáról amitől kinyílik a bicska a zsebedben

2023. március 14., kedd




Így lett a világ leggazdagabb embere egy gyermekmunkásból! A döbbenetes Rockefeller hagyaték.

A világhatalmi elit részét nem csak a Rothschild család tagjai képviselik, hanem a Rockefellerek, akik a történelem folyamán legalább annyira szívósnak és kitartónak mutatkoztak, mint ők.

A világ legidősebb milliárdosa, David Rockefeller nemrég, 101 évesen hunyt el, akit sokan a háttérhatalom egyik vezéralakjának tartottak. De vajon honnan indultak ők, és hogyan lettek azok, amik?

Gyermekmunkásként kezdte

Kevesen tudták, de az első Rockefeller, John D. Rockefeller, aki 1839-ben született, már 7 évesen üzletelt, igazi gyermekmunkás volt.

4 éves korától kezdve egy farmon élt, hév évesen már pulykákat adott el, amolyan zsebpénz kiegészítésként. Már itt megüthette a kapitalizmus szele a családot.

Az első Rockefeller múmia

John Rockefellerre valamiféle rejtélyes gyomorbaj tört a 20-as évei elején. Ennek következtében egyre soványabb lett, és alig ehetett valamit. Nagyon hosszú ideig csak aludt tejen és kétszersültön élhetett.

Emiatt arca beesett, tele lett ráncokkal, és úgy nézett ki, mint aki legalább 30-40 évet öregedett. Sokan csak múmiaként csúfolták akkoriban.

Nagy adakozó volt

Kevesen tudják, és sokan ki sem néznék a Rockefeller-dinasztiából, de John, az alapító nagyon szeretett adományozni, és gyakran meg is tette, ezzel az egyik legbőkezűbb adományozóvá válva korának.

Ő alapította a chicagói egyetemet, a mai Rockefeller Egyetemet New Yorkban, ahol létrehozta a Rockefeller Orvosi Kutatóintézetet, mely 23 Nobel-díjas tudós kutatásainak adott otthont. Anyagi támogatásai hozzásegítették az egészségügyet a horogféreg-fertőzés legyőzéséhez is és forradalmasította az amerikai orvosképzést.

Gyorsan bekebelezte Amerikát

A Rockefeller-dinasztia hamar bekebelezte Amerikát is, a Rothschildekkel egyetemben. John Rockefellernek 5 gyermeke született, és egytelen fiúgyermeke, John D. Rockefeller vitte tovább a dinasztia örökségét.

Unokája Nelson New York állam republikánus kormányzója volt és az USA alelnöke. Ő választotta ki az USA két külügyminiszterét (Dean Ruskot, és a legendás Kissingert). Winthrop nevű unokája Arkansas állam republikánus kormányzója volt. Világhatalmi befolyásuk tehát szép lassan kiteljesedett.

Kannibálok áldozata

A későbbi generáció tagja volt Nelson Rockefeller, neki lett egy későbbi fia, Michael, akit azonban nem érdekelt a pénz, hanem furcsa mód a művészet felé vette az irányt. A Harvardot elvégezve alig 23 évesen elindult dokumentumfilmet forgatni Új-Guineába.

Azonban senki sem gondolta, de a nagyszerűnek és érdekesnek ígérkező kaland végül tragédiával végződött, mert 1961-ben felborult a katamaránjuk, és Michael eltűnt. Később az a verzió látott napvilágot, miszerint valószínűleg a fiatalembert azért nem találták soha meg, mert a kannibál életet élő aszmat törzsek megkínozták és megették.

Luciferánus rend, sátánista szertartások

A Rockefellerek, akárcsak a Rothschildok, luciferánus rend szerint élték életüket, és rendkívül hűek voltak ehhez. Rengeteg spirituális szeánszon vettek részt a tagok, és az egész dinasztia, generációról generációra.

Az intézmény célja az „emberi elme képzése olyan spirituális alapelvek és értékek felismerésére és gyakorlására, amelyekre egy stabil és független világtársadalmat lehet építeni”. Vagyis "lefordítva" szabadkőműves, New Age-es, luciferiánusi elemeken alapuló társaság.

David Rockefelleren végezték el a legtöbb szívátültetést

A 101 évesen elhunyt világbankár halálhíre az elmúlt hónapokban megrázta a világot. Ő volt az az ember, aki a rekordot tartott, ugyanis ő esett át eddig a lenagyobb számú szívátültetésen.

A Rockefellerek mindig törekedtek rá, hogy mindent meg tudjanak venni, de a halált ők sem tudták soha kijátszani.

OSZD MEG másokkal is!

háttérhatalom világhatalmi elit szupergazdagok rockefellerek


Megtekintések száma: 430137





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet