7 megdönthetetlen bizonyíték az időutazásra, amiről alig beszélnek

2022. január 3., hétfő
7 megdöbbentő, egyben megmagyarázhatatlan dolog, amire nincs más magyarázat, mint az, hogy létezik időutazás…

Az időutazás mindig is az emberiség egyik nagy álma volt. Annál is inkább, mert, ha valóban képesek vagyunk visszautazni a múltba, akkor meg is változtathatjuk a jövőt. De vajon létezik időutazás?

Ha ugyanis lenne, és felfedeznék valamikor a múltban, már látnunk kellett volna a jelenben erre utaló nyomokat - vetik fel sokan.

Nos, sokak szerint ezek a jelek, bizonyítékok ott vannak az orrunk előtt. Csak nem látjuk a fától az erdőt...

1. Svájci óra

A mai napig egy időtlen rejtély, hogyan került egy svájci órára kísértetiesen hasonlító gyűrű egy több ezer éven át lezárt Ming-dinasztiához tartozó sírba.

Pedig a megtalált lelet valóban egy az egyben olyan, mint a fent említett óra fajta. A furcsa fémtárgy elmondások szerint egy kis aranygyűrű volt, egy óra előlapjával az elején, ami mintegy 2 milliméter vastag. Az apró mutatók az órán a 10:06 időt mutatták. A legbizarrabb dolog, hogy a pöttöm óra hátulján a "Swiss", vagyis svájci volt ráírva angol nyelven.

Sokak szerint az óra egyértelműen egy időutazás bizonyítéka lehet.

2. Ismeretlen múmia Adidas cipőkben

Sokan úgy hiszik egy 1500 éves múmiáról, hogy időutazó lehetett. Amikor ugyanis feltárták, akkor olyan dolgot találtak rajta, mely zavarba ejtette a szakembereket.

A lábbelije ugyanis emlékeztet - nem is kicsit - napjaink egyik népszerű cipőmárkájára. A múmiát eredetileg Mongóliában találták, és a cipő néhai gazdája 30-40 éves lehetett, amikor meghalt.

A lábbeli valóban nagyon hasonlít az Adidasra, kérdés, hogy ez véletlen-e, vagy sem. Sokak szerint ugyanis időutazással állhatunk szemben.

3. A Philadelphia kísérlet

Ez a valaha volt egyik legjobban dokumentált titkos kísérlet annak ellenére, hogy valóban szigorúan titkos volt. Nem csak számtalan dokumentum áll rendelkezésre arról, hogy mi történt, de rengeteg szemtanúk, és tudós mesélt később arról, hogyan sikerült átküldeni egy időalagúton az SS. Eldridge-t és annak teljes legénységét.

Eredetileg egy álcázó rendszert teszteltek, ami hihetetlen dolgokra volt képes, és a kísérlet során az egész hajó eltűnt. Amikor újra előkerült, a legénység egy része eltűnt, egy másik részét pedig a hajótestbe beleolvadva találták meg, de még élve.

A beszámolók szerint a hajó időutazáson esett át, és olyan tapasztalatokkal tértek vissza a hajóról, hogy a felsővezetés jobbnak látta, ha soha többé nem ismétlik meg a kísérletet.

4. 513-as járat

Létezik egy legenda, mely valóságnak bizonyult, mivel nem csak újságcikk maradt fenn az eseményről, hanem mind a mai napig élnek olyan emberek, akik tisztán emlékeznek a történtekre, és arra, hogy valóban megtörtént minden.

A híres Santiagoból induló 513-as járat közel 35 éven át volt a levegőben Eredetileg 1954 szeptember 4-én szállt fel, 92 emberrel a fedélzetén, de a Bermuda-háromszög felett megszakadt vele a rádiós összeköttetés. 

A gép, és utasai, valamint a pilóták soha többé nem jelentkeztek. Eltelt 35 év, aztán váratlanul, mindenkit megdöbbentve előkerült az 513-as járat. A brazil repülőtér felett körözött, majd néhány kör megtétele után leszállt.

Amikor felnyitották a gépet, a belsejében 92 emberi csontvázra és összeaszott testre bukkantak. Mintha hirtelen 35 évnél is többet öregedtek volna... Ekkor merült fel több paranormális kutatóban is akik a gépet és annak történetét kutatták, hogy az 513-as járat egyfajta időhurokba, időalagútba keveredhetett.

5. Repülőút a jövőbe

1935-ben Sir Victor Goddard légi marsall elképesztő megtapasztaláson esett át, amit aligha hittek el neki, mégis megtörtént. Épp Edinburgh felé repült, amikor elhatározta, hogy egy elhagyatott repülőtér felé veszi az irányt, mely Dremnél volt, Edinburgh közelében.

Ahogyan megpillantotta a repülőteret, annak betört, koszos ablakait, és rumlis kifutópályáját, melyet egy részen már benőtt a gaz, hirtelen viharba keveredett. Ekkor megfordult a géppel, hogy visszainduljon. Legnagyobb döbbenetére mér mindig a Drem repülőtér volt előtte, de már verőfényes napsütésben.

Minden új volt a repülőtéren. A hangárok szinte csillogtak, a kifutópályákon pedig sárga színű modern gépek sorakoztak. Visszatérve az időutazásból, elmesélve történetét senki sem hitt neki.

Egészen addig, míg a légierő 1939-ben sárgára nem kezdte festeni a gépeket, és a Drem repülőteret újra meg nem nyitották...

6. A Montauk projekt

A Montauk projekt mai napig úgy él sokak szemében és tudatában, hogy az első és végső bizonyíték, egy kísérlet a hipertérben való időutazásra.

Két testvér, Duncan és Edward Cameron, kísérletét egykor Szivárvány Projekt néven ismerték, majd átkeresztelték Főnix Projektre. A kísérlet során ők, és még sokan mások is időutazáson estek át.

A Philadelphia Kísérletre és a Montauk Projektre vonatkozó információkat Preston Nichols, Duncan Cameron és Peter Moon újságíró hozta nyilvánosságra annak idején, számos hiteles létező dokumentummal alátámasztva történetüket, melyből kiderült, hogy még maga a CIA is tudott arról, hogy időutazási kísérletek folynak a hadseregen belül.

A kísérletre a Haditengerészet és a Légierő Montauk Point-on lévő bázisán került sor 1983-ban.

7. Rudolph Fentz időutazása

Square-nél szaladni. Percekkel később a férfit elütötte egy autó, majd meghalt. Holttestét a hullaházba szállították, majd átkutatták a zsebeit. Amit találtak, meglepte az orvosokat, ugyanis nem volt magyarázható mással, mint egyfajta időutazással.

Tételesen a következőket jegyezték fel a férfi tulajdonaként: Egy ajándék réz ötcentes, amivel a tulajdonos ingyen ihatott egy sört a megnevezett ivóban.

Mivel a megjelölt hely neve ismeretlen volt az orvosok számára, megkérdezték az idősebb lakókat, de ők sem hallottak még sosem a helyről. Egy számla egy ló és kocsi mosásról a Lexington Avenue-ról, ám a béristálló pontos címe nem szerepelt a papíron. Mintegy 70 dollár régi bankjegyekben.

Névjegykártyákat is találtak Rudolph Fentz néven, valamint egy címet is, ami a Fifth Avenue-ra mutatott.

Egy levél is volt a férfinál, ami a névjegyen található címre íródott. Különös, hogy a levelet 1876-ban írta a feladója, és Philadelphiából adta fel azt...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek bizarr időutazás összesküvés


Megtekintések száma: 143825

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet